Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poklidný život majitelky pohřební služby převrátí naruby tragická nehoda, při které zemře její manžel. Něco tu ale nehraje. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda rakouského seriálu a já opět zahajuji svým tradičním, v podstatě neutrálním hodnocením, protože jsem snad až na tu taštičku na opraveném motocyklu nenarazil na nic, co by mě výrazně zarazilo. Nebyl to špatný začátek, prostředí rakouských Alp je nádherné a hlavní hrdinka je zřejmě díky svému zaměstnání imunní vůči chladu. Zatím mě to vcelku zaujalo, jen závěr ve mně vzbudil mírné obavy, protože už mi začíná být jasné, kde je zakopaný běženec a naroubování pracovitého Syřana mi přišlo až příliš účelové. / Poučení: Dědečkové se po smrti zmenšují. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická mystery kriminálka...... Samotné prostředí temného horského městečka a pohřebního ústavu je zajímavé. Hlavní hrdinka je sympatická a psycho zároveň.... Má to rychlý spád a manžel, který umírá hned na začátku má tajemství. Samozřejmě všichni okolo jsou divní a podezřelí..... Jen tak dál.... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostredie Álp ku krimi sedí, ako vidíme v pilote tohto netflixovského pokusu o rakúsku minisériu v štýle škandinávskych či britských bračekov. Čo sa snažia priniesť tvorcovia nové, je pomerne netradičné rozhodnutie urobiť z vyšetrovateľa manželku obete, ktorá nie je policajtka. Vysvetlenie? Polícia je tak tupá, že ju nenapadne sa pozrieť na záznamy kamier. Prečo? Ťažko povedať, manžel bol totiž ich kolega, takže nízkym IQ to asi nebude. Čo sa z toho vykľuje, sa ešte nedá predpovedať. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama