Reklama

Reklama

Mayfair Witches

(seriál)
  • USA Anne Rice's Mayfair Witches
Trailer 2
USA, (2023–2024), 12 h 22 min (Minutáž: 41–61 min)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze (3)

brasek 

všechny recenze uživatele

Príbeh je fádny, bez tempa, nič očarujúce neobsahuje a nie je tam nič čo by ma nútilo sa tešiť na pokračovanie. Pokiaľ neprestanem zívať ani pri 4 časti tak je zbytočné venovať svoj čas tomuto seriálu. Po 4.diely - končím so seriálom, absolútne nič zaujímavé neponúka. Obyčajná fraška. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Anne Rice byla vždy spíš proženská spisovatelka a je to vidět i na tomto seriálu. Je hororový, to ano, ale jen  proto, že obsahuje hororové propriety. Strašidelný ale fakt není. Příběh se vleče a i zásadní zvraty podává tak nějak nezajímavou formou. Kdo chce prožít dvanáct hodin romantického a fádního fantasy dramatu, ten si přijde na své. Kdo hledá hororový seriál (stejně jako já), ten se musí poohlédnout jinde. ()

Hexx 

všechny recenze uživatele

I přes pěkný kukuč hlavní protagonistky, včetně dalších fyzických předností, musím hodnotit záporně. Takové jakési fádní, až často nudné, nepoutavé, chybí důraznější hlavní zápletka. Jediné, co se mi líbilo, byly retro výlety do sedmnáctého století. Přitom potenciál to jistě mělo, jen to lépe "uchopit" a naservírovat divákovi něco víc. Co? Nevím! To měli vyřešit tvůrci. Každopádně ještě se musím rozhodnout, jestli druhou sérii vůbec shlédnu. ()

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama