Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na venkovské rodinné sídlo přijíždí mladá žena, aby se postarala o svého osiřelého synovce. Oba spojila tragédie, ale třeba najdou nové štěstí. Po tragické smrti sestry Emily a jejího manžela přijíždí Julia do rodinného sídla Edenvale Mansion. Má v plánu nejen utěšit svou matku, ale také starat se o svého osiřelého synovce Christophera. Během času se Julie sblíží se svým dávným spolužákem Stephenem. Její matka je však proti tomuto vztahu a snaží se mu všemi prostředky zabránit viní totiž Stephena z toho, že před osmi lety svedl její zesnulou dceru Emily a považuje ho za bezcitného lovce žen. Přesto vztah Julie a Stephena pomalu přerůstá v citové pouto a navíc si oba dobře rozumějí i s Christopherem, který v nich nachází náhradu za zemřelé rodiče. Julia se dokonce rozhodne na venkově zůstat natrvalo a rozejde se i se svým přítelem Gordonem. Je tu ale ještě jedna překážka rodinné sídlo Edenvale Mansion je zatíženo obrovským dluhem a nucená dražba je nevyhnutelná (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

smolicek04 odpad!

všechny recenze uživatele

Keby tu bolo niečo horšie ako odpad tak by som to dal!!!! Typická romantika Nemeckej výroby. Žene sa poháda z chlapom a na ceste z práce sa nešťastnou náhodou sa zoznámi z iným mužom. Zavedie ho na svoj statok kde má vilu a kone na kávičku alebo na čaj. Ako to býva jej muž sa to dozvie a pohádajú sa....Na konci zostane s tým ktorého stretla tou nešťastnou náhodou....Trápne!!!!!!!Chce sa mi plakať keď niekto spomenie príbeh Rosamunde Pilcher. Toto nieje umenie!!!! Ja by som natočil lepší vrak a určite by som na to spotreboval menej financií!!! ()

Aileena 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem měla náladu na sladký idealismus, ale tento díl mi nepřišel zase až tak tragický, jako některé jiné. Ano všechny hlavní postavy by měly mít svatozář, ano v praxi je to naprosto nepravděpodobné, ale o tom prostě R.P. je. Kdyby na to nikdo nekoukal, tak by to televize nekupovali a nevysílali, ať už je to pro náročnějšího diváka jakkoliv nepochopitelné... U této paní víte, do čeho jdete, takže pokud to není Váš šálek čaje, prostě nepouštějte a nekritizujte... Na odpočinkové žehlení dobrý... ;-) ()

Reklama

Almásy odpad!

všechny recenze uživatele

niekto sa tu vzdy vrati zo studii, niekto tu ma vzdy nejake tajomstvo a vzdy sa zamiluje do mladeho jebaca. ale 888888888888888888888 tisic casti skutocne nie ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Paní Pilcherová vpodstatě za celý svůj život napsala jediný příběh a poté jen tisíce jeho permutací. Je mi proto záhadou, proč se němečtí televizní pracováváním jejích "románů" stále tak urputně zabývají...Prostě absolutní odpad, jaký nemá cenu příliš obšírně komentovat. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama