Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (více)
Trailer 1

Kryštůfek Robin během svých univerzitních studií zanedbává zvířata ve Stokorcovém lese a neposkytuje jim žádnou potravu. Mezi hladovějícími zvířaty se Pú a Prasátko rozhodnou nakrmit sami a jejich zvířecí instinkty se znovu probudí. Kromě medu touží Medvídek i po krvi. To ale představuje smrtelné nebezpečí pro přijíždějící turisty. Pú a Prasátko se však chtějí pomstít i Kryštůfkovi Robinovi za to, že je opustil. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (116)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Brutalita bude pre milovníkov krvi uspokojivá, inak ale ide o cečkovu vyvražďovačku. Film obsahuje všetky chyby aké vás napadnú pri slove slasher a povyšuje konanie postáv na piedestál najtupších rozhodnutí. K tomu ešte všetko pôsobí lacno a čo mi vadilo najviac, scenár sa berie moc važne ajkeď je námet smiešny. Spraviť z takéhoto príbehu hororovú komédiu by bola určite lepšia cesta. Vedel som do čoho idem a pri pive s kamarátmi si pár vrážd možno aj užijete, no odpadové hodnotenia sú zaslúžené. Zároveň ale trochu chápem aj ľudí čo dali 3*. ()

Mini_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem měl možnost film vidět mnohem dřív než ostatní, tak vám tady dávám svou recenzi. Minulý rok jsme dostali hororové minimoje (Arthur: Prokletí). No a na závěr minulého roku jsme dostali hororového Grinche (The mean one). A teď jsme se dočkali, náš medvídek Pú jde ve stopách minimoju a Grinche. Jelikož jsem měl možnost vidět hororového medvídka dřív, než všichni ostatní, tak se vám pokusím vysvětlit mé pocity z tohohle filmu, ale hlavně jestli to stojí za váš čas. Jelikož jde od pohledu vidět, že film má malý rozpočet, ale hlavně samotný nápad o medvídkovi Pú, který se stane zdivočený zabiják, přece jenom to zní dost dementně. Tak začnu pozitivy filmu. Film začíná docela hezkou animací, která vystavuje příběh. Film je docela brutální a jde v podobných stopách, jako Terrifier (ale Terrifier je furt více brutální). Taky musím pochválit dizajn krve ve filmu. A hlavně ve filmu jsou docela vtipné scény, který podle mě patří do těchto filmů. Ale popravdě to je vše. Postavy jsou hrozně zahrané a jsou úplně ne zajímavé, tak moc že se ztrácíte v tom kdo zemřel. Film je moc vážný. Ono to zní, jako dobrá věc, ale v těchto filmech to podle mě nemá co tam dělat. Při každém zabití se objeví na 10 sekund černá obrazovka a vy slyšíte jen zvuky v pozadí (a to se ve filmu stane minimálně 10x). Pokud si chcete pustit tenhleten film, tak musíte počítat s tím, že nečekejte žádný revoluční slasher horor. Jediný důvod proč byste si tohle měli pustit je kvůli pobavení a sledovat, jak moc je to špatně až je to dobré. Za mě je film 1/10, ale ve smyslu, jak moc je to špatné až je to dobré si to zaslouží 5,5/10. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že viem čo očakávam no mýlil som sa, toto bolo ešte o čosi horšie ako som dúfal. Hneď začiatočný príbeh ako sa z milých zvieratiek stáli zabijaci mi začínalo dochádzať, že toto bude vážne prúser a keď sa tam zjavili tí herci v gumených maskách ako z nepodareného maškarného plesu, nevedel som v tej chvíli, ci mam plakať alebo sa smiať. Ale najväčšou chybou filmu bolo, že zvieratka nehlaškuju, lebo by sa to mohlo brať ako komédia a tak by film bol aspoň zábavnejší, keď nie kvalitne bohatší. Potom by to mohlo byt brané ako klaun Art, ale on bol brilantný v gestách a náznakoch, čo, ale tu kvôli lacným maskám byť nemôže. Potom tu máme aj taký Halloween, ale tam je aspoň nekompromisne vyzerajúci vrah a tú sú šaškovia. A tak to má trocha podobnosť s pachom krvi, ale ten bol oveľa svižnejší. Tak zo všetkými známymi filmami ťahá za kratší koniec, ale to sa dalo čakať. Tak aspoň za niečo stáli mordy a  len kvôli tomu dávam 2*. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dvaja smiešni mutanti masakrujú skupinku sexi slepíc. Smiešny macko, smiešne prasiatko, IQ všetkých postáv a dialógov hlboko pod nulou, ale nemám pocit, že by sa to snažilo tváriť vážne. Najmä keď do pozadia drbli kostolné chorály. Na jednej strane úplne absurdný film, zase na druhej strane celkom dobrá brutalita aj napriek obmedzenému rozpočtu (na smiešnych striekancoch krvi či scéne s rojom včiel to bolo cítiť), plus na podobných brakoch som vyrastal. Inteligenciou aj maskami mi strašne pripomínal Funny Man z r. 1994, takže najskôr prídu Mackovi Pú na chuť fanúšikovia práve tejto krvavej komédie. Prekvapilo ma, že sa do kín dostalo práve toto, ale aspoň bol kľud a žiadne upišťané trinástky. Z hľadiska gore by ma síce viac potešil spomínaný Terrifier 2 (určite by si to zaslúžil viac), no celkom som sa bavil, hoci pochopím, že väčšina komerčne orientovaných divákov takémuto filmu sotva príde na chuť. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Jak se taková prasárna křížená s medvěďárnou mohla dostat do kin, je mi záhadou. Animovaná část ještě vcelku ujde, i když dává otázky, které zbytek filmu samozřejmě nezodpoví. Proč by měl, když si zvolí tu nejprimitivnější cestou a drží se ji až do závěru. Ve všech směrech neuvěřitelně amatérské a tupé, dokonce i v rámci žánru, v němž se pro zábavu samozřejmě odpustí mnohé, což tady ale nejde. 20% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Roku 2022 se autorská práva na postavu „Medvídka Pú“ dostala do veřejného vlastnictví. Ovšem jen v USA, protože dle evropských zákonů se tato práva stanou veřejnými až po sedmdesáti letech od smrti autora – zesnulý spisovatel Alan Alexander Milne zůstal v evropských zemích vlastníkem příběhu do roku 2027. (fiLLthe3DD)
  • Toto je prvý akčný film s Mackom Pú, ktorý nenatočila spoločnosť Disney, ako aj prvý film vyrobený pre dospelé publikum. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo v dubnu 2022, trvalo deset dní a probíhalo v Anglii, a to konkrétně ve východním Sussexu na místě zvaném Ashdown Forest. Rozpočet snímku pak činil pouhopouchých 100 000 amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama