Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolly Parton, je country zpěvačkou v jednom americkém klubu, patřící člověku, který si Dolly chce nechat v klubu (díky podepsané smlouvě) co nejdéle. Nechce o ni přijít, protože je velice atraktivní a díky ní má klub velký úspěch. Jenže Dolly to v klubu nebaví. Neustálé narážky na strávení noci s majitelem, už ji obtěžují. Vyhrocení hádky končí sázkou, že naučí kohokoliv zpívat country. A do této sázky se dostává otrhaný Ital bydlící se svou rodinou nad pohřebním ústavem - newyorský taxikář (Sylvester Stallone) - kterému zpívání jde asi jako když se o to pokouší nemocný kohout. Cvičení a učení zpívání, pohybů a chování country zpěváka se přesune do domácího prostředí Dolly Parton, kde se Sylvester Stallone pokusí naučit se zpívat. (JohnyCH)

(více)

Recenze (61)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Doteraz som sa tomuto filmu vyhýbal bez toho aby som o ňom niečo bližšie vedel. No a kým nezačne Sly spievať, tak je to taká nudná romantická komédia za 2 hviezdičky. Lenže akonáhle otvorí hubu a začne zo seba vydávať pazvuky jak keby niekto škrípal po tabuli, tak je to peklo. Asi najviac mi to pripomínalo spôsob akým hovoril Zed z Policajných akadémií. Ale tam to bolo vtipné. Tu som si chcel vypichnuť uši. Nechápem, čo týmto chcel Sly dokázať. A ešte si tú volovinu aj napísal. Holt film z obdobia, keď medi jednotlivými dielmi Rockyho točil jednu sračku za druhou. 2/10. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Romantické, milé :-) Je příjemné vidět siláka a akčního hrdinu Sylvestra Staloneho v romantické komedii. A Dolly Parton je nejen skvělá zpěvačka, ale jde ji překvapivě i hraní :-) "... Jolene, Jolene, Jolene, Jolene ..." (moje oblíbená) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Plakát kde se Stallone přetahuje s jakousi pudlovitou nádherou je hodně zavádějící. Bude se totiž zpívat a rovnou country. Nápad je to určitě zajímavý a s blížícím se koncem to Sylvestrovi skutečně začne jít. Inspiraci sice nalezl u samotného Elvise, ale vůbec to nevadí. Pohodový a rozhodně netradiční snímek ve filmografii akčního hrdiny. 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stalllone si odskočil od rolí bijců k romantické komedii. Proč ne. Country ani Dolly Parton sice nemusím, ale jako nenáročná jednohubka to ušlo a nijak neurazilo můj filmový jemnocit. Koukatelný průměr, který ubíhal svižně, občas pobavil a na rozdíl od řady jiných komedií se ze mě nesnažil vyrazit smích trapností nebo vulgaritami. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ktovie čo, viedlo Slya do tohto projektu. A ktovie čo, od neho samotný Sly čakal. Každopádne bolo v tej dobe pre Rockyho príliš skoro na komediálne úlohy a zistili to aj diváci, ktorý film učinili ukážkovým prepadákom veľkej hviezdy. Sylvester stratil týmto dielom rok života a mi dve hodiny toho svojho. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Slyův pokus vystoupit ze své škatulky se nepovedl. Nevadí, i přesto to byla docela prdel a palec nahoru za ten pokus. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pěvecká hvězda country music se vsadila, že dokáže udělat country zpěváka z kohokoliv. Do cesty ji přišel drsný newyorský taxikář. Sázka je sázka, proto musí Dolly Parton naučit zpívat Sylvestera Stalloneho. Stallone dostane samozřejmě i stylový country obleček a musí vystoupit před publikem. Takový hodně nenáročný film, ale zpívat Sylvestera už vidět nechci. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Stallone sa v tomto filme rozhodol ucit spievat country pesnicky a ma to byt akoze "komedia". Kedy konecne ten pan v hlavnej role pochopi, ze nema komedialny talent absolutne ziadny? 5 % ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Kdo poprvé spatří v tomto filmu Stalloneho, nejen že se zasměje, ale hned mu v souvislosti dojde, o co půjde, aníž by si přečetl ten stručný obsah nad tímto komentem. Stalloneho role mám rád, i tato byla dobrá. Taxikář, co nemá rád country muziku a co si nesedne na zadek před pěknou ženskou jako všichni. Nejlepší trička :D. Kdyby se tenhle film natočil někde u nás, nepochopil bych ho. Ale proto, že se točí v USA, to chápu moc dobře, protože tam není problém z ničeho nic najednou dělat něco jinýho nebo vypadnout někam přyč s cizíma lidma. Něco vám řeknu, radši si pustím tenhle film s hloupou postavou, která dělá prdel i když nic nedělá než ty vaše přiblblý novinky se Sandlerem a já nevím s kým ještě. Tomuhle dám víc hvězdiček než třeba nejakým americkým novinkám se salbou triků.____ Dobrý večer je, když má člověk prachy! ____ ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi dávno, nebyl to úplně marný pokus Slye o komediální žánr, nebyl jsem kdovíjak pohoršen, ale na tři hvězdy to tentokrát nevytáhne ani country, které já rád. ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1985 : VÍŤAZ (2) : Najhorší herec - Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Drinkenstein", NOMINÁCIE (+6) : Najhorší film, Najhorší herec VR - Ron Leibman, Najhoršia réžia - Bob Clark, Najhorší scenár - Phil Alden Robinson, Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Sweet Lovin' Friends", Najhoršia hudba - Dolly Parton, Mike Post. ()

Reklama

Reklama