Reklama

Reklama

Titanic

  • Česko Titanic 3D (více)
Trailer 5
USA, 1997, 194 min (Alternativní 187 min)

Obsahy(1)

V dubnu 1912 vyrazila luxusní zaoceánská loď Titanic z Anglie na svou první, a bohužel i poslední plavbu. Své pasažéry ale do cíle cesty nikdy nedovezla – narazila na ledovec a klesla pod hladinu. Tím začalo drama největší námořní katastrofy v dějinách lidstva. V ledových vodách Atlantiku skončilo mnoho životů a osudů. Mezi nimi byla i jedna láska, která vlastně ani pořádně nezačala. Americký velkofilm v režii Jamese Camerona, oceněný jedenácti Oscary®, katapultoval mezi nejzářivější hvězdy Hollywoodu oba představitele hlavních rolí – Kate Winsletovou a Leonarda DiCapria. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

rounen: James Cameron je prostě James Cameron:) Taky by mě zajímalo, jak to provede. Myslím si však, že ten štáb lidí, se kterými na tom bude dělat, si zažije krušné a vyčerpávající chvilky plné kelímků s kafe a kruhů pod očima:)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

spíše by mě zajímalo,jak chce Cameron dosáhnout 3D efektu,jako třeba u Avatara,když ten film Titanic netočil 3D kamerama...

Aluska88

Aluska88 (hodnocení, recenze)

Ona se dá romantika natočit různými způsoby. Lacině, osudově, tvrdě realisticky, atd. Titanic je typicky hollywoodská Love story. Jenže je to přece "Titanic.":) A i když stále nadáváme a nemáme rádi ta všemožná klišé a patosy, tak někdy se jimi moc rádi necháme "polévat." Je to jak komerční a hollywoodské, tak zároveň mistrovský, geniálně vytvořený a propracovaný film, kde na sebe všechny prvky excelentně navazují. Je to tvrdá dřina a maximální výkon Jamese Camerona.

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Ono si stačí přečíst některé komentáře s hodnocením odpad! ... Ty lidi to prostě nemůžou mít v hlavě v pořádku...

Adush93

Adush93 (hodnocení, recenze)

Hlavně počet hodnocení je strašně vysoký. Přeci jen je to jeden z nejznámějších filmů vůbec. Tím pádem si myslím, že mezi hodnotícími se najdou i ti, kteří Titanic ani neviděli celý v kuse. Řekli si: ,,No jo ten slaďák, před lety jsem viděl kousek na Primě."

curunir

curunir (hodnocení, recenze)

Shakers: Ide o to, že veľa ľudí nevie prehltnúť určitú pre nich ,,lacnú romancu", ktorá je za tým všetkým. Nechápem ale ľudí, ktorí si myslia, že v Hollywoode by bol niekto ochotný natočiť film za 200 miliónov, kde by si hrdinovia dali dáku jednu pusinku. Podľa mňa sa Titanic časom do TOP dostane.

Stanislaus

Stanislaus (hodnocení, recenze)

Ohledně toho procenta navíc, jeden můj starší příspěvek ... 16.7.2010  09:16 - Už 83% a snad poroste dál ... tenhle megafilm si to zaslouží!!! - Titanic si zaslouží mnohem, mnohem vyšší hodnocení!!! Jen ať roste dál!

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

curunir: tiež som čakal že to bude v TOPke. Na IMDb to má dokonca ešte menej - 7.5

curunir

curunir (hodnocení, recenze)

Áno, je to tak. Dokonca keď som tu v lete 2007 zaregistroval mal len 79%, čo ma dosť prekvapilo, čakal som okolo 90% a umiestnenie v TOP. Len len Titanicu pekne rastie, zaslúži si... (aspoň tak 87%)

