Reklama

Reklama

Like Haf

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2022, 10-30 min

Účinkují:

Lada Horová, Jan Bendig

Obsahy(1)

Čtyři zamilované páry a jejich mazlíčci budou soutěžit o titul nejlepší influencerské rodiny. Pár, který překoná všechny výzvy a získá největší podporu diváků, vyhraje půl milionu korun. (TV Prima)

Recenze (14)

Olík odpad!

všechny recenze uživatele

A pak si pan „Šukar Čavo“ Bendík utrhne od huby (Teď nevím, jestli je korektní použít termín huba v souvislosti s romem), nechá si ušít „emerickej“ obleček a jde se na Slavíky tvářit, jako že mu patří princezna (V jeho případě teda spíš princ) a půlka království navrch. Ono to ale asi nebude tak žhavé, že Honzíku Hafíku? Samozřejmě chápu, že dnešní doba, kdy vysněným dětským povoláním není popelář nebo kosmonaut, ale influencer (Říkám to dobře? Když nic neumíte a presentujete se jako chovanec ústavou pro mentálně postižené, tak jste taky influencer, že ano?) podobným radovánkám přeje a předpověď počasí na následující dny varuje před jejich nárůstem. Ale přece i úplně blbý formát musí jít natočit alespoň trochu koukatelně….prostě musí. Jak jsem jinak na „odpady“ skoupý a na každé hodnocené věci se snažím nají něco, proč udělit alespoň jednu hvězdu, tak tady to je čistá a neoddiskutovatelná žumpa. PS: Vedle Lady Horové a jejího přítele, který je ve vile s ní jsem jednou letěl tuším do Říma a ano, jsou opravdu takoví. ()

LUKICKK odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to aspoň reálně bylo o těch psech xddd, ale je to prostě jinak pojmenovaný Like House, kde se sem tam objeví zmínka o tom že jsou tam s nimi psi :D ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Další veledílo, které aspiruje na nejhnusnější kanál všech dob. Nicméně v dnešní době všech těch influencerů a dalších nemakačenek bude těchto zrůdností vznikat asi bohužel daleko víc ()

TostTom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem tomu dal šanci, viděl jsem reakci a dokonce i celý jeden díl.... bohužel. Je to nesledovatelná, neuvěřitelně trapná sračka a lituju toho, že jsem se na to vůbec koukl. Nedoporučuji a je třeba říct, že nemá smysl to rozkoukávat ani dokoukávat. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Like House už očividně tak moc netáhne, bylo proto potřeba vymyslet něco malinko jiného, byť se to ve finále od původní reality show zas tak moc neliší. Tentokrát jsme tu měli pejsky, občas se tedy cvičilo, na prvním místě byli ale účastníci, což mě i trochu zamrzelo. Každopádně zajímavé oživení. Účastníci tentokrát byli zpočátku trochu nevýrazní, nebo naopak hrozně nesympatičtí, až na pár výjimek se to ale nakonec dalo skousnout. V průběhu show vyplavalo na povrch hned několik zajímavých kauziček, o to víc bylo zábavné sledovat, jak se postupem času odkrývají skutečné charaktery jednotlivých účastníků. Upřímně řečeno kdyby to nevyhrál daný pár, Like Haf bych asi ani nehodnotil. Ta jedna hvězda je čistě jen pro ně a za ně, a pochopitelně také za pejsky, kteří si to zaslouží mnohem víc, než někteří další účastníci. 2/10. ()

emkon odpad!

všechny recenze uživatele

Jediným kritériem účasti bylo evidentně dvouciferné IQ. V první epizodě se řešily samé důležité věci, jako například jak dlouho kdo sedí na záchodě. Ve druhé epizodě se řešilo co který pes pomočil a úklid psích hoven na zahradě. Na třetí epizodu už nemám sílu... ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo, kéž by se na takové pořady už lidi přestali dívat. Vyhozené peníze. Je to úplně stejné jako ten sra*koidní like house s tím rozdílem že tam mají psy a jinak jsou to nuly. Téměř všichni tam. A slavná Horová? Nic nepředvádí, jen žebrá na tik toku ať ji děti posílají za nálepku love. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci posilnenia psychickej odolnosti (alebo masochistickej slabej chvíľky) som si pozrel pár zostrihov epizód a komentárov k nim. Prima opäť prerazila dno. Nešikovne zamaskovaný Like House s niečím, čo má pripomínať psy a skupinou nesympatických účastníkov riešiacich úplné zbytočnosti. Celému tomuto cirkusu kraľuje preafektovaná Lada Horová. Preafektovanosť, umelosť a dvojciferné IQ boli asi podmienkou vstupu do tejto frašky. ()

Hadush odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu tragedie. Zvladla sem 10 min....do chvile, kdy kamera zabrala vzkaz nebo co, prilepeny na dverich...vubec mne neprekvapuje, ze tenhle vykvet napise slovo "výřivce" ale, ze ani v okoli neni nekdo, kdo by se nad tim pozastavil, tak to uz je na povazenou... ()

GanjaManCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud na tyhle ultra sračky budou ti mladí zdegenerovaní lobotomové čumět, tak to budou produkovat. Je to jen odraz společnosti. ()

ORi_SV odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, prosím! Zastavte už konečně produkci těchto bolestně trapných sraček. Tyhle sračky typu like house, love island atd. jsou vážně akorát smutným zrcadlem dnešní společnosti. Dementi s IQ 70, ze kterých si další dementi s IQ 70 udělají celebrity místo toho, aby se jim smál celý národ. Tohle opravdu ne. Už dost! ()

Reklama

Reklama