Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolly Parton, je country zpěvačkou v jednom americkém klubu, patřící člověku, který si Dolly chce nechat v klubu (díky podepsané smlouvě) co nejdéle. Nechce o ni přijít, protože je velice atraktivní a díky ní má klub velký úspěch. Jenže Dolly to v klubu nebaví. Neustálé narážky na strávení noci s majitelem, už ji obtěžují. Vyhrocení hádky končí sázkou, že naučí kohokoliv zpívat country. A do této sázky se dostává otrhaný Ital bydlící se svou rodinou nad pohřebním ústavem - newyorský taxikář (Sylvester Stallone) - kterému zpívání jde asi jako když se o to pokouší nemocný kohout. Cvičení a učení zpívání, pohybů a chování country zpěváka se přesune do domácího prostředí Dolly Parton, kde se Sylvester Stallone pokusí naučit se zpívat. (JohnyCH)

(více)

Recenze (61)

nash. 

všechny recenze uživatele

Stalllone si odskočil od rolí bijců k romantické komedii. Proč ne. Country ani Dolly Parton sice nemusím, ale jako nenáročná jednohubka to ušlo a nijak neurazilo můj filmový jemnocit. Koukatelný průměr, který ubíhal svižně, občas pobavil a na rozdíl od řady jiných komedií se ze mě nesnažil vyrazit smích trapností nebo vulgaritami. ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1985 : VÍŤAZ (2) : Najhorší herec - Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Drinkenstein", NOMINÁCIE (+6) : Najhorší film, Najhorší herec VR - Ron Leibman, Najhoršia réžia - Bob Clark, Najhorší scenár - Phil Alden Robinson, Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Sweet Lovin' Friends", Najhoršia hudba - Dolly Parton, Mike Post. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,V Americe jste, musíte jíst po italsku!“ Stallone v country komedii, to zní dost šíleně. Ale Sly si tu střihl s chutí roli excentrického a pařanského taxikáře, na kterého se mi pěkně koukalo hlavně kvůli dobrým hláškám a jeho přirozenému herectví. Nad čím mi však zůstal rozum stát, byly tělesné proporce Dolly Parton, které jsou snad všechno, jen ne průměrné. Každopádně to těmto dvěma ve filmu sedlo a já si nakonec zvláštní spojení komedie a country docela užil, i když znovu už se na to asi nepodívám. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pěvecká hvězda country music se vsadila, že dokáže udělat country zpěváka z kohokoliv. Do cesty ji přišel drsný newyorský taxikář. Sázka je sázka, proto musí Dolly Parton naučit zpívat Sylvestera Stalloneho. Stallone dostane samozřejmě i stylový country obleček a musí vystoupit před publikem. Takový hodně nenáročný film, ale zpívat Sylvestera už vidět nechci. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Doteraz som sa tomuto filmu vyhýbal bez toho aby som o ňom niečo bližšie vedel. No a kým nezačne Sly spievať, tak je to taká nudná romantická komédia za 2 hviezdičky. Lenže akonáhle otvorí hubu a začne zo seba vydávať pazvuky jak keby niekto škrípal po tabuli, tak je to peklo. Asi najviac mi to pripomínalo spôsob akým hovoril Zed z Policajných akadémií. Ale tam to bolo vtipné. Tu som si chcel vypichnuť uši. Nechápem, čo týmto chcel Sly dokázať. A ešte si tú volovinu aj napísal. Holt film z obdobia, keď medi jednotlivými dielmi Rockyho točil jednu sračku za druhou. 2/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Výdělělek: 21 435 000 dolarů. (McLushi)
  • Sysvester Stallone byl za film v roce 1984 oceněn anticenou Zlatá malina v kategorii nejhorší herec. (Terva)

Reklama

Reklama