Reklama

Reklama

Mistři drinků

(pořad)
  • USA Drink Masters
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2022

VOD (1)

Obsahy(1)

Prvotřídní barmani v téhle soutěži namíchají koktejlové parádičky. Hraje se o sto tisíc dolarů, ale hlavně o titul nejlepšího Mistra drinků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to tak šíleně umně sestřihané, ale jak jinak může vyhrát někdo, kdo je dost často kritizován a člověk, nad kterým se po každé rozplývají, nikoliv. To opravdu stačí Afroameričance říct: "... ráda bych, aby byla symbolem toho, že i ostatní černí se mohou stát barmanem"? Že by hyperkorektnost opravdu neznala mezí, nebo by se snad hodilo napsat hyperpokryteckost? Trochu mi to připomíná výhru Ukrajiny v eurovizi. Prostě politické rozhodnutí. Snažení ostatních to naprosto dehonestuje. Smutné. 55% ()

Numinek 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Teď jsem dokoukala finále a naprosto souhlasím s AlfaNumerO... I když vzhledem k tomu, že v každým díle někdo mluvil o tom, jak je důležitý, aby se začaly brát černošský barmanky ve světě vážně (někdy už mám pocit, že se za to ti lidi schovávají), mě to vlastně tak překvapit nemuselo. ()

Reklama

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být fakt super a ty drinky vypadaly fakt skvěle, ale to nezachrání fakt, že jsem zhruba od poloviny přestal dávat pozor a když v jednom kole projde někdo, kdo vůbec nedodržel stanovené téma místo někoho, který ho dodržel, tak je asi něco špatně. ()

Lesazrk 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s komentármi podo mnou - je jedno, či nedodržíte zadanie alebo že ste kritizovaný, ak ste Afroameričanka a hlásate ako sú černošskí barmani, a hlavne barmanky, utláčané, automaticky máte vyhraté. Porota hodnotí maximálne neobjektívne a a ani jeden z poroty by neurobil také kreatívne výtvory ako všetci, ktorí tam súťažili. ()

Damarus 

všechny recenze uživatele

Já, jakožto aspiring bartender, jsem si sem přišel pro inspiraci a něco málo jsem se i přiučil. Vizuál a editing tomu hodně dodal. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama