Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální zloděj dostane horký tip na loupež přímořské sídlo bilionáře, ale uprostřed práce je vyrušen samotným majitelem a dokonce okraden o milovaný prsten od své nové lásky. Netušil totiž, že se setká s podvodníkem a prsten se snaží získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jsou dva druhy filmů o zlodějích. Buď o sympaťácích, kterým přes jejich nezákonné počínání nelze nefandit a nebo o těch, jimž přejete 20 let lásky ve sprchách Sing Singu. Toto byl ten druhý případ.. Nesnesitelnost Lawrence vyvažuje Bernie Mac, De Vito se mi zdá rok od roku menší nejen fyzicky. Totálně nevtipné a se zápletkou, kterou by vyřešil Boris Břitva a jeho příruční mačeta za pár vteřin.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo ste to predali?“ – „Technické problémy.“ – „Rozvod?“ – „Technické problémy!“.“ Martin Lawrence (BAD BOYS II), Bernie Mac (DANNYHO JEDENÁSTKA), John Leguizamo (SPAWN), Danny DeVito (VOJNA ROSEOVCOV), Carmen Ejogo (POLICAJT ZO SAN FRANCISCA), William Fichtner (DOKONALÁ BÚRKA), Larry Miller (KARNEVAL DUŠÍ) a Richard Schiff (Západné krídlo) nemusia byť slabí herci, ale napchať ich do jedného celovečeráku jednak svedčí o malom rozpočte a jednak to čo-to vypovedá i o neslávnej výslednej podobe. Zlodejské filmy mám rád, ale vyložene komediálne heist movie ma nebavia. Nebyť hŕstky podarených scén (vulgárna tlmočníčka do znakovej reči, laser, nežný gay belošský detektív), bolo by to ozaj slabé. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komedie o zlodějíčkovi a velkým pracháči má několik hluhých míst, které se však ztratí při spoustě zábávných scének, které jsou vtipné předvším díky ksichtům Martina Lawrence a také povedenému českému dabingu. Danny DeVito jako vždy nezklamal, celkově je to lehce nadprůměrný kousek. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa na tuto komediu tesil hlavne kvoli hereckej dvojici Lawrence / DeVito, ale zial ani oni nedokazali zachranit niektore az prilis trapne komicke situacie, ktore mi smiesne neboli. Napriklad zena, ktora ide vytahom dolu, otvoria sa dvere, policajti mieria na nu pistolami a ona im nastrieka jedovaty plyn do oci, pretoze uz predtym bola ohrozovana, ale ci toto mal byt zamer na vtip, to neviem. Alebo preklad posunkovou recou vulgarnymi slovami, ktory som uz niekde videl v lepsom a humornejsom podani, bol tuto skor trapny. Najdu sa aj tu obcas komicke situacie typu zlodej okradol zlodeja, ale myslim si, ze film s takymto hereckym obsadenim mal naviac...18.12.2008 ____ Martin Lawrence - (Kevin Caffery) +++ Danny DeVito - (Max Fairbanks) +++ John Leguizamo - (Berger) +++ Glenne Headly - (Gloria Sidell) +++ Bernie Mac - (Strýko Jack) +++ William Fichtner - (Detektív Alex Tardio) +++ Producent: Martin Lawrence +++ Hudba: Tyler Bates +++ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

No jako komedie to není špatné, ale jako film to má spoustu hluchých míst.. Říkal, že by vás přefik, ale má nabitej rozvrh. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Okradený ukradne zlodějovi prsten a ten to nenechá jen tak. Trochu ulítlá komedie, která není špatná a zpříjemní vám večer. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Nene, tohle nezachrání ani Danny DeVito. Lawrence se při každé příležitosti všelijak nezábavně pitvoří a šaškuje a příběh je nezajímavý, neoriginální a předvídatelný. (4/10) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co horšího se může stát než si tenhle nevtipný film nepustíte. Velmi špatná komedie a co hůř na komedii se tam nevyskytuje jediný kloudný vtip. Trapné herecké výkony Lawrence a DeVita jsou tak trapné až je vám za ně trapně. Hrozný film. 20% ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Docela dost dobrá komedie, u které jsem se celkem slušně zasmála, a když si k tomu přidáte Fichtnera v blond paruce, růžovém vohozu a s čivavou na vodítku, tak to prostě nemůže pod tři hvězdičky. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Na komedii s Martinem Lawrencem to není až tak strašné. Ten má být klasicky humorný jenom tím, že dělá divné ksichty, přidejte si výstředně oblékaného homosexuálního detektiva (William Fichtner) s prdícími psy a udělejte si podle toho obrázek, jestli je to film pro vás... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hrozná suchota.. Lawrence a Devito tak dobry obsazení a scenárista si snima vytre prdel. Jedinej kdo srsel vtipem svou povahou byl ten buzik detektiv, kterej si svou roli očividně užíval. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně slabší průměr, nebýt výrazně vybočujícího policisty s prdícími bišonky a kouzelnicko-zlodějské manželské dvojice, přemýšlel bych, proč je to vůbec komedie. Policajt a manžele bylo to jediné zábavné a humorné na celém filmu. Nezachrání to ani Martinovy ksichty, které tady dělal jen tak zbůhdarma kdy si na ně zrovna vzpoměl, že by mohl být směšný. Nebyl. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Takže, co to tu máme? Zloděj dostane prsten od své nové lásky. Potom jde vykrást sídlo bilionáře, kde ho bilionář nachytá a přímo před očima policajtů veme zlodějovi prsten, že je jeho. Zloděj musí prsten získat za každou cenu zpět kvůli své lásce a ještě ke všemu má možnost ukrást mnohem více, čemuž možná dává přednost i před prstenem. Jednoduché, prosté, dementní a docela i zabavné. Martin Lawrence dokáže hrát ve filmech jako jsou třeba Mizerové, kde jde o zábavu non-stop a kde je i akce. Potom si zahraje ve stupiditě jako je Černý rytiř. Kam ale zařadit tento film? Asi někam mezi Mizery a Černýho rytíře. Prostě průměrná komedie, která dokáže pobavit jen, když se vypne mozek. Lawrence je především komik a terpve až potom herec a v tomto snímku to dokazuje oboje. Danny DeVito, to je jen malý sympatický skřet, jehož výkon je snad vždy skvělý. Velmi mně překvapil William Fichtner, který v roli detektiva, jenž má psy trpícimi větry, tak mně vskutku hodně pobavil. Musím taky zmínit výbornou hip hopovou hudbu. Zdařila komedie a pro mně osobně je to spíše 3,5*. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Co horšího se může stát ? To , že se na to podívate. Nuda na entou , kde Lawrence je pořád nesnesitelný a DeVito příšerný. ()

Reklama

Reklama