Reklama

Reklama

Schulmädchen-Report 2: Was Eltern den Schlaf raubt

  • Západní Německo Der Neue Schulmädchenreport (více)

Obsahy(1)

Druhý ze série filmů reportáží o školačkách. Film se skládá z cca z deseti krátkých epizod, které jsou prokládány veřejnou anketou v ulicích s otázkami o sexuálním životě mladých dívek. Odpovídají především mladé ženy. Celý příběh je rámován schůzkou několika rodičů s diplomovanou školní psycholožkou, která glosuje jednotlivé příběhy. Film v kinech navštívili čtyři milióny diváků. Z jednotlivých epizod lze zaznamenat Barbaru (Heidi Hansen), která svede učitele a fotky použije se svými kamarádkami k vydírání, Moniku (Rena Bergen) a Emi, které jsou okradeny na nádraží a musí se živit na ulici, opilá Tessie je zneužita dvěma feťáky, Margot se seznámí v kavárně s profi fotografem a fotí akty kvůli finanční odměně, Suzanne se nešťastně zamiluje do staršího muže, a když jí rodiče lásku zakazují, pokusí se o sebevraždu. (curil)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu filmu je tohle trochu drsnější, ale jen v tom smyslu, že je zde naznačeno znásilnění, i když není nijak explicitně prezentováno, a také proto, že je zde už na začátku vydírání jednoho učitele, kterého studentky svedly. Člověk se mu ani nemůže moc divit. Kdo by se na jeho místě udržel... ()

curil 

všechny recenze uživatele

Celkem deset epizod o životě německých středoškolaček. Čtyři milióny diváků v kinech, to je síla. Přitom si film hraje na jakýsi pseudo výzkum v rámci pouliční ankety a debaty erudovaných odborníků. Za úspěchem stojí především nahota mladých dívek, lze říci opravdu pohledných. Na druhou stranu film si odpouští veškeré vulgarity a sexuální scény jsou pouze naznačeny. ()

Reklama

Reklama