Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harryho a Mika spojuje s dalšími poldy policejní odznak a zaměstnání v jednom sboru ve Phoenixu. Není to moc, ani málo. Většinou jeden o druhém všechno vědí a také se každý den jako jeden muž pohybují ve světě násilí. Občas společně tajně vezmou právo do svých rukou. Na rozdíl od mnoha svých kolegů je detektiv Ray Liotta dobrý policajt, ale jeho vášeň pro hazard ho přivede do obtíží. Těžce se zadluží u zločineckého bookmakera, a tak vymyslí riskantní plán, jak získat dlužné peníze zpět. Jenže všechno se nedaří, jak by mělo. (ČSFD)

(více)

Recenze (27)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Harry (Ray Liotta) by byl obyčejnej polda, kdyby tak rád nesázel. Ale štěstí mu nepřeje, dluhy se navyšují a zčistajasna dluží 32tisíc dolarů lichváři Louiemu. Bohužel už mu nezbývá jiná možnost, než se pokusit Louieho dostat dřív, než ten dostane jeho ... Opět půjdu proti proudu, ale mě se Phoenix vůbec nelíbil. Prostě obyčejná kriminálka o zkorumpovaném poldovi, kterej se nakonec polepší, aby mohlo všechno dobře dopadnout a všichni žít šťastně až do smrti ... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Gamblerskej polda po krk v dluzích, lichváři, sázkaři a zkorumpovaný poldové. Zručně natočenej film s výbornou hudbou a parádním obsazení. Liotta je talentovanej herec a ani tady nezklamal. To platí i o zbytku obsazení. LaPaglia nebo Baldwin jsou skvělý a pochvalu zaslouží o Tom Noonan jako šišlající bookmaker, ze kterýho jde strach. Příběh sice nepřináší nic novýho, ale situace jsou uvěřitelný, stejně jako dialogy. Jako dvoj program s Romeo krvácí naprosto ideální. ()

Reklama

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Zkorumpovaní policajti typu Harryho v podání Raye Liotty (mimochodem úžasném) jsou mi tisíckrát milejší než ti zaseknutí, co vzpomínají na svá traumata z dětství. Harry má díky svému gamblerství docela potíže (ne, je úplně v prdeli), tahleta jeho vášeň ho v mých očích polidšťuje a vůbec je uvěřitelná. Oproti jeho skvěle napsané postavě ale stojí bídný scénář, který z působivého civilního snímku dělá postupem času naprosto zbytečná jatka. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jelikož obsah filmu si může každý přečíst v tiráži,jen přidám že film je dobrý a není v žádném případě čas, strávený jeho skouknutím,ztracený.Dobré obsazení kde dostali prostor všichni herci a ne že jedné větší hvězdě dělají křoví "menší" hvězdy.Opravdu dobré drama které má hlavu i patu.U mě dobrý. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po právu nepříliš známý ani úspěšný a hlavně nepříliš povedený krmi thriller, který se občas snaží tvářit jako "tarantinovka" ačkoliv na to nemá proporce ani obsazení. Film ukazuje jak těžký život má policajt gambler, který nemůže věřit ani svým kolegům. Nepřesvědčivý herci a nudný děj, který chce od diváka hodně trpělivosti aby film dokoukal nezaručují tomuto filmu velkou míru zábavnosti. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama