Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Jonathan Bennett) je workoholický starý mládenec, který před vánočními svátky hlídá svou neteř a synovce, zatímco jeho sestra musí s manželem odjet mimo město. Na pomoc si přibere jejich pohledného souseda Jasona (George Krissa) a ocitá se v nečekaném románku. (Gaytitulky.info)

Recenze (5)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá blbinka s předvídatelným dějem plným všech možných klišé a typického tajtrlíkování je jistě pro určité chvíle ideální. Pobaví letní slunce s umělým sněhem. Herci skvělí a sympatičtí. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

extrémně sladká pohádka!!! někdy prostě potřebujeme takzvaně "vypnout" u nějakého stupidního filmu od hallmarku. tentokrát s menším twistem - hlavním párem jsou dva (brutálně sexy) muži. pak máme klasické rozdíly; jeden je šikovný a myslí hlavně na založení rodiny a druhý nešikovný a rozlítaný. ale jak se říká... protiklady se přitahují a i tenhle páreček nakonec skončí spolu. :-) MILUJU! (and then everyone clapped :D) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Celkově hodnotím tento rom-com na 80%, protože film na mě přenesl to nejdůležitější - zapomnění na strasti běžného života, vánoční atmosféru, velmi příjemné vánoční melodie a dva suprově vypadající herce s naprosto dokonalým chrupem, tentokráte ve skutečném životě oba gayové. Američan Jonathan Bennett se svým přítelem sezdaný příběh i napsal a Kanaďan George Krissa má také partnera a v druhé hlavní roli Janathanovi sekundoval. Chladné? Ani náhodou. Vtipné, svěží, romantické, lidské, vánoční a na konci pohádkově sladké ... 8888 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama