Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harryho a Mika spojuje s dalšími poldy policejní odznak a zaměstnání v jednom sboru ve Phoenixu. Není to moc, ani málo. Většinou jeden o druhém všechno vědí a také se každý den jako jeden muž pohybují ve světě násilí. Občas společně tajně vezmou právo do svých rukou. Na rozdíl od mnoha svých kolegů je detektiv Ray Liotta dobrý policajt, ale jeho vášeň pro hazard ho přivede do obtíží. Těžce se zadluží u zločineckého bookmakera, a tak vymyslí riskantní plán, jak získat dlužné peníze zpět. Jenže všechno se nedaří, jak by mělo. (ČSFD)

(více)

Recenze (27)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Raye Liottu mám rád a tady zase ukázal, že je vynikající herec. Škoda, že Cannon nenatočil více takových filmů, jde vidět, že má talent, jen musí mít dobrý scénář. Ten konec byl fantastický a dojemný. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Vážně nechápu, proč se režisér Danny Cannon zahazuje s takovými shity jako Soudce Dredd nebo Tajemství loňského léta 2. když má evidentně navíc - tedy jak dokazuje tento snímek a ještě třeba Young Americans!Navíc výborné herecké výkony - především u Anthonyho LaPaglii a Daniela Baldwina - ani Ray Liotta není špatný, ale přece jen bych v jeho roli raději viděl někoho jiného! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

další,z řady úplně zamomenutých,drsných kriminálek,které neprávem nemají své čestné místo na diváckem poli.škoda...ray liotta v roli drsného a čestného poldy,který je bohužel tak trochu závislý na pokeru,sázení a vůbec hazardu všeho druhu.skvělá rolička,tou dobou zhruba devatenáctileté brittany murphy,kterou liotta odmítne kvůli pokerové seanci:-)hlupáček:-DDD! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po právu nepříliš známý ani úspěšný a hlavně nepříliš povedený krmi thriller, který se občas snaží tvářit jako "tarantinovka" ačkoliv na to nemá proporce ani obsazení. Film ukazuje jak těžký život má policajt gambler, který nemůže věřit ani svým kolegům. Nepřesvědčivý herci a nudný děj, který chce od diváka hodně trpělivosti aby film dokoukal nezaručují tomuto filmu velkou míru zábavnosti. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný krimi film s pár slušnými herci a výbornou scénou při okrádání jednoho zločince v krásných maskách :)). ()

anderson 

všechny recenze uživatele

TECHNICKÁ POZNÁMKA: Pred pár rokmi premiérovo uvedené na ČT 1. Nedávno to uviedla NOVA a z nepochopiteľných príčin to predabovala. (9.5.2009) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický deväťdesiatkový pokus o napodobnenie Tarantina. Je tu mnoho známych ksichtov, popkultúrne kecy akože o ničom, kopa skorumpovaných postáv, takže sa dočkáme jedného podrazu za druhým až tá nepredvídateľnosť správania sa postáv začne byť strašne predvídateľná. Ku cti filmu slúži, že sa na rozdiel od väčšiny Tarantinových napodobniteľov, nevykašlal aj na dramatickú stránku a postavy nie sú len za každú cenu komické figúrky. Nie sú nejak plnohodnotne prekreslené, ale majú aj vážnejšie scény. Najviac to platí o hlavnom antihrdinovi, poldovi s gamblerským problémom, ktorý si napriek všetkým tým sračkám do ktorých sa namočí zachováva určitú morálku. Ray Liotta rozhodne predviedol solídny výkon. Ostatní sú tiež ok, ale ako celok je to len mierne nadpriemerná a ľahko zabudnuteľná Tarantinovská kópia. 6/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Gamblerskej polda po krk v dluzích, lichváři, sázkaři a zkorumpovaný poldové. Zručně natočenej film s výbornou hudbou a parádním obsazení. Liotta je talentovanej herec a ani tady nezklamal. To platí i o zbytku obsazení. LaPaglia nebo Baldwin jsou skvělý a pochvalu zaslouží o Tom Noonan jako šišlající bookmaker, ze kterýho jde strach. Příběh sice nepřináší nic novýho, ale situace jsou uvěřitelný, stejně jako dialogy. Jako dvoj program s Romeo krvácí naprosto ideální. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol brutalny prepadak, zhorelo to v kinach komplet.ja viem len, ze tam slo o hazard a akesi dlhy. No ale tempo bolo priserne, dialogy slaboduche ... akcne scena natocene bez chuti, bez invencie .... rezisersky len podpriemerna rutina, scenaristicky doslova ubohe : 30 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film režiséra příšernýho Soudce dredda,kterej mě ve svý době v kině neuvěřitelně zklamal,a možná proto jsem od toho nic nečekal.Ale jak se říká,nejlepší je vždy to ,co není čekaný a plánovaný.Příběhů z policejního prostředí,kde bují korupce a špinavý praktiky,není moc a navíc je většina z nich nudná až hrůza,ale tohle je naopak dost nadprůměrný.Je vidět ,že je to točený deset let zpátky a Liottu ještě někdo chtěl obsadit spíš do ačkovýho filmu,teď už ho tohle štěstí nepotkává.Hodim tam 60%,protože mě to dost bavilo. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Zajímavý thriller, který je především skvěle obsazen (tradičně výborný Liotta a taktéž skvělý Anthony LaPaglia a Daniel Baldwin), slušná atmosféra, dobrý scénář, film nenudí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Harry (Ray Liotta) by byl obyčejnej polda, kdyby tak rád nesázel. Ale štěstí mu nepřeje, dluhy se navyšují a zčistajasna dluží 32tisíc dolarů lichváři Louiemu. Bohužel už mu nezbývá jiná možnost, než se pokusit Louieho dostat dřív, než ten dostane jeho ... Opět půjdu proti proudu, ale mě se Phoenix vůbec nelíbil. Prostě obyčejná kriminálka o zkorumpovaném poldovi, kterej se nakonec polepší, aby mohlo všechno dobře dopadnout a všichni žít šťastně až do smrti ... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dobře obsazené kriminální drama, které vás nezasáhne kvantem módních záběrů, ale zato poskytne spolehlivou atmosféru bez potřeby krkolomných zvratů a šokujících odhalení. Děj plyne a vy cítíte kapku opravdovosti v tomto příběhu, kdy se hlavní hrdina tak urputně snaží jít štěstí naproti (ač by se rád vyhl konfrontaci s vlastními zásadami), že mu to prostě nemůže vyjít. Zvlášť kvůli cestě, po které se rozhodl jít. Hudba: Graeme Revell. 80% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Thriller kterej smrdí průměrností na sto honů. Není to sice průšvih, ale taky to není žádnej úspěch. Prostě průměr, kterej nikoho nedojme a ani banda celkem známejch herců film nezachrání. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Málo známe, přesto velice kvalitní krimi drama s hodně podařeným antihrdinou (Ray Liotta umí hrát, ale potřebuje něco, co to z něj vyžene na plátno, ale nevím co to je). ()

Reklama

Reklama