Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film zachytáva tri stratené duše, ktoré spolu hľadajú silu začať znovu. Dievča Maria, ktorej rodičia žijú na vidieku, sa nevie postaviť autoritatívnemu otcovi a tak odchádza do mesta. Nájde si prácu v čistiarni a snaží sa prežiť v starom biednom byte, ktorý je len z mnoha ďalších v meste. Je tehotná a skutočnosť, že jej priateľ ju opustil, ju ešte viac ničí. Keď jej otec odchádza na operáciu, matka príde do mesta za dcérou pômocť jej, zostať s ňou a zahojiť vlastné rany. Treťou dušou je jej sused, starý plukovník, ktorý ma jediného priateľa, svojho psa. No začína dávať najavo svoje pravé ja a otvára sa Marii a matke. Podarí sa im vzoprieť ťažkému osudu? (iwko)

(více)

Recenze (6)

pevico 

všechny recenze uživatele

Člověk by se měl narodit dvakrát..jednou chudý a podruhé bohatý, aby i bohatí poznali chudobu a chudí si jednou mohli užívat.. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

75 % - Existenciální drama, které bohužel tak trochu zastínil Almodóvar se svým Vše o mé matce. Velmi dobře vykreslené charaktery, skvělá Ana Fernández v hlavní roli. Navzdory poměrně depresivnímu kontextu si příběh uchovává i dávku naděje, že člověk se nemusí nechat úplně semlít klimatem anonymní společnosti. ()

Tichoza 

všechny recenze uživatele

Víc takovejch filmů. Parádní psychologie postav a příběh obyčejných lidí. Tak obyčejných, že by jsme je v Americe snad ani nenašli. Výborně vygradovaná atmosféra, a kvalitní herecké výkony. 85% ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Rodiče a děti - téma, ze kterého se dá čerpat neskutečné množství nápadů. Dojemné, sprosté, ale geniální dílo. Ukazuje přesně na to, že člověk aby byl šťastný sám se sebou, musí také potkat ty správné lidi. Emoce byly geniální! A to stejné adoptivní dědeček. ()

Reklama

Reklama