Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladému chlapci a dívce se navždy změní život, když kalifornský požár probudí děsivé nadpřirozené stvoření. S příchodem úplňku se oba dospívající sejdou, aby odhalili tajemství, které je spojuje. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Rozjezd vypadal parádně, ale pak se to přetavilo do tak děsné hovadiny, až hrůza. Bylo to naivně dětské a přitom ty zcela zbytečné sexuální scény (zcela nevhodné, ne proto, že byly aktéry dva kluci, ale proto že tam prostě jen byly, bez nějakého významu). Logika shořela na popel a rozdělení kmenových vlastností a výhod, tak to už bylo zcela mimo tuto realitu. A to nemluvím o děsném vizuálu, místy to až fyzicky bolelo. Návrat na výsluní se tedy účinkováním v této vlčí kejdě Sarah Michelle Gellar moc nevydařil. Asi jako její plastika. Tvůrcům doporučuji případný scénář k druhé řadě přihodit do táboráku a opéct si na něm buřty. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Od dob Stmívání mám na filmy/seriály o vlkodlacích a teenagerech celkem silnou alergii (slušně řečeno), ale tenhle seriál si mou pozornost udržel, i když nenabízel nic výjimečného. Snad jen byl dobře natočený a ty děcka mě vším co dělaly a říkaly nevytáčely, tak jako v jiných počinech. Přesto je jen další z mnoha seriálů pro zblbnuté puberťáky, kteří se v podobných příbězích chtějí vzhlížet. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická MTV produkce..... První díl nalákal jako kdysi Teen wolf. A slovo Teen označuje i tento seriál. Což je trochu mínus, chtělo to dospělejší verzi. Jinak je to klasický seriál pro mladé....všichni krásní, sexy, bohatí a sexuálně nevyhranění.. Což bude asi některým jedincům vadit. Ale s tím se u seriálů s označením teen počítá..... Buffy asi měla nalákat starší publikum. Plus je že hlavní vlkodlak vypadá jako vlkodlak. Sice vlkodlak byl občas digi bordel, ale více mi vadily ty počítačové digi zvířata.... ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi v skratke: nudný začiatok, perfektný stred a hrozný koniec. Napriek tomu si ale myslím, že išlo o skvelý námet s novými a neokukanými tvárami (väčšina), ktoré tomu dodali ten správny nádych. Koniec poslednej epizódy nám tak trochu prezrádza, že sa v dohľadnej dobe môžeme dočkať druhej série a ja sa akosi neviem rozhodnúť, či to je dobrá alebo zlá správa. Seriál má svoj potenciál, ktorý čiastočne naozaj využil, no dúfala som, že pôjde iba o niečo krátke bez zbytočných naťahovačiek, čo sa tak celkom nevyplnilo a ôsma epizóda skončila prakticky uprostred diania. Možno by stačili ešte dve ďalšie a celý príbeh by mohol byť krásne ukončený. Celý príbeh v podstate ťahali štyri hlavné postavy (predovšetkým Harlan a Blake, ktorých som mala najradšej) a napokon ešte malý Danny. Páči sa mi, ako z autistického chlapca urobili akési médium - za to si u mňa naozaj získali body k dobru. Čo sa mi však nepáčilo, bolo to rýchle vzplanutie medzi Erevettom a Blake. Len tak z ničoho nič po sebe skákali ako čerstvo zaľúbený pár, čo podľa mňa absolútne nedávalo zmysel. ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

MTV produkcia nám ponúkla Twilight trošku inak. Máme tu partiu mladých ľudí, dvaja z nich origoš vlkodlaci, dva nový , ktorý túto vlastnosť získali hneď na začiatku v plamennej trme vrme pokúsaním od neznámej beštie, podľa opisu vlka. Spracovanie prvej časti bolo fakt dobré, ale žiaľ druhá a ďalšie kvalita padala , keby klesala to by bolo ešte fajn. V dnešnej produkcii sa už asi musíme zmieriť s tým, že tu budeme mať nejakú sexuálnu menšinu, tentokrát to je hlavná postava  Tyler Lawrence Gray alias Harlan Briggs ktorý je gay, svoju orientáciu nám ukazuje na párty, neskôr v posilňovni. Beriem to, ok musia to tam dať lebo hlavný hrdina musí byť z menšiny, že 30% filmu musia obsadiť menšinov, ale prečo musia dávať tie opĺzne scény ešte aj detailne. Ako príjemné spestrenie beriem Sarah Michelle Gellar alias Buffy , ktorá hrá tvrdú vyšetrovateľku. No neskôr ako minúty pribúdajú, pribúda aj nuda. Harlanove gay predstavy iba dorazili môj celkový názor na seriál. Nudný teenage seriál, z veľmi chabým dejom, slabým vizuálom a na MTV podpriemerná hudba. Za mňa veľká slabota 2/10 ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Austin (Rio Mangini) hraje na klavír píseň „Clair de lune“, což ve francouzštině znamená „měsíční svit“. Podobná scéna se odehrává ve filmu Psí vojáci (2002), který je také o vlkodlacích. (mikki089)

Reklama

Reklama