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Všimol si niekto že sa zvýšilo hodnotenenie z 83 na 84 ? Alebo sa mi to lne zdá.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

berka496: osobně si myslím,že Cameron chtěl pouze udělat Titanic na velkém plátně ve 3D k vůli lepšímu reálnějšímu zážitku,ve 3D třeba v Imaxu to musí být nádhera př.: potápějící se loď...dá se říct aby se divák vžil do děje a byl tam,od toho si přeji jen 3D verzi...myslím že 2D by byla už zbytečná... ale spíše mě zajímá fakt,že ten film nebyl točený 3D kamerou,tudiž nevím nevím,jestli dosáhne tak kvalitního výsledku,jak to bylo třeba u Avatara

berka496

berka496 (hodnocení, recenze)

Co mně mrzí z té obnovené premiéry, že to bude jen ve 3D! Nechápu proč nemůže jít zpátky do kin aji 2D verze.

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

rounen: No, v Japonsku vzniklo trochu víc animovaných postav než jen Pokémoni. Je celkem škoda, že v ČR jsou právě věci typu Pokémon nejznámější, protože pak si většina lidí myslí, jaký jsou všechny anime kraviny. Sám nejsem žádný anime fanoušek, ale některý z těch, který jsem viděl, jsou vážně skvělý a k nějakým blbostem pro děti mají hodně daleko...
Adush93: Omlouvám se za to faux pas s pohlavím, příště si dám pozor :)  
Ale dost OT, tohle je diskuze k Titanicu :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Adush93: tak nevím no,určitě ta postava má něco společnýho s animovanou postavou od Japonců :)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Adush93: jj,ale to je Aduško možná tím,že máš tu pokemonskou fotku kluka a nepřesnou přezdívku :)

Adush93

Adush93 (hodnocení, recenze)

draggo: Achjo. =D No, není zač. A jen tak mimo se musím ozvat - jsem holka, ne kluk, ale děje se mi to tu na diskuzi pořád.

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Adush93: Juj, pěkný remix. Díky za odkaz :) I když to asi není to, čeho jsi chtěl svým příspěvkem docílit... :)

Adush93

Adush93 (hodnocení, recenze)

Nemůžu si to nechat pro sebe. Tohle je nebojím se říct až sprostý! Možná je to hlavně tím, že taneční, disco ani techno hudbu prostě a jednoduše nemám ráda, ale i tak mi to přijde naprosto neadekvátní. Jinak s Aluskou88 musím naprosto souhlasit, je to opravdu jeden z nejkrásnějších a hlavně nejemotivnějších soundtracků. =)

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

draggo: nad Hymn To The Sea som aj ja rozmýšlal, lubi sa mi ta pasáž od 1:12, ale Unable to stay, Unwilling to leave mi príde o kúsok lepšia, pretože sa objavila v nezabudnutelnej skvelej scéne.
Takže skore zatial máme:
Unable to stay, Unwilling to leave 2
Hymn To The Sea 1
Take Her To Sea, Mr. Murdoch 1

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

skipercak: píšem to do diskusie k Titanicu takže myslím k Titanicu. :-)
 
Takže zatial Unable to stay, Unwilling to leave po troch hlasoch vedie :-)

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Shakers: Neviem či mysliš len z Titanicu alebo všeobecne, ale z Titanicu je mojou najoblubenejšou tiež Unable to stay, Unwilling to leave a všeobecne mam rad soundtracky z tychto filmov: Braveheart, Miami Vice, Drive, Barbar Conan (1982) a Showdown in Little Tokyo

Související novinky

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

Cameron má plány i pro šestý a sedmý díl Avatara

07.02.2024

Nedají si říct a nedají. Jamese Camerona můžeme označit za nejúspěšnějšího filmového režiséra všech dob, minimálně co se týče tržeb. V pětici nejvýdělečnějších snímků historie má totiž hned trojici… (více)

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

DiCaprio bude spolupracovat s dalším velikánem

18.01.2024

Warneři si nejspíš připíšou další hit, alespoň po kvalitativní stránce. Do nového filmu se jim totiž podařilo zlákat samotného Leonarda DiCapria. Co je ale přednější - od Scorseseho přechází DiCaprio… (více)

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

Reklama

Reklama