Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) vede dvojí život. Plynule mluví šesti jazyky, je dobře vycvičen pro kontrašpionáž a pracuje jako mezinárodní špión pro vládní organizaci nejvyššího utajení, ale jeho žena Helen (Jamie Lee Curtis) už patnáct let věří tomu, že má za muže obyčejného nudného obchodníka s počítači. Harry má všechny schopnosti, prostředky a odvahu chránit svoji zemi... jen jestli dokáže ochránit také svoje manželství? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (838)

Teen.AGE.r 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé tu úvodní scénu by si měli pustit všichni fanoušci nového Jamese Bonda :) A za druhé jen řeknu, že až na poslední "tango" bych nic neměnil... Parádně jsem se bavil (některé scény jsou prostě legendární - viz padající uzina, odstřelení teroristy na raketě atd...) a souhlasím s názoren, že toto je Schwarzeneggerův druhý nejlepší film (po T2). Dávám 5* ...80% ()

Woyczek 

všechny recenze uživatele

Parádní oddechovka. To, že americké stíhačky se chovají jako vrtulník, bych ještě pochopil. Ale jak se podařilo někomu v USA získat evropské dotace? Jinak si nedovedu vysvětlit dálnici nad mořem dlouhou nejméně patnáct kilometrů vedoucí na neobydlený ostrov :-). ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná akčná komédia. Sledujeme Arnieho, ktorý je agent, má problémy s rodinou, v práci, tak to už lepšie ani nemôže byť. Riadne hlášky, je to tak trochu paródia na špionážne filmy, aspoň ja to tak beriem. Zábava. Už len ten záber, kde Arnie sedí v stíhačke a likviduje všetkých okolo, tak to je haluz. Mne sa najviac páčilo, ako Jamie Lee Curtis robí striptíz pred Arnoldom a jemu sa pokazí ten blbý diktafón, či čo to je a ona ho potom riadne nakopne. Pri tom som sa už fakt smial. James Cameron tam dal viacero známych hercov, takže je to trochu pestrejšie, trochu netradičný ale dosť dobre natočený film. ()

Glowlady 

všechny recenze uživatele

Jejda, jaktože mi tento film unikl? No to je prostě pecka! Je tam napětí - jak v klasickém akčňáku, ale místy je to opravdu povedená parodie, že jsem se fakt musela smát! Úžasný!!! A Arnold (snad v jediném filmu, co mě napadá) je zde opravdu okouzlující (viz scéna v hotelovém pokoji)... No prostě 95%. ()

gurmanfilmu 

všechny recenze uživatele

Vtipné, nahláškované, s dobrým scénářem a hlavně si tenhle film dělá srandu ze všech akčních klišé(alespoň mi to tak přišlo). Když k tomu přičteme jednu z nejlepších rolí Schwarzeneggera a sexy Jamie Lee Curtis, je o parádní podívanou na večer postaráno. ()

Alekks80 

všechny recenze uživatele

Vymazlená akční komedie, top 3 v Arnoldově filmografii. Je to v podstatě parodie na Bondovky, ale neni to typická americká parodie typu Bláznivé střely nebo Žhavých výstřelů. Přesto a nebo možná právě proto jsem se smál od začátku až do konce. Vtipné scény jsou střídány neméně působivou akcí (kůň na střeše, smrt padoucha). A věkem to zraje. Za mě je to jednoznačně plnej počet. ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Od Camerona bych teda očekával víc. V komentářích se často objevuje, že jde o nejlepší film se Schwarzeneggerem. No není to těžké, při těch hrůzách, které má ve své filmografii. Dá se na to dívat, ale fakt, že na něho všichni pálí samopaly o sto šest a s ním to ani nehne a on se vždy trefí na první dobrou, celkovou úroveň filmu velmi strhává dolů. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená komedie (opakuji komedie) o tom že problémy ve vztazích můžou někdy člověka zavést až, no až do pěkných problémů. Herecké výkony: Super a scény jsou dokonalé. Teroristi jsou vážně vtipný, a scéna s baterií je TOP. Nemůžu dát pět hvězdiček, protože to prostě nejde. Je to pouze zábavná komedie, která je plná chyb ve fyzikálních zákonech. Já jsem se ale dobře bavil, a kdo ví jestli to hodnocení nezměním. poznámka: Doporučuji shlédnout tento film s titulky forced, v pasážích kde se mluví jinou řečí. Hvězdiček 4**** ()

