Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (127)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně velký rest. GO je skvělý povídkový krimi film, kde 3 příběhy jsou vzájemně propletené a točí se kolem zábavných postav mladých lidí a drog. Velmi zábavné a ulítlé .Kdo by jen v roce 1999 řekl, že Liman natočí pecku Edge of Tomorrow :) Příběh****, Akce***, Humor***, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Možná drobet nadhodnocuji, ale tohle mi prostě perfektně sedlo. Výtečná zábava sestávající ze tří souvisejících povídek s kriminálními náměty (takže něco na způsob Pulp Fiction, jak zde správně téměř všichni zmiňují). Má to tempo, má to sympatické postavy, má to vtip a švih. Ideální film pro sledování ve větším počtu přátel a společné komentování dění na plátně :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $16,943,454Tržby Celosvetovo $28,451,622 ║ Doug Liman potrebuje hlavne komplikované dejové súvislosti aby z toho stvoril niečo konzistentné, podarené /60%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní mix teenagerské komedie, nezávislého filmu a variace na Tarantinovské pulp gangsterky s inspirací v ultra dynamické trip movie Terryho Gilliama Strach a hnus v Las Vegas... Tři příběhy (díky Tarantinovi tak hodně populární formální členění filmu...), které se nakonec propojí a v intencích teenagerské komedie ,,šťastně" skončí... Ten film je vlastně strašně nepůvodní a neoriginální, ale nedovoluje vydechnout, neboť režisér a kameraman Doug Liman dobře ví, jak vizuálně zaujmout (mladého) diváka. Proto mé vysoké hodnocení, obsahově je to totiž jen odvar z odvaru...byť s prvotřídní hudbou...(a s podivením se nad hodnotovým žebříčkem této generace, v němž hrají prim drogy...) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky to žádné terno není (ten Fichtnerův Amway byl už moc), ale Doug Liman umí. Dynamická režie. Tohle slovní spojení se k tomuto filmu fakt hodí. Navíc je vše okořeněno chytlavou hudbou a hlavně kupou mladých talentovaných herců. 70% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Kdyby měly všechny teenagerské komedie takovou úroveň a vkus, nebylo by se proč na Hollywood zlobit. :o) Velmi vtipný snímek s chytrým scénářem ve stylu Pulp Fiction light, talentovaní mladí herci, pěkně dynamicky natočeno, tady není co řešit... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go go go děcka, go! . . . Tři hvězdičky tedy za tři historky mladých vymaštěných, bordelpapá se synátorem a jednoho fízla s ženuškou jak paní Grossovou, obchodníky to s teplou vodou... Hotový sametový podsvětí... ;-] . . . Přes snahu o trendy propletenost a cool happyendek jinak ale klišoidní rutinní jakože nezávislý hwproduct se špetkou těch dobově tuctucových beatů pro mladé vymaštěné. Vyklidněné třeba k tomu... Víc k tomu netřeba. - - - - - (Poprvé viděno 25.11.2011 ve vyklidněné odpoledne na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 1724., gomentář zde odzívnutý jako šestasedmdesátý - 25.11.2011) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Go je skvělej film, kterej jsem viděl už dávno, ale už jsem si ho tak moc dobře nepamatoval, takže jsem si ho netroufal hodnotit. Teď se mi konečně podařilo ho vidět znovu a rozhodně to stálo za to. Jak už tady napsalo několik lidí přede mnou, tak při sledování si určitě vzpomenete na Pulp fiction. Mně to ještě trochu připomínalo Acid house. Ale Go má oproti oběma zmiňovaným filmům dvě velký výhody - ani na chvilku jsem se u toho nenudil a všechny 3 povídky jsou +/- stejně dobrý. Když se k tomu přičtou zajímavý herci a celkem dobrej soundtrack, tak mi to vychází na takový lepší 4 hvězdičky - 85% ---------- update: Pod vlivem alkoholu zvedám hodnocení na 5 hvězdiček. Ten film si to zaslouží a ještě k tomu dodávám - Mně se to líbilo VÍC než Pulp fiction. A teď mě klidně ukamenujte... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Velkolepý úspěch Tarantinova snímku Pulp Fiction nastartoval vlnu filmů, které se ho snažily buď kopírovat nebo aspoň napodobovat a vytěžit z diváckého zájmu maximum. Go spadá přesně do této kategorie filmů, jeho inspirace snímkem Pulp Fiction je zřejmá už z toho, že kopíruje jeho strukturu. Je také rozdělena do několika samostatných příběhů jednotlivých postav, které se vzájemně proplétají. Opět se tam vyskytují zajímavé stylizované postavy, které vypouštějí z úst hlášky, zabývají se nelegální činností a žijí životem, který je na hony vzdálený běžným měšťáckým představám. Kladní hrdinové se v tomto světě v podstatě nevyskytují, všichni jsou nějak pošpinění. A důležitá je i humorná nadsázka, kde jsou násilí a zločin podávány jako forma zábavy. Na druhé straně, slabinou Go je scénář, který jednak až příliš napodobuje některé filmy minulosti a jednak není tak vypilovaný. Navíc scénárista ani režisér neměli tak velkou dávku odvahy, takže nezacházeli do krajnosti a příznačné je, že na konci filmu se vlastně nikomu nic nestane - hrdinové filmu zažili prostě jen jeden divoký víkend, který nezanechal žádné následky kromě toho, že mají na co vzpomínat. Zároveň je zřejmá snaha orientovat se na mladé publikum. Je tam znát příklon k teenagerské komedii, tak populární v 90. letech. Celkový dojem: 65 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nezávislá vánoční srandička pro mládež inspirovaná PULP FICTION. Scenárista hodil do hrnce pár rádobyvtipných historek o drogách a sexu plus pár tarantinovských bigmackáckých dialogů, rozdělil je do tří povídek, které nijak zvlášť rafinovaně propojil a Doug Liman vyzbrojený ruční kamerou ten guláš natočil svým typickým chladným a odcizujícím stylem. Kolem a kolem to není žádná sláva, nenajdete tu jedinou zapamatovatelnou scénu nebo hlášku a po dokoukání si nebudete pamatovat jméno ani jedné postavy, ale koukat se nato dá, už kvůli pestrému obsazení. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší zaujímavý pohľad na sled neuveriteľných a bláznivých udalostí, ktoré sa stanú v dôsledku jednej zanedbateľne banálnej veci. Má to skvelý trojpríbehový spád so zaujímavým vyústením na konci, nenudiacu réžiu a strih, všetko podporené tým správnym výberom hudby. Navyše sú to takmer všetko herci, ktorí sa chceli svojho času vymaniť spod seriálových ikon a možno aj vďaka tomuto filmu a ich snaživého talentu v ňom sú z niektorých z nich dnes trošku väčšie ryby, niektorí však stále mútia len vody seriálové. 80%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Problémem tohohle filmu je, že mi je hlavní hrdinka nanejvýš nesympatická a její problémy maximálně ukradené. Přitom žánrově spřízněný film Human Traffic ze stejného roku mě perfektně bavil. Nevím, co tenhle rozdíl způsobilo, ale Go mě nebavilo. Stejně jako ostatní se nevyhnu srovnání s Pulp Fiction, ale tady vlastně není co srovnávat. Režie Douga Limana je v pohodě, ale scénář je strašně nenápaditý a plný těch nejotravnějších postav. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská verze Pulp Fiction? A ono to nakonec docela vyšlo. S dobrou, trochu temnější atmosférou, nepostrádá nápad, místy i vtipné, proč ne? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film, který mne velmi zaujal. Hned na začátku mého komentáře chci říct, že srovnávat nehodlám, alespoň ne s Tarantinovými filmy, protože jsem od něj dosud nic neviděl. Ale připomnělo mi to trochu jiný film, a to sice Pátek čtrnáctého. Tam to bylo dělané docela stejným způsobem. Ale zpět k filmu. Jsou zde hezké holky a je zde velice zajímavý děj, který mě nenechal vydechnout. Byla to prostě jízda a mě tenhle snímek nesmírně zaujal svým dějem. Rozhodně jsem ho neviděl naposledy, protože si ho určitě někdy v budoucnu pustím znovu. Co více dodat? K maximálnímu hodnocení chybí jen velmi málo a není vyloučeno, že tam ta pátá hvězdička časem přibude, protože ten snímek je fakt docela dobrý. Ale zatím uděluji čtyři hvězdičky. ()

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama