Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (127)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

3 příběhy, jeden celek. Lehká podobnost s Pulp Fuction čistě náhodná? Člověk si chce přivydělat při prodeji drog, přeskočí jednoho člověka a jak to dopadne. Pro mě ale bylo hlavní, že mě to bavilo. I muzika byla skvělá. A taky tam hraje ještě mladá Katie Holmes. Jó, to byla ještě krásná a nezblbnutá tim scientologickym pablbem... ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Tempo a dobrej soundtrack. Film měl hlavně spád, což je vlastně asi jediná věc, která ho lehce zvedla z průměru. Jinak semtam nějaká koza, Ronna neuvěřitelně na facku, a asi nejlepší část ve Vegas. Mně osobně nepříjde srovnávání s Tarantinem moc na místě, ale budiž. Výstavba scén mi teda nepřišla vůbec stejná. Možná občas podobnej černej humor. (70%) ()

cab 

všechny recenze uživatele

Particka teenageru travici vanocni svatky kazdy trosku jinak, ale stejne odvazane az by se dalo rict na hranici zivota a smrti. Svizna a hlavne nenarocna vecicka pro mladsi rocniky. 75% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Limanův solidní debut, který tou roztříštěností jednoho večera do tří proplétajících se povídek někomu vážně PF připomínat může. Ale nějak extra vtahující to zase nebylo. Rozhodně teda nebudu mít nutkání vidět to někdy znovu. 6/10 ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Tak trochu neobvyklý teenage film. Chvílemi celkem sranda, chvílemi ale bohužel docela nuda. Ale pro televizní relax film jak dělaný. Jen tak trochu nechápu srovnávání toho s Quentinem a s PF. :)) 3* - 65% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Po Proutnících znovu mezi mladé a nezkrotné a opět svěže a stylově. Pár příběhů probíhajících současně se zvrtává v divokou jízdu party kamarádů, kteří si jen chtějí ukousnout svoji chvilku vzrušení. 75% ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Teenagerské odlehčené, ale stále svým způsobem své... no, každý už ví co. Nejdůležitější je stejně slovo teenagerské, protože v této kategorii Go jasně autem poráží, nebo do kufru zavírá co může a je tomu tak dodnes. Technická stránka filmu je výborná, hudba pečlivě a trefně vybraná, k ní často ruční kamera, která obzvlášť v Las Vegas vtáhne do děje! Herecky taktéž velmi dobré! A nejlepší příběh? Samozřejmě Las Vegas a noční naháněčka! 70% ()

El Loco 

všechny recenze uživatele

Doug Liman sa pri tvorbe tohto filmu zjavne inšpiroval Tarantinom a Ritchiem. A v ničom za nimi nezaostáva. Spád filmu je obdivuhodný. Divák sa nenudí ani sekundu čomu pomáhajú aj charizmatickí herci aj v tej najmenšej úlohe. Prirovnanie k tarantinovke je namieste, pretože Go je postavené na rovnakej forme, kde využíva skvelé dialógy a hlášky („V branži platí - nejdřív kuřba, pak družba“ ) či zábavnou formou podané násilie. Jediný rozdiel je v tom, že tu hrajú mladší herci, čím pôsobí snímok modernejšie. ()

Thomm 

všechny recenze uživatele

No, žádná sláva. Propojenost hlavních postav mi přišla dost umělá a kopírování Pulp Fiction až moc přehnaný. Snaha byla, ale moc se to nepovedlo. Nejvýraznější ze všech je samozřejmě můj oblíbenec Fichtner, kvůli kterému dávám tu třetí hvězdičku. Ale vlastně bych jí mohl hned strhnout za ty dva teplouše - nevím, proč se sakra musí tohle téma objevovat v každým druhým filmu. Příběh nemá šťávu, děj se dost táhne a člověk se ani moc nezasměje. Já se bavil jen u příběhu čtyř kámošů, co jedou do casina ve Vegas. Zkrátka slabší tři hvězdy. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý zařazením tohoto snímku do patričných kategorií ale na komedii mi to přišlo poměrně velmi slabé. Pár okamžiků, kdy se člověk pousmál se našlo, ale čekal jsem asi trochu více. Thriller? Ani náhodou a už tuplem ne nějaký zdrcující. Sám o sobě je snímek celkem slušný, ale není to zrovna případ toho, že by jste se na to chtěli dívat opakovaně. Možná škoda, že nedostal více prostoru Timothy Olyphant... ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Lidi opět dokazují svou stupiditu tím, že lidi jsou schopný mluvit o tomhle filmu jako o teenage Pulp Fictionu, ačkoliv ty filmy sdílí jenom povídkovou premisu, ale i na tomto poli nelze mluvit o podobnosti. To proto, že jednotlivé stories ze PF se dobře prolínají a jsou skvěle vypointované. Tarantino navíc umí dobře psát, takže diváka baví sledovat osudy těch postav. John August je oproti tomu nula, která nepochopila, že učinkování sexu či drog v příběhu ho nutně neudělá zajímavých ani zábavným. nejen, že ten film není zábavný. On je chvílema vyloženě otravnej, páč jeho postavy jsou neschopné předvídat jen ty nejbanálnější důsledky svých činů a svým debilním chováním umí snad jenom iritovat. Jsou filmy, jenž jsou založeny na nesympatické postavě (Uncut Gems, Nymfomanka, Stud), ale diváka si stejně dokáží podržet, protože jejich vykurvená osobnost dokáže být zajímavá. Postavy Go jsou ale jenom blbé > nikoli tím vtipným způsobem (Klub Sráčů). Co si mám myslet o debílkovi, kterej v přihrádce ukradeného auta najde zbraň a ve víru nadšení, že poprvé drží pistoli, ji začne ukazovat kámošovi, kterej řídí, způsobem že mu míří do xichtu a ptá se, jestli je zbraň nabitá. Nepřestane s tím ani když mu kámoš řekne, aby s tím na něj nemířil. Ve své roztěkanosti chce zbraň natáhnout nebo vyndat zásobník, ale neví jak, takže s tím bojuje, přičemž si sám začne mířit do xichtu. Nevím, jestli si tu lidi vůbec uvědomujou, jak velká úroveň debility tohle je. Kdyby se ta postava trefila do xichtu a ukončila svůj život, byl bych jedině rád, že jsem ušetřen dalšího času, po který se objevovala na obrazovce. Propojení jednotlivých historek je nudné a nebylo to poprvé, co jsem si říkal: "Proč by se někdo obtěžoval s točením tak blbého materiálu?" Liman to celé amatérsky natočil a jupí - díváci dostali slušnej film o 7 bodech z 10. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Vtipný, mladý, zdrogovaný, ujetý, originální, třípříběhový, barevný, nezávislý, americký filmeček, který bych zařadil někam mezi Human Traffic a Pulp Fiction, přičemž je sice o něco slabší než tyhle dva kulty, ale rozhodně ne o moc a stojí za vidění. Dávám 4 hvězdy a něco malinko navíc. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Trochu to možná připomíná Pulp Fiction, ale o remake se nejedná. Natočené ve svižném tempu, spád to taky mělo, takže proč ne. Žádná složitá provázanost dějů se nekonala, ale to nebylo potřeba. Bylo by to akorát na škodu, v jednoduchosti je síla. U mě tenhle film obstál. V konečném hodnocení příjemná, teenagerská a místy i vtipná podívaná, nejvíc psal tantrický sex ;-). Moje hodnocení: 75% ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

X let starý film je stále zábavný až dramaticko-komediální, co udrží diváka pořád ve střehu, když se tak zajímavě prolínají jednotlivé příběhy a je mi vcelku jedno, jestli si tvůrci brali či nebrali za vzor jiné filmy, jak řeší někteří na jiných serverech. Film s českým dabingem, který mohu ostatním jen doporučit ... 7887 ()

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama