Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) vede dvojí život. Plynule mluví šesti jazyky, je dobře vycvičen pro kontrašpionáž a pracuje jako mezinárodní špión pro vládní organizaci nejvyššího utajení, ale jeho žena Helen (Jamie Lee Curtis) už patnáct let věří tomu, že má za muže obyčejného nudného obchodníka s počítači. Harry má všechny schopnosti, prostředky a odvahu chránit svoji zemi... jen jestli dokáže ochránit také svoje manželství? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (838)

Lukaso1 

všechny recenze uživatele

Pan a pani Smithovy + James Bond dohromady. Navíc za kamerou James Cameron a před ní Arnie to by mela být záruka kvality. Pro mě bohužel nebyla. Film je strašně dlouhý, akční sekvence lehce přepálené i když to byl asi záměr ale to mě k Armiemu nejde teda pokud nemá zrovna kostru z titanové slitiny Terminator.Pro mě průměrná záležitost a to přes to že jsem snímku dál několikrát šanci, škoda... ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Poslední nejkomplexnější akční film minulého století. Honička koně s motorkou, kroužení stíhačky kolem mrakodrapu, skvělá vedlejší linka s pochcaným Billem Paxtonem a pak... atomovka. Do prdele, tohle je klasika klasik, od klasika největšího, s klasikem největším. ()

aik 

všechny recenze uživatele

V dětství jeden z mých nejoblíbenějších filmů, který skvělě kloubí humor a akci a i díky, kterému jsem obdivoval Camerona jako originálního tvůrce. Bohužel zpětně poté, co jsem se podíval na "Podtrženo, sečteno" od té originality Pravdivých lží upouštím. .. Přesto však pořád kvalitní a super jízda. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu se na konci tunelu s názvem "Arnold a komedie" obejvilo slabé světýlko. Docela sloboučce se mihotalo, občas bylo vidět, jak plamínek sílí....Ještě než se však stihl stát plamenem, vjel do tunelu Junior, Rolničky a světlo bylo navždy udusáno. Tenhle film se povedl a nemalý podíl na tom má Jamie Lee Curtis, která se mi tady opravdu líbila. No Arnold je Arnold, i když tady měl své kouzlo. ()

departed 

všechny recenze uživatele

Arnie v důstojné komedii, nevěřil jsem. Výborná, vtipná, vyvážený poměr akce a vynikajícího humoru, kdy dokáží rozesmát i takové kopance do koulí s následným ó sanava bič. Plus vynikající Tom Arnold. ()

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát těch hvězd pět, protože bych tím asi urazil jiné filmy, které visí na předních pozicích žebříčků oblíbenosti i kvality. Ale podle mě je tohle jeden z nejlepších filmů AS, navíc okořeněn o J.L. Curtis, která je tu naprosto... k sežrání :) ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

J.L.Curtis jako upjatá domácí puťka, která horoucně touží po dobrodružství a A.Schwarzenegger jako tajný agent, který dokonale kryje své povolání už sedmnáct let. Ale jak to tak bývá, každá lež se dříve či později odhalí. Otázkou je jak? A kdy? Pravdivé lži je pro mě jedna z nejlepších komedií 90.let. Akčně laděná komedie v bondovském stylu u které se člověk navíc zasměje a dobře pobaví. Tomuto snímku uděluji bez váhání pět hvězd... ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Docela svižná akční a rodinná chuťovka, kde i Arnold ukazuje, že zvládne více než jen  sekat/mlátit/střílet do jiných lidí. Až na tu scénu se stíhačkou, která byla opravdu úsměvná a ne v dobrém slova smyslu, jde o příjemně strávený čas. ()

hekla 

všechny recenze uživatele

Miluju scénu s vázou a poté ten striptýz :D to je prostě bomba, mohla jsem se smíchy potrhat. Jinak film celkově je super, vtipnej a rozhodně se člověk nenudí. A Arnold příjemně překvapil ;). Vřele doporučuji ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Akční oddychová komedie s jednoduchou zápletkou a spoustou skvělých scén. Nečekal jsem to, ale byl jsem příjemně překvapenej jak film odsejpal, akce bylo hodně, hlášky padali a fajnový herecký obsazení mě dokázalo bavit celou dobu. Jde vlastně trochu i o parodii na všeljaký špionážní filmy a ta nadsázka tomu opravdu bodla. Navíc Bill Paxton jako typickej hajzlík a srábek byl úžasnej a Jami Lee tančící a kroutící se ve spodním prádle ... to byly super třešničky na dortu. ()