blatouchm 

všechny recenze uživatele

Tohle není jeden z nejlepších filmů s Arnoldem, tohle je nejlepší. Tenhle film netrpí na klišé (pokud vynecháme, že to dobře dopadne). Skvělý scénář. Na svou délku nenudí v žádném okamžiku. Vtipné scény a hlášky skvěle doplňují thriller. Až po několikátém shlédnutí jsem ocenil, že některé scény nebyly zpomaleny. Film vypadá dobře i po 25 letech. Některé kaskadérské kousky hráli přímo hlavní postavy. Rád se podívám i za dalších 30 let. ()

Dominik888 

všechny recenze uživatele

Skvely film, misty akcnak, komedie, rodinny... proste J. Cameron to promyslel skvele, herecke vykony netreba komentovat. To byla jedna velka parada. Kdyz tak patram v hlave ( 5 minut po dokoukani ) nebyla snad ani pasaz kdy bych se podival na hodiny nebo kolik zbyva do konce. Super! 85%. Ps: Skvely tanecek ()

TheKleofa 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli existuje horší herec, než je Arnold Schwarzeneger, nicméně právě v jeho dřevákovosti je to kouzlo. A zafungovalo to i tentokrát. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Pravdivé lži nie sú klamstvom, ale naopak pravdou a potvrdzujú, že spojenie Cameron a Schwarzenegger vie byť nie len akčné, ale dokáže byť aj zábavné a to veľmi. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

"Šťastný let". Vůbec nechápu, že mi tenhle film až do dneška unikal. Jak je to možné? Devadesátky byly můj teenagerovský rajón a nedovedu si vysvětlit, že bych VHSku (případně později DVD), která má na obalu Arnolda s kvérem, tak dlouho ignoroval. Ovšem co naplat, i dneska jsou to krásně odsýpající a překvapivě vtipné dvě hodinky. Možná, že jako náctiletý bych si to užil víc a v některých momentech bych tehdy reagoval "ty krávo, to je bomba", místo dnešního "ty vole, to je blbost", ale to je jen drobná vada na kráse. Poctivá zábavná práce. ()

Související novinky

Pravdivé lži míří na Disney+

Pravdivé lži míří na Disney+

21.05.2019

Poměrně překvapivá zpráva přichází od serveru Collider. Producent, režisér a scenárista McG (Tohle je válka!, The Babysitter) plánuje televizní verzi Pravdivých lží pro streamovací službu... Disney+?… (více)

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

Zemřel Bill Paxton, Hudson z Vetřelců

26.02.2017

Pooperační komplikace nám dnes sebraly hereckého veterána Billa Paxtona. Mladší ročníky tohohle pána možná neznají, v 80. a 90. letech ho však nešlo přehlédnout. Kdo za to může? V první řadě James… (více)

Klep roku: Schwarzenegger padouchem v Avatar 2

Klep roku: Schwarzenegger padouchem v Avatar 2

18.09.2013

Užijte si tuto představu, dokud ji James Cameron nebo někdo z 20th Century Fox nevyvrátí. Filmový web Latino Review ale tvrdí, že má informaci z „top level" zdroje. Stručně a jasně: Arnold… (více)

Pravdivé lži jako seriál

Pravdivé lži jako seriál

14.09.2010

James Cameron dlouho mluvil o pokračování svého nejlepšího (slyším ze zadní řady nějaké námitky? ;-)) filmu. O dvojku se zajímali i Arnold Schwarzenegger a Jamie Lee Curtis, představitelé manželů… (více)

Reklama

Reklama