Reklama

Reklama

Prostě báječní

(seriál)
  • Jižní Korea Deo Paebyulleoseu (více)
Trailer
Jižní Korea, 2022, 7 h 30 min (Minutáž: 44–67 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři nejlepší přátelé si plní sny bok po boku se smetánkou módního průmyslu a snaží se přitom zvládat náročnou práci, trable ve vztazích i divoké večírky ve městě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Příběh je úsměvný, veselý, milý ale nemůžu je zbavit pocitu, že trochu jednoduchý. Nechci tím samozřejmě říct, že je toto kdrama hloupé! To né, vlastně se mi dost líbilo jen je téma módní průmysl malinko jednoduchý až pohádkový. Vím, že osoby se stejným životem jako hlavní hrdinové existují ale pro mě osobně je to nereálné. Jinak se mi to ale moc líbilo! Minho je úžasný herec a už od začátku jsem mu fandila, hlavní herečku jsen viděla už v Roboti aniya (seriál) (2017) kde jí to vzhledově sice slušelo víc ale jinak byla stejně sympatická, jejich dva společní přátelé byli sympatičtí podivínci, kteří se mi hned na začátku líbili! Jsem popravdě dost spokojená, pokud chcete jednoduchý romaticko komediální příběh s roztomilými herci tak doporučuju:D ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Trošku jiný svět než je obvykle vidět v doramě. Nahlédnout mi stačilo. Příběhově hezké, ale není to nic na co by člověk vzpomínal. Co by v něm zanechalo stopu. Také to bude tím, že nejsem fanda do módy. Možná i tím, že nesouhlasím s pasáží z Ep.5: "Nejdůležitější životní potřeby jsou jídlo, oblečení a přístřeší. A oblečení je na prvním místě." Myslím že to vypovídá samo o sobě a není dál nutné to komentovat. ()

Reklama

Galerie (62)

Reklama

Reklama