Reklama

Reklama

Piraňa II: Létající zabijáci

  • Česko Piraňa 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

U jednoho poklidného karibského ostrova se poblíž luxusního turistického letoviska před několika měsíci potopila americká námořní loď. Nikdo netuší, že na palubě byl kanystr se zárodky geneticky upravených dravých ryb, jejich nová generace začne ohrožovat obyvatele ostrova a návštěvníky letoviska a to nejen ve vodě, ale také na suchu protože ryby jsou schopny krátkého letu a přežijí nejen ve vodě, ale také na vzduchu. Děsivé pozadí tajemných útoků se pomalu vynořuje před instruktorkou potápění Anne Kimbroughovou, která začne pátrat po příčině smrti jednoho z přátel jejího syna, který zahynul během výletu spojeného potápěním. Společně s ní pronikne do márnice také rekreant Tyler Sherman, zkušený biochemik. Zděšeni svým objevem, pátrají dál a současně se pokusí přesvědčit hotelového manažera, aby zrušil každoroční piknikovou party spojenou opékáním ryb na pláži. Ten odmítne, což má pochopitelně nevyhnutelnými důsledky v podobě mnoha obětí velkého útoku krvelačných létajících ryb. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo €411,480║ Béčko ako hrom, takže k tomuto filmu prilepili meno James Cameron, ktorý s týmto projektom nemal moc priateľský vzťah, vrátane ťahaníc s produkčným týmom a iné problémy pri tvorbe filmu... ale však prečo nezviditeľniť tento výkvas veľkým menom. /20%/ ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom úvodu bych čekal něco jiného, ale bohužel se dvojka vydala tím nejhorším směrem a ani se nesnaží skrýt své nedostatky, což jsou hlavně triky a příběh. Největším problémem ale je, že tenhle "horor" vyvolal spíše ironický úsměv a soucit, než nějaký strach nebo napětí. Tenhle film zkrátka vůbec nefunguje. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

No do prdele, ten název není metafora :-) Ty hladový rybky fakt skáčou z vody a létají si ukousnout ze svých obětí ? Já se poseru :-D Těžko se mi takovej shit spojuje s Cameronem, ale dobře no. Každej nějak začínal. Úplná žumpa to není, musí se to brát jako vtip a pak to jde vydržet, těžko ale dá. Ty útoky rybiček byly dobrý a bazénovej masakr létající piraňou se celkem povedl a tu a tam se objevila kozatá scéna, tak to trochu potěšilo :-D ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Krásný příklad toho, že Cameron jednoduše neumí udělat za málo peněž hodně muziky jako třeba Coeni nebo Nolan na počátku své kariéry. Opravdu skvělí režiséři ve svých filmografiích nemají slabinu. Něco tak ubohého jsem neviděl od dvojky Kanibalů. Především dialogy byly k smíchu. Jako podprůměrné italské porno bych to ještě v klidu přežil, ale jako horor je to výsměch žánru. ()

Dacsus

všechny recenze uživatele

Ludia co sa tu navazaju do Camerona by si mali urobit domace ulohy, a nastudovat si ako vlastne film vznikal: Credit for directing this film was given to James Cameron. Most of the work was actually performed by Ovidio G. Assonitis, the film's producer and prolific film-maker. Assonitis was dissatisfied with Cameron's progress after the first week and took over. According to "Dreaming Aloud," a biography of James Cameron by Christopher Heard, Cameron did do the shooting for this movie, but was not allowed to see his footage and was not involved in editing. He broke into the editing room and cut his own version, but was caught and Assonitis re-cut it again. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Camerona zavolali (štúdio) ako pomocného režiséra, no Ovidio G. Assonitis to chcel točiť sám, ale potreboval Camerona, aby dostal zmluvu na tento film, keďže štúdio chcelo ako režiséra Američana. Natáčanie bolo nočnou morou. Na piaty deň povedal Assonitis Cameronovi, že je neschopný a vyhodil ho (Assonitis si už pred tým vo svojich predošlých filmoch takto najal začínajúcich režisérov, aby získal zmluvu a potom ich vyhodil.) Neskôr sa Cameron vlúpil do štúdia, aby si film zostrihal podľa seba. Nevyšlo to a tá verzia, ktorá je dostupná, je zostrihaná podľa Assonitisa. Cameron si chcel najať právnika, aby jeho meno zmizlo s titulkov, lenže v tej dobe nemal ešte peniaze. (Shakers)
  • Cameron nebyl nikdy moc poslušný. Když ho producent pokračování filmu Piraňa nutil, aby točil podle jeho přání, vloupal se v noci do střižny a sestříhal film po svém. (cariada)
  • Film je označován jako Cameronův debut. Za finální podobu může producent Ovidio G. Assonitis, který Cameronovu verzi upravil. (Pepy)

Reklama

Reklama