Reklama

Reklama

Předávání státních vyznamenání prezidentem republiky

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2022, 60 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Obsahy(1)

Přímý přenos z Vladislavského sálu Pražského hradu. (Česká televize)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Miloši Miloši…co k tomu dodat. Asi raději nic. Běž už do zaslouženého důchodu, objímat stromy na Vysočinu. Ocenit toho ukrajinského hereckého maňáska v zeleném svetru, nebo nebožku Trumpovou – no alespoň, že na tu mladou Ivanku se pěkně dívalo. Ale to je tvoje věc, již v minulosti jsi ty nebo i tví předchůdci Klaus s Havlem ocenili mnohem větší p…Tak slivovičku na dobrou noc a je čas udělat „Pápá“… ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Skupinka lidí zde hodnotí tento vzácný sváteční okamžik svou antipatií k panu prezidentu Zemanovi, a přitom plive do tváře lidí, kteří pro tuto zemi udělali něco výjimečného. Oprostěte se od své subjektivní nenávisti k jednomu člověku a zamyslete se... Co jste pro naši vlast udělali vy? Vaše dekadentní vyjádření nepadají jen na hlavu prezidenta, ale i na životy padlých hrdinů našich dějin i přítomnosti. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nebudu hodnotit vystoupení končícího prezidenta Miloše Zemana, ale dám tři hvězdy, prtože si ocenění svá ocenění, až na výjímky, zaslouži a vzdávám jim tímto hold... P.S. Ivanka je kočka i po čtyřicítce :-) P.P.S. si trošku vy odpaďáci uvědomte, že medaili za hrdinství dostala např. celá řada hasičů, co za vás/nás položili život... ()

Reklama

Reklama