Reklama

Reklama

Městečko Three Pines


Nejkrutější měsíc, část 2. (E04)

(epizoda)
  • Kanada The Cruellest Month: Part Two

Obsahy(1)

Obyvatelé městečka čelí pravdě o temné minulosti a vymítají své vnitřní démony. Gamache zjistí, že Marcův vrah měl velmi osobní motiv. Lacoste učiní objev, který souvisí se zmizením Blue. (HBO Max)

Recenze (2)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečně moc hudebních vložek a zbytečných scén (ptáčci, pohřby). Také to hrabání ve staré škole bylo trošku na hraně. To jako georadar by nebyl k potenciálními místu činu šetrnější? To samé celá scéna s medvědem… vrcholně debilní (jak těžké mohlo být s tím autem prostě couvnout?). Za mě tedy sestup dolů. ()

KarlN 

všechny recenze uživatele

Tedy, a platí to pro všechny čtyři díly, takhle přehnaně korektní a soustrastnou policii už jsem dlouho neviděl. A je mi z ní špatně. Jeden se bojí vlastního stínu, další dva neustále dolézají za domorodci a kdyby to bylo možné propašují do jejich útrob "zadem" i celé své rodiny, jen aby vyjádřili, jak moc korektní je kanadská policie a celý krásný, růžový svět. Ve chvíli, kdy se chytili za ruce a začali plakat nad, přes padesát let, mrtvými těly dětí z bývalého internátu jsem řekl a dost. Život je vážně krátký, než abych se koukal na křížence Vraždy v Orient Expressu a co hůř, Vražd v Midsomeru. Nikdy víc. Dvě hvězdy za první dva díly. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama