Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) vede dvojí život. Plynule mluví šesti jazyky, je dobře vycvičen pro kontrašpionáž a pracuje jako mezinárodní špión pro vládní organizaci nejvyššího utajení, ale jeho žena Helen (Jamie Lee Curtis) už patnáct let věří tomu, že má za muže obyčejného nudného obchodníka s počítači. Harry má všechny schopnosti, prostředky a odvahu chránit svoji zemi... jen jestli dokáže ochránit také svoje manželství? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (836)

Cruise 

všechny recenze uživatele

Sranda, akce = bomba! Musím vypíchnout Arnoldovi výrazy, fakt crazy... A Jamie, ta překvapila natolik, že i sám Arnold navrhnul, aby bylo její jméno ještě před titulkama. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Asi jedna z najlepší rolí A.Schwarzeneggera (A.S.) vôbec, a aj tiež J.Lee Curtisovej...(JLC.) A.S. ako takmer neohrozený super agent, ktorý doma svojim hrá pekné divadielko, a JLC., ako manželka, ktorá na to chtiac-nechtiac prišla. Inu, ten jej striptíz v hotelovej izbe, považovaný za "jeden z desiatich najlepších filmových striptízov vôbec", huh...určite teda "jeden z desiatich striptízov, ktoré by ste mali vidieť, predtým ako zomriete" :D ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Nevím co v těch 90. letech viděl Cameron na Arniem, ale dokázal z něho vydolovat naprosto vše (dokonce i kvalitní herecký výkon).. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá akčná komédia. V prvom rade výborná J.L.Curtisová ( nezabudnutelný striptýz). James Cameron natočil podľa scenára troch európanov výborný film. Po zhliednutí tochto filmu som mal výbornú náladu 85%. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Tak po dlouhé době film s Arnoldem co se mi opravdu líbí a Arnold zde není muž co kolem jen a jen stříli kulky, ale žádna ho netrefí bo se ho bojí:-) Arnold je agent a lže své rodině. Ta na to však přijde, když se dostanou všichni do velkého průseru, ze kterého se ale ve zdraví dostanou. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Nebyť Camerona, Schwarzenegger by hral v stupídnych B čkach bez myšlienky a nikdy by som ho nepovažoval za herca (v rámci jeho hereckých možností), ale za hordu svalov zabíjajúcu 72 chlapov za 5 minút (Komando). A ono čuduj sa svete, popri tom vie byť aj veľmi sympatický. Rovnako sympatický, ako celý film. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

I když Arnolda moc nemusím (krom Terminátorů:-)), tak tady mu to sedlo. A po boku Jamie to nemělo chybu. Ona je neskutečně komediální v momentech, kdy to snad ani komický bejt nemá:-))) Její striptýz, na to se nedá zapomenout, hlavně úvodní tanec, než to rozjede. Jsem se málem svalila smíchem pod stůl:-))) A výslech, ten taky stojí za to:-) Tohle se prostě musí vidět:-))) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Absolútna pecka a taký malý predobraz pre snímky typu Kingsman alebo priamy útok na Bondovskú mytológiu. Skvelé efekty, skvelé vtipy, skvelá akcia, paródia ako vyšitá, len s vyšším dôrazom na akciu. Presný opak série Horúcich striel, kde bol väčší dôraz na komediálnu vsuvku ako na akciu... Ale čo iné sa dalo čakať od spojenia mien ako James Cameron a Arnold Schwarzenegger? :) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Same thing happened to me with wife number two, 'member? I have no idea nothing's going on, right? I come home one day and the house is empty, and I mean completely empty. She even took the ice cube trays out of the freezer. What kind of a sick bitch takes the ICE CUBE trays out of the FREEZER?" ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Pravdivé lži jsem si musel opět pro napsání komentáře připomenout. Viděl jsem je sice vícekrát, ale poměrně dávno a nepamatoval jsem si detaily. Jen jsem věděl, že mě celkem bavily. To se stalo i nyní. Z počátku klasický akčňák s Arnoldem Schwarzeneggrem se postupně promění ve vydařenou komedii, ve které převzala iniciativu Jamie Lee Curtis a nakonec skončí v lehce přepáleném akčním finále. To už bylo spíše opět komedií a naštěstí se nestalo úplnou parodií. Až teď jsem se dozvěděl, že je to opět remake. Američané jsou zkrátka impotentní co se týká originálních námětů. Naštěstí se občas remake povede. Když k tomu navíc neznáte původní film (jako já), není tentokrát třeba kvůli tomu snižovat hodnocení. Arnold Schwarzenegger je zkrátka machr, jeho mimika nás rozesmívala sama o sobě a je vidět, že není úplně špatný herec. S přehledem zvládá nejenom různé role ve filmech, ale i své životní role, kdy prakticky uspěl ve všem, do čeho se v životě pustil. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Arnie si dělá srandu ze všeho a ze všech, nejvíce však ze sebe. Už bondovský úvod s tangem, dobrmanama a útěkem je předzvěstí prvotřídní zábavy. Když se k tomu přidá nejlepší výkon v kariéře předvádějící Tom Arnold, poseroutka Paxton, ušlápnutá Curtis, mladá Eliza, zábavní teroristi, Arnie ve stíhačce, ve vrtulníku, v autě, s pistolemi, na koni!!...prostě několik desítek nezapomenutelných scén a parádní dárek Camerona pro všechny fanoušky akčních filmů. 90 % ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Od úvodní, "bondovské" scény, absolutně brilantní akční komedie. A po skončení musím říct, že rozhodně jedna z nejlepších vůbec (tady má asi Bruce W o něco navrch). Že je Cameron opravdovým mistrem akčního spektáklu,o tom nikdo nepochybuje. Že však bude film navíc opravdu vtipný, to sem nečekal a jeho žánrové zařazení měl vlastně delší dobu od sledování odrazovalo. A byla to chyba... ()

Související novinky

Pravdivé lži míří na Disney+

Pravdivé lži míří na Disney+

21.05.2019

Poměrně překvapivá zpráva přichází od serveru Collider. Producent, režisér a scenárista McG (Tohle je válka!, The Babysitter) plánuje televizní verzi Pravdivých lží pro streamovací službu... Disney+?… (více)

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

26.02.2017

Pooperační komplikace nám dnes sebraly hereckého veterána Billa Paxtona. Mladší ročníky tohohle pána možná neznají, v 80. a 90. letech ho však nešlo přehlédnout. Kdo za to může? V první řadě James… (více)

Klep roku: Schwarzenegger padouchem v Avatar 2

Klep roku: Schwarzenegger padouchem v Avatar 2

18.09.2013

Užijte si tuto představu, dokud ji James Cameron nebo někdo z 20th Century Fox nevyvrátí. Filmový web Latino Review ale tvrdí, že má informaci z „top level" zdroje. Stručně a jasně: Arnold… (více)

Pravdivé lži jako seriál

Pravdivé lži jako seriál

14.09.2010

James Cameron dlouho mluvil o pokračování svého nejlepšího (slyším ze zadní řady nějaké námitky? ;-)) filmu. O dvojku se zajímali i Arnold Schwarzenegger a Jamie Lee Curtis, představitelé manželů… (více)

Reklama

Reklama