Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (více)
Trailer 1

Kryštůfek Robin během svých univerzitních studií zanedbává zvířata ve Stokorcovém lese a neposkytuje jim žádnou potravu. Mezi hladovějícími zvířaty se Pú a Prasátko rozhodnou nakrmit sami a jejich zvířecí instinkty se znovu probudí. Kromě medu touží Medvídek i po krvi. To ale představuje smrtelné nebezpečí pro přijíždějící turisty. Pú a Prasátko se však chtějí pomstít i Kryštůfkovi Robinovi za to, že je opustil. (Vertigo International)

(více)

Galerie (16)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama