Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Recenze (108)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hm tak na dalších deset let mám po chuti vidět další vánoční film.  Teď ještě přežít ty reálný a bude zase líp. Strašný co člověk během svýho života musí vytrpět. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Unavená, neschopna plně se soustředit na cokoliv jiného a toužící po první vánoční atmosféře, jsem nakonec film zhlédla od začátku do konce. To, že už se to znovu nestane, jsem věděla prakticky po prvních pěti vteřinách, co se mi Lindsay objevila na obrazovce. Hloupé dialogy, nulová chemie, spousta trapných hlášek, těžce snesitelná naivita... dalo se ale už podle castu a traileru čekat něco jiného? Nemyslím si. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konečně někoho napadlo zasadit vánoční příběh do zasněžených hor. Tady ale výčet kladů končí. Influenceři nikdy nebudou zdrojem zábavy, protože jejich afektovanými výstupy na sociálních sítích jsme všichni přehlceni a ve filmech působí otravně. Konfrontace snobských boháčů a pracovité chudiny ničím nepřekvapí a obsazení je přímo tragické. Složení: Lindsay Lohan po odvykačce 50%, Vánoce 50% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět Lindsay Lohan zpátky v akci, jen Falling for Christmas ve mně absolutně zabilo chuť pustit si nějakou další vánoční komedii. Toto na vlastní nebezpečí. Nejvíc jsem nedával ty tři týden se koupající lidi ve vyhřívaném bazénu. Vůbec to nepůsobilo odfláknutě. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Lindsday Lohan v posledných rokoch toho veľa netočí, no zdá sa, že sa aj tak nedokázala vymaniť z podpriemerných romantických záležitostí. Aj v tomto prípade ide o banálnu zápletku, ktorá neprinesie nič také, čo by si človek pamätal viac ako 5 minút po jej skončení. Podpriemer. 40/100 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Celkem tuctový a šablonovitý romantický film s vánoční tématikou, který rozhodně ničím nepřekvapí. Pokud ale máte slabost pro Lindsay Lohan a kouzlo vánoční atmosféry, možná vás stejně jako mě film pobaví aspoň na průměrné úrovni. Snad jen těch stereotypů tam bylo trošku moc a postava snoubence Tada (už to jméno Tad!) byla téměř karikaturou. I přesto – je to sice šablona jak kráva, ale můj požadavek vidět nenáročný, líbivý a zkrátka pohodový film tím byl v podstatě naplněn. Ideál by samozřejmě bylo vidět to přímo na Vánoce. ~(3,2)~ ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem celou dobu koukala na naprosto zdevastovaný obličej Lindsay Lohan a přemýšlela jsem, jak by asi vypadala, kdyby si tehdy před lety řekla Ne, nebudu jako další dětská hvězda alias chodící klišé a frňákem si neproženu tuny kokainu (ten botox, to je úplně jiná stránka věci). Jinak klasika, hodný vesničani (ale bez té vesnice), naprosto nesmyslná romance, nevydělávající exkluzivní lyžařské středisko (ya right) a totální happy end dvou odlišných lidí, kteří nemají vůbec nic společného. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Lindsay a její botox v hlavní roli. Nicméně je to příjemná vánoční podívaná, jen škoda, že člověk ví už po pěti minutách, jak to skončí. Ale sváteční lovestory nezklame nikdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 15. film - Normálne by som asi "Falling For Christmas" dal trošku iné hodnotenie, no musím film aspoň trošku vyzdvihnúť. V prvom rade vďaka Lindsay Lohan, ktorá vyzerá, že sa konečne reálne postavila na nohy. A prináša herecký comeback aký potrebovala ("Among The Shadowsbolo totiž otrasné). Je vtipná, no súčasne vie byť aj veľmi príjemná. Baví ma tiež, že si jej postava Sierra dokonca aj zachová svoje vlastné charakterové črty. Má síce výpadok pamäte, no ten charakter je tam kdesi v hĺbke zakorenený. Nezačne sa správať úplne inak. Dáva to filmu celkom dobrú dávku komédie. Okrem toho ale aj je vidno, že sa vie snažiť. A skrz tie úsmevné momentky a humor sa ukazuje aj šarm filmu. Takže nemôžem byť na neho zlý. Ako milovník Vianoc budem zhovievavý a pošlem Lindsey domov s trošku lepšou známkou, ako by si film zaslúžil. Ale prajem si, aby jej talent bol na obrazovke viac a aby už nerobila hovadiny, ktorými by spadla opäť dole. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tých filmov o strate pamäti bolo už toľko, že si môžete vyberať. A určite by ste si za tú s výpadkom pamäti, ktorú chcete zbaliť, nevybrali Lindsay Lohan. Napriek kilám púdru totiž dosť vidieť, že holčina to v minulosti dosť preháňala s alkoholom, fetom a i počtom vyfajčených vtákov. Ostala aspoň tá príjemná atmosféra, keď každú chvíľu hraje Jingle Bells, no ale to je tak všetko, inak podpriemerné béčko. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasická, naivní vánoční romance s předvídatelnou zápletkou, špatnými herci v čele se zapomenutou Lindsay Lohan a krásným prostředím hor. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Standartni Netflixovy predvidatelny prazdninovy unavny film s vrelou naladou. Lindsay Lohan vi dobre jak zahrat povrchni typ Paris Hilton. Vnasi to sve Lohan takovou spontanni uprimnost. Romantiky a humoru tu moc neni a chemie mezi Lohan a Overstreet je nulova. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan začíná po menší pauze opravdu pozvolna - v tuctovém vánočním filmu s ještě tuctovějším námětem, ať už jde o ztrátu paměti, či (sebe)uvědomění se toho, co je v životě to důležité a pravé. Vánoce na spadnutí trpí zejména jalovým scénářem a ne úplně šťastným castingem (hlavně v případě George Younga, který mi hodně připomínal Miraie), zároveň je to místy až tak přeslazené, až z toho skoro bolí zuby, teda, oči. Pěkné lokace a reference na Protivný sprostý holky to nezachránily. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Typický generický vianočný film, ktorý používa ideu opačnej Popolušky. To znamená, že bohatý spratek pochopí skutočné hodnoty pri náhodnej konfrontácii s obyčajným, ale za to úprimnejším životným štýlom. V hlavnej úlohe neodolateľná Lindsay Lohan, ktorá vyzerá ako Damian Lewis s kocovinou a bez charizmy. Ale všetko je to zafarbené do zeleno-červena, deti sú roztomilé a záporné postavy komické. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Krásný, milý vánoční film s Lindsay Lohan, které se povedl filmový návrat po několika letech. Romantická linka mezi Jakem a Sierrou se mi líbila, i to vánoční prostředí chaty, resp. penzionu. Negativně však hodnotím 100x zfilmovanou zápletku se ztrátou paměti. A také mi do příběhu nesedl influencer. Vše ostatní však bylo fajn, a tak dávám 3,5*. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Pravé vánoční peklo nastane, když si pustíte tenhle film. Herci nesympatičtí, hrají jak po lobotomii a příběh? Jak po dvou lobotomiích, elektrických šocích a vykoupání v kádi s elektrickými úhoři. Rozmazlená miliardářská dceruška se ztratí v horách, asi tak 100 metrů od tatínkova hotelu, a když ji najdou zachránci, nikdo netuší, co by tenhle fracek mohl být zač. Pak následuje polepšení prací – alias Pyšná princezna na sněhu – se spoustou „děsně legračních“ nešikovností, kterých se prachaté nemehlo dopouští, když se snaží zavděčit a pomoct svému zachránci v domácnosti. Zatím její snoubenec, který zjevně není na holky, bloudí lesem se starým rybářem – a mezi těmito dvěma panuje mnohem větší erotické dusno, než jaké kdy měl se snoubenkou. Nezapomeňme na moudrou babičku a rozkošnou přechytralou holčičku. ….. To se vám vánočka vzpříčí v krku, když tenhle paskvil sledujete. Jediné, co opravdu je hodné obdivu, jak se kostymérce do každého (!) záběru podařilo narvat nějaké kusy hadrů v červené a zelené barvě. Tady všechna čest za urputnost vytvořit aspoň barevně vánoční atmosféru. SHRNUTÍ: Kterak rozmazlená holčina potkala vánoční zázrak při vaření vajíček a praní prádla. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príliš dementný Vianočný film pre ženy. Nikdy som nebol úplne fanúšikom Lindsay Lohanovej, ale celkom by som je prial comeback. Takýmito primitívnymi filmami to ale nepôjde. Romantika - nula bodov, žiadna príjemná atmosféra, len trápne pokusy o jednoduchý humor. Len výprava za niečo stojí. Síce to všetko pôsobilo umelo, ale pekne. Takže celkovo nuda a demencia. 4/10. ()

Reklama

Reklama