Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajná policistka Jesse Gavinová je členkou elitní policejní jednotky a specialistkou na bojová umění. Jednoho dne je její parťák nalezen mrtev a Jesse je obviněna z jeho vraždy. Snaží se najít toho, kdo jí chce zničit kariéru. Nemůže věřit nikomu... kromě dvou lidí: svému otci, bývalému policistovi, který byl od policie vyhozen za zločin, který nespáchal a Rayovi, svému příteli, držiteli černého pásku v karate. Pátrání zavede Jesse k známé postavě místního podsvětí Bradenovi. Zjistí, že Braden prodává drogy pouličním gangům s pomocí své krásné, ale smrtelně nebezpečné milenky - mistryně bojových umění Claudie. Když Jesse jen těsně unikne atentátu, společně se svým otcem a Rayem zaútočí na Bradenovo skladiště narkotik. Nyní dostává Claudie volnou ruku k zlikvidování nebezpečné policistky. Schyluje se k závěrečnému střetnutí dvou bojovnic, které může skončit jen smrtí jedné z nich... (Davay Home Video)

(více)

Recenze (3)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

No tak určitě to není na pět hvězd, jak film někteří honorují, ale je to jejich právo, tak to respektuji. Podle mého názoru se jedná o trošku vydařenějšì průměr, někde okolo 60%, jelikož tak klasická béčkovost, typická pro video film žánru krimi 90' let, je tady opravdu vrchovatě znát. Policistka ponižovaná kolegy, která je ale schopná i v kozačkách nad kolena, předvádět ultimátní souboje, na úrovni Van Dammeho Krvavého sportu, zavání spíše absurditou a ze snímku dělá příběh o nesmrtelnosti a nadlidských schopnostech. Zápletka v dané době použita miliónkrát a záporák ani ne démonicky nebezpečný, nýbrž díky přihlouplým dialogům spíše úsměvně přitroublý. Film neviniká, alespoň pro mé oko a zapadá do šedivé průměrnosti kvality jedné epizody o Maďarské superpolicistce Lindě :-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Film som si pamätal inak. Asi ma vtedy zaujali iné veci ako napr. nahé scény vtedy nie zlej Holdenovej. No a samozrejme filmové obsadenie vtedajšieho kulturistického ženského Schwarzenegra. Bohužiaľ dnes vyznieva tento snímok dosť trápne. Scenár pôsobí, ako by bol písaný za pochodu, s množskom nezmyslov, slabými akčnými scénami a s hláškami, ktoré nefungujú. No a na akčný film sú na tom najhoršie súboje, ktorých choreografie musel vymyslieť asi niekto zhúlený. Herecké výkony vyzerajú tiež biedne. Režisér toho veľa nenatočil - dovtedy nič, ako pozerám - to je však slabá poľahčujúca okolnosť. ()

Reklama

Reklama