Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po prostitutce unesené podzemními mutanty v budoucnosti je spojené s honbou za podivuhodnou drogou schopnou splnit každé přání. (Hans.)

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nudná slátanina která sice má kvalitní příběh a zrežírovaný to je poměrně slušně, nejsou tu nějak hluchá místa a film jede prakticky neustále dopředu, ale celkově je film takový zvláštní, celou dobu mi přišlo že se řeší stejně prd, a chození sem a tam mě zrovna nebavilo. Masky sice ušly ale bylo jich poměrně málo. Za mě spíše 2*. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nudiť sa dá pri všetkom, aj pri technicky zdatnom snímku. Ono previesť na plátno solídny námet, na to netreba iba chuť, na to treba aj talent. Film, ktorý sa snaží skĺbiť noir a horor ( dva naprosto odlišné poňatia filmových príbehov ), ponúka trpkú skúsenosť so strihačovými nožničkami, ktoré nefungovali. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Spíš než horror je snímek UNDERWORLD temnou pochmurnou detektivkou s jedinečně šedivou funebrózní atmsoférou, kterou skvěle dotváří překvapivě kvalitní hudba, přesně ve stylu 80. let. Aby takyne, když je pod ním podepsán George Pavlou, autor vysoce kvalitní Barkerovy adaptace RAWHEAD REX. I přes nízký rozpočet je v něm spousta zdařilých scén (např. závěrečné usmažení jednoho z hlavních záporňáků). To potom je člověk schopen odpustit filmu i ty strašné herecké výkony. Barkerovu předlohu jsem ale nečetl, takže nemůžu srovnávat. Kdo chce vidět výborné old-school béčko, tak by neměl váhat a na UNDERWORLD se podívat. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Taky krimi film nesuci sa v podpriemere zanru, ochuteny so zmutovanymi ludmi zijuci v podzemi mesta. Nudne vykony hercov moc nepomohli tomuto filmu, ale priebeh filmu sa dal zniest. Prestrelka pri konci filmu trochu ozivila tento film a prebrala ho z necinnej letargie nic nerobenia:)))) Najlepsia cast filmu bolo skoncovanie s tym zloduchom na konci filmu, ked sa mu odluplo z tvare a potom sa samovznietil. Skoda, ze tam z toho hororoveho zanru skoro nic nebolo. ()

wray 

všechny recenze uživatele

Ano, toto je presne ten tyb becka z 80tych rokov co mam rad - lacne efekty, hlavny hrdina je drsnak v riflovke alebo kozenke, obraz aj zvuk maju ten charakteristicky "VHS" efekt - krasa :) Co sa tyka deja - je to o nejakej latke/droge co meni ludi na mutantov (odtial nazov Transmutations) takze ziju v podzemi - hlavna zenska postava je unesena do podzemia (odtial Underworld) a hlavny muzsky hrdina ju potom ma zachranit. Samozrejme je tu aj hlavny zloduch, ktoreho nakoniec porazia - klasika. Nech vas 2 hviezdicky nemylia - tym chcem povedat ze je to v svojej kategorii vyborny film, akurat objektivne je to "len" za 2. ()

Reklama

Reklama