Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

Terva 

všechny recenze uživatele

Začátek je povedený. Agregát od klimatizace a autobus - šokující -, srandovní..ááá teď néé!! Spousta dobrých hlášek : kouření slouží nějakému účelu, pročistí stavy a zbaví nás pitomců. Dobrý večer doktore Pincusi. Jděte do háje!! Nechal jsi noviny na inzerátech na mobily, sadisto!! Ona měla zvláštní nemoc. Slyšela jste o autokanibalismu? Kde jste sehnala toho koně? Ke konci jsem opravdu brečel, byl jsem vtažen do děje a skoro jsem zapomněl, že je to komedie. Ale když se rozhodl dělat ty správné věci, jinak to ani nešlo, prostě to patří k příběhu. Moc hezká komedie. Hudební stránka taky dobrá, jen pro připomenutí: The Beatles nebo John Mayer. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Námetom nič nové na filmovom nebi, no tvorcom to tak nádherne vychádza, že ako odpočinková záležitosť na ozajstné zasmiate počas sledovania až odzbrojujúco milé, hlavne čo sa obsadenia hlavných predstaviteľov týka a veselého prevedenia, ktoré miestami aj príjemne prekvapí, je GHOST TOWN ideálnou voľbou. Proste čistý cit =). ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekala, že by tenhle příběh mohl být tak svěží a příjemný. Přece jenom se najde poměrně dost filmů s podobnou duchařskou tématikou. Některé jsou bláznivé, jiné vážnější a tenhle mezi nimi lehce proplouvá, i když není moc originální a nechal se jinými inspirovat. Ricky Gervais je jako Bertram Pincus nesympatický až je sympatický. Od Grega Kineara jsem ani nic jiného nečekala ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nemůžu být nespokojen, protože Ricky Gervais mě opět mile překvapil. Ale nejen on, protože celý snímek drží krásně pohromadě. Že člověk vidí duchy, to už tu sice bylo několikrát, ovšem zde je to uchopeno s takovou lehkostí, že po shlédnutí jsem unešen. Rickyho nevrlého zubaře, co nemá rád lidi, jsem si zamiloval, i když je to minimálně zezačátku vlastně antihrdina. To může leckoho odradit a dokážu to pochopit. Pokud vám to ale nevadí, nebo to dovedete přejít, budete odměněni slušnou řádkou opravdu vtipných momentů, což mi u většiny dnešních rádoby komedií chybí. Tempo sice ke konci mírně zvolní, ale stopáž není nijak extrémní, aby mi to zásadně zkazilo zážitek. Když romantickou komedii, tak tady říkám jasné ano. 90 % Oblíbená část- Jo, vyděsil jste ji. - Nikoho neděsím! ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Překrásný film. Plný lásky, humoru a nádherné magické atmosféry. Vše táhne skvělý Gervais, který startuje Davidem Brentem a finišuje Mirkem Dušínem. Stejně jako v nedávno zhlédnutém Smithově zářezu Zack and Miri Make a Porno, skvěle vybalancovaná romantika s humorem. Příjemné překvapení, které bohužel v posledním aktu sklouzne k uplakanému klišé. [Přesná stopáž: 102 min] ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • V jedné scéně je možné si všimnout, že se Téa Leoni podívá na Grega Kinneara, ale on je přitom duch a nemůže být tedy viděn. (bosan)
  • Pes Leonard je v skutočnosti fena. (misterz)
  • Ve filmu zazní i písnička od Beatles "I'm Looking Through You". Jde o jednu z mála příležitostí, kdy byla použita původní verze nějaké skladby od Beatles ve filmu. (don corleone)

Reklama

Reklama