Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (127)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na scénáři šlo hodně zapracovat, je značně obyčejný a nevýrazný, no na druhou stranu když se řekne teenage comedy, každej si představí pubertální humor a dementní scénář. U Go vězte, že se braku nedočkáte. Povídky mají spád, akci, humor, lepší a horší postavy. Celé to působí neškodně zábavně, takže proč ne, ale na nějaký velký doporučování a očekávání to zas není. 70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by sa v scenári nenašli chybičky, ale celkovo ma príbeh prekladaný veľkou dávkou humoru zaujal. Tak Ritchieovsky vyskladané a uzavreté. Bavil som sa od začiatku do konca, najviac sa mi páčila epizóda, kde to chalani roztočili v Las Vegas. To nemalo chybu. Záverečné finále zaklapnutia mozaiky tiež potešilo, takže celkom spokojnosť. 70/100 ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu hodně povedená záležitost nahlížející do duší nejen mládeže v L.A. na konci 90tých let. Tři odlišné příběhy jsou dokonale propojeny a každý má svou skvělou atmosféru. Rozbor postav a jejich příběhů. Ronna___na vlastní kůži a kosti se přesvědčí, že dealerství je výnosný, ale velmi nebezpečný podnik. Simon___buran, který to ovšem v Las Vegas umí pořádně roztočit. A těžký život mají i seriálové celebrity, dva kucí, kteří se mají opravdu rádi. Výborný snímek, který se staví do řady kvalitních alternativních filmů z 90tých let. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová záležitost. Všichni věděli co mají hrát a opravdu jim to šlo. Opravdu jsem se bavil!:-) za mě 75% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

zďaleka nie dokonalý a miestami ani originálny predsa však podarený a celkom vtipný film pre mladých, ktorý má (aj vďaka námetu a muzike) potrebnú iskru ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zo "subžánru" "teen puzzle" je o triedu po všetkých stránkach lepší 11.14. Inak pekne prepletené, len to, čo je prepletené, nie je zas tak nič extra. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Určite nič svetoborné, ale pozrieť sa to veru dá. A nielen raz. Zábavné, svojim spôsobom aj zaujímavé a plné hereckých hviezdičiek na ktoré sa ja osobne veľmi rád pozerám. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi ležel v žaludku asi tak od tý doby, co jsem tady na csfd. Takže asi tak víc jak 13 let? Každopádně, konečně jsem se ktomu dostal. Nevím teda proč to nese žánr komedie, ale ok. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Pohodová teen jízda. Trocha komedie, trocha krimi a hlavně parádní muzika v neoriginálním filmu napodobující Pulp Fiction. První dva příběhy skvělé, třetí trapný a nudný. Celkově je to někde nad průměrem, takže se nemůžu zlobit nad časem stráveným při sledování... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

august 2009 - Pred rokmi sa to páčilo viac, tak normálne, čoby teenage obdoba Tarantina to celkom uchádzalo... dnes je GO už len trápnou napodobeninou a okrem zaujímavej hlavnej predstaviteľky nemá čo ponúknuť (nie, nemyslím Katie Holmes a chcem Sarah Polley v jednom filme s Amy Smart ;-). Bol by tu istý potenciál v posune do žánru totálnej crazy komédie, ale na to asi nikto nemal gule (alebo sa Liman berie príliš vážne). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pulp Fiction pro školáky do 12ti let. Klasika s několika příběhy, které se jednom okamžiku protnou, ale nutno si přiznat, že v tomto případě si se scénářem nikdo hlavu nelámal. Ale na druhou stranu je tu výborné herecké obsazení, přičemž největší dojem na mě udělala Sarah Polley a hlavně nepolevující tempo, které z Go dělá víc než snesitelný zážitek. 70% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

I když tenhle žánr moc nemusím, tak se mi to hodně líbilo. Vůbec jsem se nenudila. Film měl výborný spád. Herci mi hodně sedli, hlavně Sarah. Tu mám hodně ráda. 80%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa o tomto filme ako o teenage Tarantinovke a celkom to sedí. Nielen kvôli hlavným postavám ale aj celkové vyznenie všetkých troch príbehov je také krotké a vlastne aj šťastné. Najviac ma baví asi prvý príbeh, ktorý obsahuje nezabudnuteľné scény s jednou sfetovanou postavou. Tie jeho predstavy sú fakt zábavné. Naviac som mal vždy rád Sarah Polley a je mi ľúto, že sa z filmov vytratila. Plus roztomilá Katie vždy poteší. Druhý príbeh je asi najbláznivejší, ale chýba mi ta postava ktorej by som fakt fandil. No a tretí príbeh o jednom gay páriku, ktorý sa snaží zbaviť opraty od polície, je najviac WTF. Hlavne manželská dvojka Fichtner - Krakowski je divná a fascinujúca zároveň. Celkovo má film videoklipový drajv podporený skvelou hudbou. Zlaté deväťdesiatky a aj po rokoch skvelá zábava. Liman odvtedy natočil jediný lepší film a to prvého Bournea. 8/10. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Velice mě tento nenápadný až nezávislý snímek nadchnul. Opravdu originální zpracování teenagerského tématu nepostrádá švih a dobré nápady. Můžu jedině doporučit... ()

numi 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná teenagerovská úchylárna. Když si jen přečtete herecké obsazení, tak od snímku nic neočekáváte a nakonec budete mile překvapeni, protože i Vánoce můžete propařit zábavně a bez hluchých míst. Zajímavě natočeno, kvalitně ozvučeno a nenásilně podáno. Go si prostě na nic nehraje a snaží se diváka zaujmout nepodbízivou formou. A docela to funguje. [únor 2006] ()

erased 

všechny recenze uživatele

Go: příslib rychlého pohybu a zábavy. Těžko věřit, že je možné ho vyplnit se startem v zapadlé americké sámošce. Čtyři tragédi to ale ve třech volně propojených epizodách rozjedou na plné obrátky. Ať už je to podnikavá Ona, On postrádající jakýkoli náznak sebekontroly, nebo teplí Oni; všichni jsou spolu se zbylými zúčastněnými a skvělým soundtrackem zárukou vynikajícího tripu. Za podvratnost, černý humor a skvěle nechápajícího Olyphanta všechny palce hore. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka, která začíná tím, že mladičká sympatická holka potřebuje sehnat peníze na nájem. Využije příležitosti vydělat si jednorázovým prodejem drog. Pak se to nějak posere a než se dozvíme jak její příběh skončí, tak se děj filmu vrátí na začátek událostí a vidíme tentýž jeden den z pohledu jiných postav. Nejdříve je to skupinka, která jede do Vegas, aby tam taky něco totálně posrala. Pak je tu ještě příběh dvou homosexuálů, nejslabší část filmu, po které jsem chtěl jít s hodnocením dolu, ale závěrečná scéna, která je absurdní a vtipná, to zase vytáhla. Propletenec na způsob Pulp Fiction, ale blíže má tento film spíše k Human Traffic. Naprosto pohodová záležitost s hezkými herci a hudbou, která potěší (Fatboy Slim, Massive Attack, Lenny KraviKravitz a další). Dokonce i ta Katie Holmes se mi tu líbila a to už je co říct. ()

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama