Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, ale já si k tomuhle bijáku prostě žádnou cestu nenašel. Jo, místama jsem se zasmál, ale těch momentů nebylo zase o tolik víc než počet příběhů. Nejvíc mě zaujal elektronicky laděnej soundtrack, zejména v prvnim clubbingově orientovanym příběhu. Pak bylo taky fajn vidět tolik známejch tváří v jednom filmu. A to je společně s pár vtípkama asi všechno, co bych na týhle podivaný ocenil. Asi to bude taky tim, že jsem nikdy moc nebyl povídkovej typ a že jsem si z tady tolikrát vzpomínanýho Pulp Fiction na prdel taky nesednul. Třetí hodně slabá hvězda za filmařinu, soundtrack, několik hlášek a casting. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na scénáři šlo hodně zapracovat, je značně obyčejný a nevýrazný, no na druhou stranu když se řekne teenage comedy, každej si představí pubertální humor a dementní scénář. U Go vězte, že se braku nedočkáte. Povídky mají spád, akci, humor, lepší a horší postavy. Celé to působí neškodně zábavně, takže proč ne, ale na nějaký velký doporučování a očekávání to zas není. 70% ()

Reklama

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Lidi opět dokazují svou stupiditu tím, že lidi jsou schopný mluvit o tomhle filmu jako o teenage Pulp Fictionu, ačkoliv ty filmy sdílí jenom povídkovou premisu, ale i na tomto poli nelze mluvit o podobnosti. To proto, že jednotlivé stories ze PF se dobře prolínají a jsou skvěle vypointované. Tarantino navíc umí dobře psát, takže diváka baví sledovat osudy těch postav. John August je oproti tomu nula, která nepochopila, že učinkování sexu či drog v příběhu ho nutně neudělá zajímavých ani zábavným. nejen, že ten film není zábavný. On je chvílema vyloženě otravnej, páč jeho postavy jsou neschopné předvídat jen ty nejbanálnější důsledky svých činů a svým debilním chováním umí snad jenom iritovat. Jsou filmy, jenž jsou založeny na nesympatické postavě (Uncut Gems, Nymfomanka, Stud), ale diváka si stejně dokáží podržet, protože jejich vykurvená osobnost dokáže být zajímavá. Postavy Go jsou ale jenom blbé > nikoli tím vtipným způsobem (Klub Sráčů). Co si mám myslet o debílkovi, kterej v přihrádce ukradeného auta najde zbraň a ve víru nadšení, že poprvé drží pistoli, ji začne ukazovat kámošovi, kterej řídí, způsobem že mu míří do xichtu a ptá se, jestli je zbraň nabitá. Nepřestane s tím ani když mu kámoš řekne, aby s tím na něj nemířil. Ve své roztěkanosti chce zbraň natáhnout nebo vyndat zásobník, ale neví jak, takže s tím bojuje, přičemž si sám začne mířit do xichtu. Nevím, jestli si tu lidi vůbec uvědomujou, jak velká úroveň debility tohle je. Kdyby se ta postava trefila do xichtu a ukončila svůj život, byl bych jedině rád, že jsem ušetřen dalšího času, po který se objevovala na obrazovce. Propojení jednotlivých historek je nudné a nebylo to poprvé, co jsem si říkal: "Proč by se někdo obtěžoval s točením tak blbého materiálu?" Liman to celé amatérsky natočil a jupí - díváci dostali slušnej film o 7 bodech z 10. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická akční komedie o řadě nešťastných rozhodnutí, několik dějových linek které se zaplétají jako vánočka. Není to nic zázračného, ale příjemně to utíká a objeví se tam hned několik obličejů, které jsou známé i po šestnácti letech. Trochu humoru a nadsázky nechybí, ale málo na to, aby to byla komedie a moc na to, aby to bylo drama. Kdybych hodnotil hned po filmu, asi bych dal trochu více, ale časem si člověk uvědomí, že ta našlápnutost není zase tak skvělá, když dozní. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dobrá mozaika skládající se z několika propojených příběhů, jak to bylo tenkrát zvykem a opičením podle Pulp Fiction. Ale to nevadí, tohle se docela povedlo. Je to o drogách, sexu, zbraních a multi level marketingu. Skvělej soundtrack. Nevím proč, ale dycky se mi to pletlo s Human Traffic (možná kvůli použité hudbě nebo extázi?). A příhoda z Vegas mi asi připomněla jednu historku z Lásky nebeské, jak ten Brit jede do USA kamsi a balí tam buchty. Byla to zábava a vidět to takhle po X letech potěšilo - i když už to není taková bomba, jak když jsem byl mladší. Za tohle mám Douga Limana nejrači, ale vidět to za život asi 3x už stačilo, protože už teď mám nutkání jít s hodnocením trochu níž... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Několikrát ve filmu můžete zahlédnout komparzisty, jak nosí tričko s nápisem "Drug Free". (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama