Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (127)

Pete 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teď Go znovu po 20-ti letech, a zastaralo podobně, jako jeho povedený soundtrack. Takže jen trochu. Do očí ale bije na sílu tlačené, laciné kopírování Tarantinova stylu, včetně propleteného vyprávění, a takových detailů, jako je třeba pohled kamery z kufru auta. Scénář není nic moc, a dialogy dost slabé. Prostřední část těchto třech historek z podsvětí je pak čistě komediální Pařba ve Vegas. Jakoby to zkrátka vařili pejsek s kočičkou na tripu. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Koho zajímají příběhy nějakých nýmandů, kteří se buď snaží prodávat drogy nebo se co nejvíc zhulákat a při tom si pořádně vrznout. Mě teda fakt ne. Jedině by to muselo být mnohem zábavnější, neuspávat jak večerníček a ne že mě při pohledu na ksichty nějakých random nesympatických herců začne bolet hlava ještě víc než doteď. 1+* ()

Keram42 

všechny recenze uživatele

Cool klon Tarantinova rukopisu v jeho vrcholné formě, svižné, vtipné + řada pamětihodných hlášek o přeskakování drogového řezězce nebo teploušské hrátky "agenta Mahonyho z Prison Breaku". Plusem filmu je přístup režiséra i herců k celkovému vyznění - žádné přemrštěné stylizace, plně se soustředí na "náhodnou" realitu, kdy se všichni potkají se všemi a světe div se, jaký to pak má následky. Za podobnej film by se ani Quentin nemusel stydět! palec nahoru ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Hlavnou devízou tohto snímku je nadhľad. Ako tu už bolo spomenuté, Go je akýmsi Pulp Fiction pre teenagerov. Poviedky rovnocenne zábavné, miestami drsné, s výbornými postavami... 65% ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

docela příjemná akční komedie, i když srovnávání s Pulp fiction kulhá na obě nohy. Podobnost je jen vnějšková, kvalitou ani obsahem naprosto nesrovnatelná, i herecky to bylo o pěkný kus slabší. To ale neznamená, že je to tak špatné, vůbec ne, ne všechny části byly stejně povedené, nejzábavnější mi přišly zážitky v Las Vegas a pak samotný závěr. Bylo to fajn, ale celkem zapomenutelné, nic, co by člověka vysloveně dostalo, žádné opravdu silné scény, zatímco třeba zmíněné Pulp fiction je takovými scénami a výbornými hláškami úplně prošpikované. Ale ke koukání to rozhodně je ()

aronofsky 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou filmu je fakt, že chce být za každou cenu tarantinovský (rozsekanost děje, diskuze „o ničem”). Ale když nejste Tarantino, ale Liman, nemůže to dopadnout jako druhé Pulp Fiction. Ale na rozdíl od P.F. jsem od Go nic nečekal a dostal jsem hodně (pokud do toho nebudu počítat blbý scénář). 70% ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Hezky namícháno. Žádná mrtvola (i když jen o fous), jen pár rozbitých aut, jeden menší požár (kam vlastně zdrhly ty holky?), dvě prostřelené ruce (při prostřelování té druhé jsem se dost bavil) a multivele marketing namísto očekávaného grupáče. Copak se asi dělo na Silvestra? ()

james11 

všechny recenze uživatele

Nejjednodušeji bych to hodnotil slovy - Teenagerovká Pulp fiction. Navíc je to vtipné a má to spád. Jediné co mě trochu zklamalo, je to, že se příběhy neproplétaly tolik, jak sem čekal. Možná je to ale jen dobře, protože kdyby to dopadlo tak neohrabaně jako v 11:14, hvězdičky by šli prudce dolů. No co dodat, snad jen, že pokud se vám líbilo Pupl fiction, do tohohle se zakoukáte také. ()

Simononer77 

všechny recenze uživatele

Film natočený na konci 90s, takže tu máme tripy, aspiríny, partičku znudených mladých ludí odsúdených k priemernému životu, dealera, ktorý je nakoniec slušný chlap, výlet po štátoch a hlavne párty. Poviedkové rozprávanie. Zas a znova. Začiatok sme už videli, ale ked Ronna je tak sympatická a ku koncu to začína mať naozaj dobrý spád. ()

cashplouch 

všechny recenze uživatele

GO mě prostě baví. Tenhle vy-víte-kým-inspirovanej film o mladejch, který řešej svoje trable přes kšefty s drogama, je vtipnej, chvílema drsnej, zato slušně odsejpá a nenudí. Sešla se tu šikovná herecká sebranka, která za doprovodu dobře vybranejch songů tomu všemu dodává tu správnou atmosféru. Jediný, co filmu skutečně chybí, je originalita. Myslím ale, že to není zrovna ten důvod, proč bych se neměl bavit. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která je natočena hodně zajímavě formou 3 příběhů odehrávajících se ve stejnou dobu z pohledu jednotlivých postav. Právě díky této formě 3 rozličných dobrodružství mi děj přišel hodně svěží a odsýpal v pěkně svižném tempu. Scénaristicky je film zvládnutý na výbornou, všechny 3 příběhy, které se více či méně prolínají, směřují do společného finále, kde se nakonec všechny souvislosti spojí. Konec konců i několik srandovních scének či hlášek potěší. ()

mullerad 

všechny recenze uživatele

Dosť pomätená komédia, zaujímavo delená na nezávislé príbehy. Kopec absurdných scén, prepáčte, na tento film som už asi pristarý..... Ale ak to takto vyzerá v Amerike, nechcel by som tam byť ani rodičom, ani dieťaťom. ()

pyty 

všechny recenze uživatele

PRO: Originálně zpracované příběhy několika mladých lidí, které se vzájemně proplétají a divák si může postupně skládat, jak vše do srebe zapadá. Vše se točí okolo drog a nčních klubů, takže cílovými konzumenty budou spíše později narození... PROTI: Určitě se s tím dalo dělat i něco víc... trochu více vtipu by rozhodně neuškodilo. A JEŠTĚ KVÍZ: Ve filmu hrají dvě slečny, které známe z dvou seriálů vysílaných u nás. Které to jsou (bez klikání odpovez :)) ??? ()

Alexis 

všechny recenze uživatele

Příjemný night-life filmík, jehož nezbytnou ingrediencí a nedílnou součástí jsou drogy a lehce ujeté postavy. Přestože se tři propojené příběhy vyznačují rozdílnou kvalitou, 100 filmových minut uteče jako voda. Díky vydařeným gagům a cool hláškám je čemu se smát a (nejen) díky Katie Holmes je i na co se dívat. ()

BillyBob 

všechny recenze uživatele

Doug Liman byl ve formě a natočil hodně zajímavý film, který záměrně připomíná Pulp Fiction. Mladí herci to zvládli skvěle, no a musím pochválit i hodně nabitý děj, všechny příběhy mě hodně bavily, a pokud připočtu ještě skvěle napsané dialogy tak nám vychází možná nejlepší film od Douga Limana. Alespoň pro mě. ()

Sharon 

všechny recenze uživatele

Tento filmeček mě rozhodně nanadchnul, tak jak tady spoustu lidí, ale každý má hold jiný názor...propletený příběh mladých lidí, klasické zápletky, sex, drogy..mlaďoši bez peněz..děj žádná sláva...vynikající herec Will Fichtner mě v roli vůbec neoslovil a jeho chyba to podle mě rozhodně nebyla...takže lepší dvě hvězdy...nuda.. ()

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama