Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přemýšleli jste někdy o tom, jak to vypadá ve světě dosud nenarozených dětí? Hodně vám o tom poví Milo - právě tam se totiž připravuje na svůj vstup do pozemského života. Na Zemi se mu ale nechce, co víc, odmítne se narodit. Tím ale značně naruší křehkou rovnováhu světa a lidstvu rázem hrozí vyhynutí. Milovi opatrovatelé mají pouze 24 hodin na to, aby Milovi ukázali, jak může být život krásný. Naneštěstí je za tímto účelem povolán Elmore Dahl, člověk, jehož minulý život nebyl zrovna z nejpříkladnějších. Možná by mohli Milovu narození napomoci jeho rodiče Elizabeth a Kevin. Výsledek celé akce ale rozhodně nejde označit za předem jistý... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

kubasimo 

všechny recenze uživatele

nevím, co mi tento film měl přinést, smysluplný scénář jsem ani nečekala a překousla bych to jako u spousty jiných filmů, ale tento film mě ani nepobavil, nezaujal..........a odpočinout si, tak to možná jo, ptz jsem málem usnula, ale abych jenom nehanila, scéna, kdy se setká Milo se svou maminkou mě k slzám dojetí sice nedohnala, ale byla povedená ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Dětská rodinná komedie s nádechem sentimentu, se zajímavou myšlenkou, kdy malý hrdina nechce do tohoto „krutého“ světa.. Jak byste se rozhodli Vy, mít na výběr? Narodit se, nebo nenarodit se? :o) Pokud jste od filmu tohoto typu čekaly duchaplný příběh, tak Vám doporučím návštěvu psychologa/psychiatra :o) Nenarozený je jeden z mnoha příjemných odpočinkových komedií. Jestli si film pouštíte v tomto duchu, nemůžete čekat nic jiného, než příjemný oddech !! ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Nepravdepodobné, vyumelkované, slaboduchý scenár, nič , čo má spoločné s komédiou , či rodinným filmom ... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, to zase bola blbosť. Už nebudem zapínať telku ráno v posteli, hneď, ako sa zobudím. Ale vlastne je to jediný čas, keď sa dá takáto nenáročná jednohubka vzhliadnuť. Pri raňajkách, pri káve, keď sa nemusíte na film sústrediť. Bridget Fonda mala v svojich najlepších rokoch hrať sexi postavy. Ale potešil bývalým striptérkam volajúci úchylný Albert Finney :). ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Roztomilý Milo a roztomilá zápletka. Nebyl pro mě problém vidět to podruhé. Snad nejvíc se mi líbilo, jak Elmore ukazuje Milovi, jak dobrej život může bejt. Taková oddychovka na dvě tři zhlédnutí (takže mi jedno ještě zbává :D). ()

suicide 

všechny recenze uživatele

„Život je krásný, vždyť máme Las Vegas! Máme svody a hříchy! Není to super?“ jako by znělo polovinou filmu, ale pak přichází druhá stránka, zdánlivě ta méně hlasitá, méně vulgární a mnohem cudněji se odhalující. Ono dobor, které říká, že pokoušet se nalákat čistou duši na všechny ty svody není cesta… Myslím si, že účelem filmu bylo říct, že dobro je fajn a zlo není. Ale jen na této čistě elementární úrovni. Myslím si, že nikdo se původně nezabýval ničím více. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Docela milá, ale možná i nudná komedie, dá se to na zabití času. Viděl bych to tak o 10% výš, jelikož v tom z části vidim takový to nevšední téma starších filmů typu Velký,nebo Chlapec, který neuměl létat atd. 55% ()

kailik 

všechny recenze uživatele

Blbost ! Mozna zajimavej scenar, ale jaksi se nepovedlo zpracovani. Zbytecna ztrata casu. Jedinej klad je sympatak Albert Finney, jinak bych dal odpad. ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, hrozné zpracování. Neuvěřitelný paskvil, komedie, při které by zaplakal. Tak jediné, co na filmu lze ohodnotit kladně, je pěkný barevný filmový plakát. Nenechte se na něj nalákat, Delivering Milo nelze doporučit ke shlédnutí. ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film, ktorý by som komédiou rozhodne nenazval. Najmä vďaka záveru dávam plnohodnotné 3*. Pokiaľ chcete oddychový film na nedeľný večer, tak tento snímok môžem len odporučiť. ()

xulux 

všechny recenze uživatele

Podle popisu filmu v televizním programu, jsem si řekl, že po obědě to bude klidný film na trávení. Nespletl jsem se, děj je předvídatelný a velmi brzy rozpoznáte i to, co se na konci "proflákne". Je to film z roku 2001 a na tu dobu dobrý výkon, kdo by od toho čekal více, asi by měl uvažovat o zrušení profilu na ČSFD ;) ()

Reklama

Reklama