Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (127)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak těchhle skoro sto minut jsem si opravdu užil. A to hlavně ze tří důvodů. A to hodně dobrých důvodů. Zaprvé herci - je zde spousta herců, které člověk zná, i když to nejsou TOP stars z Hollywoodu. No a nikdo se nenechá nikterak zahanbit. Zadruhé - scénář. Ten je super. Nevím, jestli by mě příběh jako takový zaujal, kdyby byl vyprávěn postupně pěkně tak, jak se všechno událo. Jak už jsem v komentáři uživatele "Lima" zahlédl, scénář Go snese dokonce srovnání s legendárním Pulp Fiction. Jen a jen souhlasím. No a trojka? Třetí důvod, proč na Go kouknout? Hudba. Jednoznačně si musím sehnat soundtrack. No a budu opakovat hodně podobné věci jako u herců. Je zde přítomna hudba, kterou sic ne moc znám, ale okažmitě poznávám skupiny typu No Doubt nebo Natalii Imbruglia. No nic, k filmu se brzy ještě vrátím. Teď je čas na OST. Režie: ****; Scénář: *****; Herci: *****; Hudba: ***** ()

xmy 

všechny recenze uživatele

Soubor tří povídek podaných ve stylu Pulp Fiction. První je slabší, druhá v Las Vegas asi nejvtipnější a zároveň nejlepší a poslední povídka je fajn. Rozhodně jde o jednu ze zdařilejších napodobenin Tarantinových filmů. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, ale já si k tomuhle bijáku prostě žádnou cestu nenašel. Jo, místama jsem se zasmál, ale těch momentů nebylo zase o tolik víc než počet příběhů. Nejvíc mě zaujal elektronicky laděnej soundtrack, zejména v prvnim clubbingově orientovanym příběhu. Pak bylo taky fajn vidět tolik známejch tváří v jednom filmu. A to je společně s pár vtípkama asi všechno, co bych na týhle podivaný ocenil. Asi to bude taky tim, že jsem nikdy moc nebyl povídkovej typ a že jsem si z tady tolikrát vzpomínanýho Pulp Fiction na prdel taky nesednul. Třetí hodně slabá hvězda za filmařinu, soundtrack, několik hlášek a casting. ()

chlebos 

všechny recenze uživatele

Ano je to film, který má podobnou strukturu jako pulp fiction, ale rozhodně není špatný. Je natočen ve velmi svižném tempu s kopou perfektních hlášek a pěknou Katie Holmesovou k tomu. Ideální oddychová záležitost, která z člověka nedělá blbce. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Go kopíruje svůj pět let starý vzor velmi nápaditě a popravdě řečeno, dost mi takový typ filmu chyběl. Jednotlivé vzájemně propojené příběhy sice do kvality trochu kolísají, ale stále neztrácejí humor a až na pár výjimečných chvil nenechají diváka zívnout. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Takovéhle filmy mám rád... Na začátku třeba chybí holce prachy, tak se za jeden Štědrý večer stihne zaplést s dealerama, polišema a ještě do svých problémů namočí svoje kámoše... Někde jinde má zas její známý úplně jiné problémy s bouchačema v striptýzovém klubu... Do toho dva přihřátí herci - policejní volavky - sejmuli autem jednu holku s velkými trablemi a co teď s ní, žejo... jejich příběhy se samozřejmě propletou a vše je to kořeněno svatou trojicí sex, drogy & násilí... Anyway, nechápu zdejší komentáře. Copak je zakázáno natočit takovýhle film jenom proto, že něco podobného udělal kdysi Tarantino? To je jako by se nesmělo mrskat dorty do obličeje, když už to přece jednou dělal Chaplin... Fakt, děte už někam s tím věčným srovnáváním. A že prý tam není "jediná zapamatovatelná scéna"? No tak minimálně to, jak se ten typuškin nechával střelit (jakože kompromisní vendeta) do paže, si budu pamatovat ještě hodně dlouho. A pak je tady samozřejmě přerod poliše, zvoucího své volavky na štědrovečerní večeři, v člena amwayácké sekty, což mě pobavilo hlavně kvůli vlastním zkušenostem... ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Povedený nezávislý příběh, mému uchu lahodící taneční hudba, sympatičtí hrdinové a super vtipná amway část u policajtů doma:-) Jo, tohle se fakt povedlo:-) ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle povídkové filmy, kdy všechny zdánlivě nezávislé příběhy do sebe nakonec perfektně zaklapnou a dají celku smysl. Zda jde v tomto případě přímo o komedii je diskutabilní, ale oproti často přirovnávanému Pulp Fiction mi přijde Go daleko více svěží, a možná dokonce zábavnější a svým způsobem dramatičtější. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn krimi komedie, není to až tak moc drsné ani nějak extra vtipné, ale koukat se na to dá celkem v pohodě a rychle to odsejpá. Scénář a propletení těch povídek je celkem pěkně udělané a mladé Katie Holmesové to tam sluší. /škoda že ji režisér nesvlíknul dal bych pak za 5 *) ;-) ()

nula87 

všechny recenze uživatele

Zábavná, vcelku propracovaná "teen" skládačka. Vtipné, dynamické, propracované, místy ale samoúčelné, a zbytečně vykonstruované. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Eh, škoda, že se mi tento snímek, který příjemně propojuje časové linie několika příběhů, líbil zhruba stejně jako Pulp Fiction... (By jsme se jinak mohli domluvit a někoho třeba kamenovat... :) Taky to celkem dobře končí... a to je fajn! :) ()

4k7 

všechny recenze uživatele

U Go jsem si vzpomněl hned na dva filmy - Pulp Fiction a 11:14, který vznikl až později. Bezvadné na tom však je, že i přesto se mi Go zdá být originální. Tomuto filmu nemám co vytknout, líbily se mi všechny ty zápletky, které spolu nakonec úzce souvisely a jako komedie film taky obstál. Svižný a propletený děj je jednou z předností tohoto snímku. Asi nejpovedenější byl výlet do Vegas... paráda sledovat co všechno se může stát, když striptérku plácnete přes zadek. A bude to možná působit jako neúcta ke kultovnímu Pulp Fiction, když dávám filmu také 5 hvězdiček. Pravdou totiž je, že na Tarantinovo veledílo to fakt nemá, jenže mě se i tak Go hodně zamlouvá ()

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama