Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Českému slavíku je 60! Oslavte společně s námi výjimečné jubileum nejpopulárnější hudební ankety v zemi! Těšit se můžete na exkluzivní vystoupení těch největších hvězd! Uvidíte skupiny Lucie a Olympic, Ewu Farnou, Marka Ztraceného, Jiřího Korna a další! Slavnostním večerem vás provedou Aleš Háma, Ondřej Sokol a Tereza Pergnerová... (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Chápu, že většina zde hodnotících má k tomuhle a podobným pořadům už z principu odpor. Taky se mýval :o). Jenomže včera sme si to tak jako s mladou pustili no a ja se začal smát. A tím smát myslím jako fakt smát. Hlavní dvojice si to neskutečně užívala a jeí džouky mě skutečně upřímně rozesmívaly. Pergnerka nám taky vyzrála. Vyjma Lucie a Vojtaana se mi moc teda nelíbily songy, který tam zazněly, ale to už je takovej můj problém. Když na konci dorazil Suchý a ocenění mu předávala Molavcová, tak sem normálně brečel dojetím jako u Forrest Gumpa. Tohle se tvůrcům vážně povedlo a myslím, že tím odstartovali novou éru tohodle ptáka jarabáka :o). Jo a to co tam na konci předvedl V.Dyk, tak z toho sem byl hotovej, je to borec! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Moderátorská dvojica si pripravila také skvelé vtípky, že sa niekedy na nich nezasmiali ani oni sami. Inak pohľad do hľadiska dal vedieť, čo za výkvet je tá naša herecko-spevácka smotánka. Samá kurtizána, dokonca aj manželky, ktoré už nepotrebujú zaujať nejakého toho režiséra v zákulisí svojou holou frndou, zvolili oblečenie v štýle cecky von, lebo decentnosť sa už nenosí. Ak si odmyslím reálnych brkohuličov, tak ešte aj Krajčo sa obliekol ako posledný riťopich v sieťovej látke, ako by už len čakal, že mu Bendík ocmúľa bradavky. Jediným pozitívom bolo pár svetlých hudobných vystúpení a pocta Zagorovej, možno aj dojatosť Bílej, ale najväčším zabijakom celého programu boli reklamy, ktoré nastupovali skoro každých 15 minút a boli tak ukrutne dlhé, že kvôli nedostatku reálnych reklám musela nastúpiť rovno niekoľkominútová pasáž, akože upútavka, na 1155. časť seriálu Ulice... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase. Sice pod novým názvem a v rádoby „novém kabátku“, ale jinak stejná škvára, jako předešlé ročníky. To vážně ještě nikdo těm tvůrcům neřekl – nebo jsou tak blbí, že musí pořád obsazovat do role moderátorů dva největší trapáky Sokola s Hámou – ti dva jsou tak trapní až už je to pod hranicí snesitelnosti. Zachraňovala to alespoň trošku již zestárlá Tereza Pergnerová a to nejen svým „Čágo belo“… Jinak zas ta samá písnička (Bílá – Kabát) proboha za co to pořád dostávají – nemá to snad být za úspěchy za minulý nebo daný rok? Ztracený – ok beru, mladí ho žerou, Řezník mi sakra chyběl – ten to jako jediný dokázal minule pořádně rozjet a natvrdo říct, jak je to s naší pop scénou. Farna viditelně neumí zpívat na playback – těžce to nezvládala – no a Mirai se snažili zpívat bez něj ale hnusně falešně až mi bylo na blití (přitom v rádiu jim to jde, když to mají ošéfované ve studiu), jeden magor nám tu zakvákal – no to zas byla skvadra. Jediné pozitiva vidím ve vzpomínce na Hanku Zagorovou a uvedení do síně slávy J. Suchého, který toho v životě dokázal opravdu hodně! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl dnes již téměř zapomenutý youtuber Misha: „Už jsem tady zas“. Jsem tady já, je tady Aleš, je tady Monika, je tady Marek, je tady Štefan, který nemá s kým trávit vánoce, je tady zase o něco korpulentnější Ewa, je tady nesmrtelná teta Jiřina, je tady Mc'n'Roll Přemek, je tady Karel a jeho manželky a milenky, jsou tady všechny ty rádoby zpěvačky, od kterých neznáte ani jednu písničku, ale víte, jakou používají pleťovou masku. Každý rok se ptám, kdo má zapotřebí tento hudební pořad stále probouzet z umělého spánku. O relevantnosti této ankety nejlépe vypovídá „fresh“ kategorie „hip hop a rap“, kde Chaozz poráží Yzomandiase, Johny Machette Hugo Toxxxe, ale hlavně samotní nominovaní nemají čas (nebo spíš chuť) usednout ke stolečku vedle Honzy „Like Haf“ Bendíka, protože na rozdíl od většiny v sále je o ně zájem a mají nasmlouvané koncerty. Stejní vystupující, stejné (na jistý druh jedinců mířící) moderování, stejná Lucka Vondráčková. Motáme se pořád v tom samém kruhu a tak alespoň díky za Jirku Korna a především pana Suchého. Jinak jako každý rok musím zopakovat: „Slavíků nám již dlouhé roky netřeba!!!!!!!!!!“. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Český slavík oslavil šedesátiny v duchu hesla „trapnost nade vše”. Neuvěřitelně nudný večer z odpadu vytáhla až Monika Absolonová se svou poctou Haničce Zagorové. Celé se to dalo přežít hlavně díky úsměvné děkovné řeči a závěrečnému emotivnímu vystoupení u nás ještě stále velmi nedoceněného Vojty Dyka. (20%) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (1)

  • Přímý přenos z udílení hudebních cen Český slavík sledovalo téměř 1,3 milionů diváků starších 15 let, stal se tak nejsledovanějším pořadem celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama