Reklama

Reklama

Pepsi, tak co bude s tou stíhačkou?

(seriál)
  • USA Pepsi, Where's My Jet?
Trailer
USA, 2022, 2 h 38 min (Minutáž: 37–43 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Pepsi spustí velkou soutěž a dvacetiletý mladík se rozhodne vyhrát hlavní cenu, kterou je stíhačka! Tenhle souboj Davida s Goliášem pak skončí u soudu a vstoupí do dějin. (Netflix)

Recenze (38)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Přesně toto je cesta, kterou by se měl Netflix vydat a přestat vymýšlet píčoviny na filmovém poli. Odlehčený a zatraceně stylový návrat do 90. let, kdy všichni jen lemtali Coca Colu nebo Pepsi Colu a zvysoka srali na nějaký zdravý životní styl. Souboj mladistvého Davida s korporátním Goliášem je už pouze třešničkou na dortu a hlavně tady vůbec nejde o stíhačku, ale o celoživotní přátelství a boj za pravdu. Always Coca Cola! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zábavná forma tomu jednoznačne prospela. Objektivita je maximálne zachovaná, priestor na prezentáciu myšlienok dostali všetky zúčastnené strany. Miestami to baví viac, miestami menej, určité pasáže absolútne zbytočné, tri epizódy by boli akurát. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o válce Col není jako každý druhý ačkoli je vlastně triviální jako nízkokalorická Pepsi. O zbožňování celebrit koncem 80. a v 90. letech. Kope se hlouběji a hlouběji , aby se došlo k jádru toho, proč existují falešné reklamy. Příběh je triviální, hloupý, lehký, agilní, plný nostalgie po devadesátkách. S tónem skutečného kriminálního činu. Pohádka o společnostech, které se zoufale snaží získat srdce konzumentů. Klidně by stačily jen dva díly. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zábavná a místy i těžce “přepálená” forma je zde občas vážně na škodu, nicméně i přesto se jedná o naprosto neuvěřitelný příběh, jehož podhoubí nemohlo úspěšně zakořenit nikde jinde než v USA. (Netflix) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Dokument o tom, jak si typek z JůEsEj koupil body, za který měl dostat stíhačku, nedostal ji a ani nikdy nedostane. Že jsou Američani tupí je jedna věc (z obou stran, 1) jak debilní musí člověk být aby si myslel že dostane stíhačku a 2) jak debilní musí PR tým Pepsi být, aby nedal do reklamy upozornění?), ale že se někdo pustí do boje proti takové frančíze jako je Pepsi, je už do nebe volající. Do toho to Netflix pojal po svém, s humorem jeho vlastním. Jediné, co se z toho divák dozví je, že jsou lidi kurvy. Ale to už pozorný dívák dávno ví a proto to nehodnotí lépe než 3* a.k.a 50% ()

M.Z.A 

všechny recenze uživatele

Ten balast okolo mě vůbec nebavil a zbytečně se oddaloval konec, který jsem vyhlížel už po druhém dílu. Vzhledem k tomu, jak to všechno skončilo, tak celkově je příběh nezajímavý a uměle natahovaný. Bohatě by mi stačil jeden díl. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Fascinující, že z takovéhle prkotiny byla takováhle aféra a že je to vlastně díky charakterům a té vatě okolo docela koukatelné i když by to jako dokument šlo vyřídit za 30 minut. 7/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, který byl hodně o odhodlání a trpělivosti a odříkání se - dostat nabídku na pomalu milion dolarů, když to necháte být? Hmm..Nicméně - já jsem věřila, že tu stíhačku dostane...Rozpoutalo to obrovské další příběhy a odkrylo to činy, které Pepsi dělá, ale hlavně, že oni z toho tržby měli a Pesi se prodávala, že? Za mě sviňárna ;) Co mě na to pobavilo nejvíc byl ten týpek s energií, nádorem na mozku, se skvělým přístupem k životu! ()

elanius 

všechny recenze uživatele

Vieme, že Netflix toto vie, čuch na témy. Ale na papieri to znelo trochu zaujímavejšie. Po dvoch dieloch som si prečítal na Wikipédii ako to dopadlo. Každopádne 90te roky boli riadna zverina. (6/10) ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo ovšem výborný ! Co když jako mladý vysokoškolák splníte jasné podmínky v reklamě o získání stíhačky Harrier, ale velký korporát se začne ihned cukat a vše popírat ? Dokonalá ukázka boje Davida a Goliáše. Po celou dobu je to dobře živý, energický a taky zábavný. Navíc kratší epizody než jak jsme zvyklí. Prostě super, maximální spokojenost a povědomí o případu, o kterém jsem nikdy neslyšel. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, kam se Netflixu daří posouvat dokumentární žánr. Stopáž je možná kapku přepálená, ale nuda rozhodně nehrozí a člověk Johnovi celou dobu přeje, aby ty korporátní kurvy porazil. A sorry jako, ale reklamka, která si neohlídá disclaimer, si zaslouží zkrachovat. Tu stíhačku si prostě zaslouží! ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Dobře zpracovaný dokument. Nikdy jsem o tom případu neslyšel, takže mě to dost pobavilo. Zajímavější je ovšem přátelství mezi dvěma hlavními aktéry než konečný verdikt, který opravdu nechápu. Pepsi to posrala a měla za to zaplatit - nabídnuté vyrovnání byl výsměch. Borec měl koule, že do toho šel. Pro nás obyčejné mravenečky je to znovu zdvižený prst - nehrajte si s velkými korporacemi! A právě proto se to dít musí. Nebo vám přijde normální, že ženská dostane 2.9 miliónu za to, že její káva je příliš horká a tady v tomto případě chlap ostrouhá? Nonsens. ()

Reklama

Reklama