Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Alan Partridge je jednou ze slavných inkarnací populárního anglického komika Steve Coogana, známého z filmů Nonstop párty a Tristram Shandy. Alan Partridge je britský komediální seriál o televizním a rozhlasovém komentátorovi. Tedy o nejslavnějším televizním a rozhlasovém komentátorovi, alespoň podle jeho vlastního názoru. Ve skutečnosti se jedná o naprostého egomana posedlého sebou samým. Děj seriálu začíná v momentě, kdy mu zrušili jeho televizní pořad a Alan dostal "lukrativní" práci v rádiu Norwich. Nebyla to však jediná tragédie. Rovněž jej opustila manželka, vyhodila ho z bytu a Alan musí bydlet v hotelu. To je vlastně jednou z náplní seriálu. Alan totiž pobývá především v rádiu, v hotelu nebo se snaží získat zpět svou zašlou slávu. Právě na těchto místech a při rozhovorech s lidmi, které zde potká, se dostává (především díky své egománii) do komediálních situací, které jsou alfou i omegou celého seriálu. (perutman)

(více)

Recenze (3)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nereálně ukecanej Alan Partridge začíná den pokaždý úplně stejně a zároveň jinak. Jeho ego sahá až za půdu, což si lze užívat, bohužel většina popkulturních odkazů zůstane českýmu divákovi ukryta. Cameo Simona Pegga potěšilo. Nejvíc mě asi bavila prohlídka domu (School for the Deaf). ()

perutman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastický seriál s ještě fantastičtějším Steve Cooganem v hlavní roli. Jak je tento seriál úžasný se ani nemá cenu rozepisovat, to se musí vidět. Fóry typu Pass Cook Babtridge totiž v psané formě moc nevyzní. ()

zissou 

všechny recenze uživatele

V britské televizní komediální tvorbě legenda, kterou je třeba vidět.. už jen v rámci kulturního přehledu. Tuším, že se tady Ricky Gervais inspiroval pro tu komediální kvalitu ultimátní trapnosti hlavní postavy v The Office. "Do you want me to dance for you?" ()

Reklama

Reklama