Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O rozmařilých večírkách, které pořádá Marie Antoinetta se dozví i její matka Marie Terezie. Po sedmi letech žijí Antoinetta a Ludvík odděleně a téměř spolu nemluví. Rozvodové protokoly už jsou připraveny. Tentokrát tedy musí zasáhnout Vídeň. Do Versailles přijíždí Josef, bratr Marie Antoinetty. Umí být okouzlující, prostořeký, ale tím jen skrývá své umění diplomacie a svůj úkol. Promluví si se sestrou a pak vezme pod svá křídla jejího manžela krále Ludvíka XVI. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když srovnám obsazení Josefa II. s Marií Terezií, tak tenhle z toho vychází jako nějaká napodobenina z Wishe, těžká bída. Jinak si teda začínám uvědomovat, že máme dva díly do konce, a nějak to moc nesměřuje k nějakým politickým roztržkám či situacím, které vedli ke konci Marie Antoinetty, takže se začínám děšit, že asi tvůrci plánují i další řady, jelikož narvat do dvou dílů zbytek jejího života, když politickou stránku věci ani nezačali řešit, asi nestihnou. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Josef II nahradil Ludvika XV a serial sel opet nahoru.Jenze se obavam, ze to byla nahrada kratkodecha. Osobne bych ten serial asi ukoncil zde, hlavni zapletka byla naplnena ke spokojenosti vsech. O cem budou dalsi dva dily? Bud nastavovana kase, nebo zkratka smetem ke gilotine. No uvidime, nechame se prekvapit. 8.5/10 ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celú časť sa rieši len koitus a nekoitus kráľa a Antoinetty a či prostitutka bude dobrá učiteľka v omakávaní nepoužívaných predkožiek... nuž, už teraz je jasné, že v tejto sérii ku gilotínovaniu nepríde, točí sa už séria druhá a celé je to len vábidlo na meno, ktoré je tak slávnym, no podaným brutálne feministickým spôsobom. O politike v tomto diele skoro nič, v podstate ani rok nevieme, ani čo sa deje doma a vo svete. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama