Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Buck Olmstead má plné ruce práce se svou volební kampaní. A právě v tomto shonu je informován o děsivém zločinu. V jednom hotelovém pokoji byly nalezeny dvě mrtvoly. Jak na mužské, tak na ženské oběti jsou jasné stopy toho, že ten, kdo zločin spáchal, postupoval s téměř chirurgickou přesností. A aby nepříjemného nebylo málo, objeví se krátce nato v Olmsteadově kanceláři agent FBI Frank LaCrosse, aby se zúčastnil místního ohledání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, který vyniká zejména dokonale ponurou atmosférou, narůstajícím napětím a překvapivým rozuzlením.. Z herců mě velice překvapil hlavně Danny Glover, na kterého jsem zvyklý spíše z kladných rolí a i tady jeho postava zpočátku budí sympatie..postupná přeměna v bezcitného zabijáka je pak o to děsivější! Své si odehrál i mladý Jared Leto, Dennis Quaid hraje spíše druhé housle, ale úplně se také neztrácí takže ve výsledku jsem zcela spokojen... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný, slušně vystavěný thriller, ve kterém první třetinu baví lehké náznaky a matoucí stopy příjemně mlžící totožnost vraha. Škoda, že tvůrci tuto hru neudrželi déle. Akce není nijak extra nadsazená, postava vraha, budící sympatie i neklid a později mrazení, je poměrně netradiční, výborně podaná a potěší i jistou, dnes docela netypickou civilností, Quaidův Frank je dokonalý ve své odhodlané zaťatosti. Oba pak mezi ostatními, poměrně schematicky podanými přihrávači, výrazně vynikají a rozehrávají svou hru ku potěše diváka. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

V malém městečku se zřídka stane něco zajímavého - až nyní se v krátkém sledu za sebou stanou tři vraždy. Do vyšetřování se rychle zapojí i agent FBI Frank Larosse (Dennis Quaid), který se ve městě brzy objeví a zdá se, že má na chycení vraha i nějaký osobní zájem. Vše nasvědčuje tomu, že vrah městem jen projíždí, a že má na svědomí daleko více podobných činů i jinde - nyní má plně ve své moci mladého lékaře Dixona (Jared Leto). Franka začíná tlačit čas, protože se také musí bránit svému odvolání z vyšetřování tohoto případu ... Příliš překomplikované - nic moc víc se k filmu nedá říct - několik zcela nesouvisejících linií se v různých fázích filmů protíná, takže jsem po chvíli ztratil podvědomí o tom kdo je kdo a proč. Dany Glover i Dennis Quaid jsou jako protivníci skvělí (ač se takřka celý film nepotkají), ale ani oni nevytáhnou film z podprůměrnosti. Hollywoodským závěrem to autoři zabili úplně... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Předem píšu,že jde o slabé tři *.Průměrný thriller se slibným začátkem,nevyváženým prostředkem a slaboučkým,otřepaným koncem.Film udržují dobré herecké výkony,ale mě v tom filmu na thriller přišlo přespříliš kladných postav :) a i samotná atmosféra mohla být vystavěna mnohem temněji.Samotný děj není špatně rozehraný,ale ke konci se kupí klišé na klišé,zkrátka první půle vás naladí a druhá zklame.Škoda! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nenudí to. Ale scenár je moc rozseknutý. Glover nemá veľký herecký rozsah, ale tu je skvelo mrazivo sympatický (resp. je jeho postava dosť nejednoznačne napísaná), Quaid je predpisovo zatrpknutý a odhodlaný na všetko, Leto je tam trochu navyše, ale bez neho by sme prišli o polku filmu... Hollywoodske akčné finále je trochu "out", ale to neznamená, že sa na to pozerá zle... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama