Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět miamských zločinců, které soud označil na nenapravitelné případy, odsoudili k nelidským útrapám v nápravném zařízení kdesi v močálech Floridy. Každý bojuje proti každému a všichni dohromady jsou nuceni bojovat o holé přežití. Joe Tiger, tvrdý a neúprosný vietnamský veterán, mezi ně přichází, aby změnil ty, které společnost "odvrhla". Když projdou přísnými testy a prokáží, že jsou schopni přežít, spojí nakonec své síly a jako "Tvrdá pětka" se přesunou do Miami. Přežít v ulicích ghetta ale znamená pustit se do nelítostného boje s místními kriminálnickými bossy. Jsou příliš sví, aby se přizpůsobili, příliš tvrdí, aby se podrobili, a tak musí bojovat jediným způsobem, který umí... na život a na smrt! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (5)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pět mladistvejch delikventů cajti plesknou do jungle at se zlepší a zkámoší mezi sebou, do toho jim pomahá nějakej major mračoun.. což byla první půlka která mě bavila jen tak tak.. pak nastavá lepší půlka a to se odehrává v miami, kde řádí mladej gengstr Morfeus a nějakej Nestor... začnou se srát tak nějak mezi sebou a vzniknou koneckoncu dvě celkem dobrý povedený přestřelky.. pak tam je ještě jedna šukací scéna za doprovodu Broken wings a to si získalo muj hlas. Vpoho snesitelný béčko. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pribeh mi bol vcelku ukradnuty, no mociarna cast filmu je na urovni  -  apotom zaverecny suboj so zlocinacmi, pekne  im nalozili, vybucha kopa prestreliek tak, ak oto mam rad. V hlavnych ulohach sa predstavili Stephen Lang /Avatar 2009/ a Lorenc HoriacaRyba /Matrix 1999/  : 67 % ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Milovala jsem ten film,když jsem ho viděla ve svých pubertálních létech, a miluju ho dodnes. Je to stará klasika. Banda nevychovaných dětí, páchající zločiny, jsou vypraveny do neobvyklého nápravného zařízení v džungli. Boj, který tady musí přežít nejen sami se sebou, ale taky s nebezpečím divočiny, vás opravdu nenechá spát. Přátelství, které se tady stvrzuje, a hodnoty, které mezi sebou nachází, jsou v celku klišé, ale cesta, kterou si prošly, aby se k tomuto cíli alespoň přiblížili, nebyla jednoduchá. Myslím, že tento film měl v té době mnohem větší poslání, než jsem tenkrát mohla chápat. ()

revols 

všechny recenze uživatele

Film Band of the hand (Síla vzepření)je jeden z prvních snímků,ve kterém jsem měl tu čest vidět Langa a Fishburna.Film pojednává o speciálním programu pro speciální delikventy.Jednoduché a klasické béčko,ale své kouzlo to má.Každopádně tento film stojí za zhlédnutí.I když se jedná o béčko,tak je tu nepatrná práce režie Paula Michaela Glasera. ()

Reklama

Reklama