Reklama

Reklama

Recenze (4)

tombac 

všechny recenze uživatele

Horrorový veterán Shimizu nezklamal. Jeho příspěvek do série Tomie je doposud nejlepší ze tří, jež jsem měl možnost zhlédnout. Snímku prospěla změna představitelky ďábelské a neustále se reinkarnující nymfy, do jejichž spárů když se dostane chlap, stane se z něho vystrašené a submisívní klubko, které jen plní rozkazy své paní. Tomie je teď bez debat přesvědčivější. Z chichotání a jedovatých slov linoucích se z její andělské tvářičky leze několikrát mráz po zádech... Přibylo více gore (porcování těla aj.) a místy hutné atmosféry, ubylo hluchých a zdlouhavých míst. 7/10 ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

S tombacem bohužel nemůžu souhlasit. Téhle představitelce Tomie jsem opravdu nedokázal uvěřit, že by dokázala někoho okouzlit. Pro mě zatím nejhorší díl série. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Usmevny film. Nepamatuji se na horor u ktereho bych se tolikrat usmival, a to ne kvuli tomu jak se nepovedl. Povedl se. Misty se zabery stydely a dlouze se osivaly se hnout z mista. Jinak fajn. ..... Chichotani neni strasidelne, spise potouchle a soukrome. Dostkrat mi prislo ze se Tomie smala jen tak pro efekt ale to jedno. Ne? ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Konecne nejaky lepsi diel zo serie Tomie, uz som chcel tento film pochovat, ale dobre som urobil, ze som to pozrel. Konecne sa zbavili tej televiznej kamery a je to robene lepsim sposobom a konecne sa aj nieco deje vo filme, aby sa to dalo prirovnat k hororu. Trapne chichotanie ponechali a konecne sa to pohlo dopredu a aj nejaka atmosfera by sa vo filme nasla. Skoda, ze nepritlacili tvorcovia na pilu a nezakomponovali do filmu viac akcii a nie len take bezduche klabosenie o nicom, co obcas tiez postrehnut vo filme. Priemerny hororik, ktory nikoho neurazi. ()

Reklama

Reklama