Reklama

Reklama

Atlet roku 2022

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Přímý přenos vyhlášení ankety Atlet roku 2022 z pražského Ambassadoru, kterou vysílá Česká televize od roku 2001, moderuje Aleš Háma. V bohatém programu kromě tradičního vyhlášení, kdo se stal Trenérem roku, Objevem roku či Juniorem roku, se dozvíme i jména deseti nejlepších českých atletů. Během večera vystoupí Adam Ďurica s Emmou Drobnou, Kristína, Kateřina Marie Tichá, Jelen, Anna K. a další. Na pěvecká vystoupení již tradičně trénují i někteří atleti. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele

Zlatý a Železný na Hrad? Klasické předávání ocenění deseti nejlepším českým atletům s fórky osvědčeného Aleše Hámy, které byly poměrně na úrovni. Hudební čísla jsou o vkusu, takže Emma Drobná fajn, ale takové Kateřiny Marie Tiché jsem si „nějak“ nevšimnul. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V rámci různých slavnostních večerů mi tenhle přišel jako jeden z těch lepších. Pastvou pro oči byla pochopitelně polonahá Kristiina Maki. Opět se objevil každoroční bizár v podobě vystoupeních samotných atletů, ale co už, tradice je tradice...Hudební vsuvky za mě OK, ale to je pochopitelně věc vkusu a názoru. ()

Reklama

Reklama