Taffey 

všechny recenze uživatele

Pravdivé lži nejsou myšleny vážně ale mají jen pobavit. To se celému mančaftu podařilo náramně. Osobně nesnáším akční filmy, kde se šprýmuje, o hláškách ani nemluvě, ale tohle je jediný film svého druhu, který si pouštím opakovaně: BVíš, co to je? Strojek na zmrzlinu......?.....ne?,,, Že by to byl bojler? ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Klíďo souhlasím že to je best of Arnie. Megaprdel. Taškařice, obsahující všechny potřebné ingredience pro dokonalý požitek z počumování. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Cameronův komediální akční trhák s Arniem v hlavní roli. Film jsem viděl poprvé už hodně dávno a vždy se mi líbil. Je to taková oddechovka, ale velmi kvalitní. Pobaví, nenudí a efektně to je solidní podívaná. Není to to jen akční řež, která drtivě převahuje ve většině Arnoldových filmů, ale zde jde i o hraní jako takové a z jeho strany je to zahrané parádně. Zkrátka příjemný a parádní film. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Super zabava s tajnými agentami, ktorí musia zastaviť ďalšiu odnož aláhových stúpencov, aby sa im nepodarilo osvetliť božím zábleskom Washington svojou spravodlivou pomstou proti neveriacim. Takmer neohroziteľný Arnold popri tom musí riešiť aj neveru svojej domácej pani a odolávať zvodom neodolateľnej bad ass girl Tie Carrery. Holt život špióna je náročný. Miestami je to taká sranda, že aj Bill Paxton si okrem dvoch oficiálnych cvrknuti do gati musel cvrknút aj neoficiálne z toho, ako sa bavil na prevedení svojho falošného 007. ()

Eraser 

všechny recenze uživatele

Třetí spolupráce Jamese Camerona a Arnolda Schwarzeneggera se nesla ve více než odlehčeném duchu. Je to samozřejmě výborný akční film, ale zároveň je jeho dokonalou parodií. Arnold si tím zároveň trochu spravil chuť po nepříliš dobře přijatém Posledním akčním hrdinovi. A hlavně Pravdivé lži jsou potvrzením toho, že remake může dopadnout lépe než originál (Kdo viděl francouzský originál Podtrženo, sečteno pochopí). ()

Hydr0gen 

všechny recenze uživatele

Nabušená, zábavná akce. Pochopím, pokud někomu bude vadit střídání seriózní a humornější roviny, já se každopádně naladil na film jako hlavně zábavný kousek a užil si ho! ()

Související novinky

Pravdivé lži míří na Disney+

Pravdivé lži míří na Disney+

21.05.2019

Poměrně překvapivá zpráva přichází od serveru Collider. Producent, režisér a scenárista McG (Tohle je válka!, The Babysitter) plánuje televizní verzi Pravdivých lží pro streamovací službu... Disney+?… (více)

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

26.02.2017

Pooperační komplikace nám dnes sebraly hereckého veterána Billa Paxtona. Mladší ročníky tohohle pána možná neznají, v 80. a 90. letech ho však nešlo přehlédnout. Kdo za to může? V první řadě James… (více)

Klep roku: Schwarzenegger padouchem v Avatar 2

Klep roku: Schwarzenegger padouchem v Avatar 2

18.09.2013

Užijte si tuto představu, dokud ji James Cameron nebo někdo z 20th Century Fox nevyvrátí. Filmový web Latino Review ale tvrdí, že má informaci z „top level" zdroje. Stručně a jasně: Arnold… (více)

Pravdivé lži jako seriál

Pravdivé lži jako seriál

14.09.2010

James Cameron dlouho mluvil o pokračování svého nejlepšího (slyším ze zadní řady nějaké námitky? ;-)) filmu. O dvojku se zajímali i Arnold Schwarzenegger a Jamie Lee Curtis, představitelé manželů… (více)

Reklama

Reklama