Reklama

Reklama

Puppet Master: Doktor Death

Trailer

Obsahy(1)

Doktor Smrt se skalpelem je vypuštěn do zchátralého domova důchodců a jakmile teror začne, odmítá přestat, dokud psychochirurg neprolije krev. Připravte se na dosud nejděsivější a nejšílenější film Puppet Master. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jen taková menší epizoda do té už  tak dost rozrostlé série Puppet Master. Před rokem jsem na tenhle Horor narazil poprvé a rovnou na třináctý díl Puppet Master: The Littlest Reich, který byl naprostou peckou a určitě ho doporučuji. Tenhle Doktor Death je o dost lacinějším dílem, ale i tak to má stále své loutkařské kouzlo. Jediné co se mi opravdu nelíbilo, byly ty přidané efekty (déšť, pozadí hotelu apod.) Potěší krátší stopáž, VHSková atmosféra filmu, rozpočet je tu hodně znát, na nějaké lepší Gore prostě nebylo, ale i tak se tu najde několik povedených scén, hlavně v závěru a ta bloncka nakonec ty kozy taky ukáže. Nic jsem od toho nečekal, takže za mě nakonec dobrý. (14. hodnocení, 3. komentář) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ten kostrbatý obsah je asi odněkud přeložen, tudíž kdo je psychochirurg, netuším. Každopádně jde o jeden z nejmizernějších dílů, kdy téměř polovinu milosrdné stopáže se nová ošetřovatelka April seznamuje s personálem a pacienty důchoďáku. Krve není málo, ale vraždy jsou neoriginální, snad kromě spousty tužek narvaných v obličeji. Nejlepší je asi pitevna, byť nedojde na střeva ven a většina masakru jde mimo kameru. Nejefektnější tak zůstává podříznutí, což není moc. A práce s golfovou holí mohla být také výživná. Film má navíc mizerný televizní look a o speciálních efektech snad nemá cenu ani psát. Potěšil odkaz na Vetřelce. Jo a sex sice chybí, obnažené zbrojní pasy nikoliv. Asi tak. ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

I když to má jen cca 57 minut + titulky , tak je pak člověku líto toho času. Všechno špatně , studentské cvičení by zřejmě dopadlo líp. Oproti "skvostu" ze serie z 2018 je tohle jako opravdu špatný vtip... ()

Reklama

Reklama