Reklama

Reklama

L'amante del demonio

  • angličtina The Demon Lover (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Príbeh gotického hororu, v ktorom sa dievča Helga (Rosalba Neri) ocitá pod vplyvom diabla (Edmund Purdom). Množstvo hororových prvkov sa vo filme mieša s erotickou atmosférou... (westerns)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Extrémně špatný a chudý film, který snad ani jako horor nelze označit. Z mého pohledu je to spíše amatérský pokus o horor s čistě ochotnickým spolkem. Mísí se tu sice hororové prvky jako satanismus a upírství (ďábel je tu presentován v červené pláštěnce haha), je tu sex a trocha mučení, ale díky opravdu špatnému scénáři a především režii a editaci, je to jako celek absurdní, bez nápadu, atmosféry a napětí, nic tady nefunguje tak jak by správně v tomto druhu filmu mělo, i těch 75. minut je dlouhých jako věčnost, kdy se film se svým hlemýždím tempem stává únavným a nesnesitelným. Ve filmu věčně zasněná a duchem nepřítomná avšak neuvěřitelně smyslná Rosalba Neri, na jejíž krásnou tvářičku se kouká jako na obrázek, tu přesto podala jeden ze svých lepších výkonů. To je obdivuhodné! To nejlepší z filmu je jednoznačně její přítomnost at už v moderní době, či v 16. století, kam byla transportována pomocí svého snu! Jeden z nejhorších italských hororů, gotických nevyjímaje. Pokud už na film nějakou náhodou narazíte, tak se mu vyhněte obloukem, páč je to hrůza a děs a totální ztráta času. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Áno , presne ako vravíš...popoludňajšia rozprávka na dobrú noc , ktorou ČT1 tak veselo a pravidelne obšťastňuje divácku obec. Je tu obschlý inter / exter - teritórium , ukáže sa aj meč , vlastne napínavý šermiarsky súboj a niekto aj zomrie ( to myslím vážne ). Dôjde aj na obesencov , mihne sa tam aj láska / nenávisť ...1ducho - bolo to napínavé aj romantické zároveň. Keď to prehodíś plachtou " JESUS FRANCO " tak to iste zanechá nezmazateľnú stopu v Tvojej mysli. Ten bodík dám , lebo som sa bavila nad tým , ako to všetci brali vážne. Ale ak to vezmeš z " ochotníckeho pohľadu " , tak nestačí ani tá 5ka. P.S. Parádny cover !!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Helga se dvěma přítelkyněmi přijedou na zámek a požádají správce, zda by mohli na zámku strávit noc. Helga usne a ve snu se ocitne v hluboké minulosti. Tam prožije příběh nešťastné , nebo šťastné lásky, jak se to vezme. Je to jak natažená povídka z Dekameronu bez jakékoliv invence. Ucházející hudba se ale místy míjí s příběhem, průměrný vizuál a trocha strašidelnosti má v sobě asi jen večeře při bouřce. Orgie moc prostoru nedostaly, i tak ale na vyvinuté prsatky dojde, jenom tu upířinu jsem nějak nepochopil. Ďábel ok, koneckonců jde ve skutečnosti o nejkrásnějšího z andělů. Šermířské souboje jsou jakousi parodií, čarodějnice připomene úvodní žebračku z Kladiva na čarodějnice. Největší devizou celého snímku je uhrančivá Rosalba Neri, což je fakt málo. Škoda, přitom stačilo jen více tajemna, mlhu, nějaký hřbitov a mordy v přímém přenosu (třeba ten sekyrou). ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Já se tady The Devil's Lover trochu zastanu. Film jsem viděl v nejnovější nevystříhané verzi na Blu-Ray a vůbec mi to tak zlé nepřišlo. Jako gotický horor ne, na to mu schází dostatek žánrových prvků, patřičný vizuál a atmosféra, ale jako klasický sedmdesátkový euro trash to funguje naprosto bez problémů. Děj mě nenudil, má to fajn soundtrack, je tam mnoho krásných žen v čele s Rosalbou Neri, trocha erotiky, spousta nahoty a odhalených ňader, špetka sleazy orgií, vampírského fetiše i satanismu. Na jednu stranu uznávám, že po režijní a výtvarné stránce to není žádná sláva, ale v mé sbírce eurobrakových obskurností se tenhle kousek neztratí. ()

Reklama

Reklama