Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin Bacon (Neviditelný, Spáči) se ze všech sil opře do pedálů svého kola a ve strhujícím thrilleru Quicksilver jako messenger Jack Casey prožije situace, při nichž tuhne krev v žilách. A není to jen kvůli zběsilému provozu v ulicích. I ve světě poslíčků se totiž intrikuje a vraždí. Když jeho kolega Terri (Jami Gertz, ER, The Lost Boys), padne do rukou nelítostného drogového dealera, musí Jack začít hodně rychle jednat. Finále se blíží se smrtící rychlostí, Jack v něm musí složit zkoušku výjimečné odvahy a příběh plný nečekaných zvratů rozbuší srdce každého diváka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kevin Bacon - zkrachovalý makléř t.č. poslíček na kole - jest velké aktivum tohoto prostinkého nicméně docela sympatického messengerského Flashdance. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pribeh o maklerovi, ktory po jednom neuspesnom obchode pride o vsetko a zo strachu pred dalsim neuspechom sa stane messengerom na bicykli. Pribeh je naivny ale v tom roztomilom osemdesiatkovom style neraz podfarbeny pohodovou dobovou hudbou. Len skoda, ze pribeh nebol pestrejsi. Ono sa tam prakticky nic extra nedeje. Baconovej postave trva cely film, kym prekona strach z neuspechu. Romanticka linia ma minimalny priestor a tak stopaz vyplna zbytocna linia o jednom kriminalnikovi, ktory vyuziva messengerov na nekale zasielky. Vysledkom je film, ktory sucasnemu divakovi uz nema co ponuknut a vo svojej dobe pravom zapadol, ale ak mate radi osemdesiatkovu atmosferu a Kevina Bacona, tak sa to raz da v pohode prezit. 5/10. ()

kikuka

všechny recenze uživatele

mala som tú česť zhliadnuť začiatok filmu - bez zvuku s arabskými titulkami..úprimne, zabavila som sa a dialógy boli zbytočné (len škoda tej hudby ;-)..čo ma ale pobavilo ešte viac, je distribučná popiska umiestnená kúsok vyššie: "Když jeho kolega Terri (Jami Gertz, ER, The Lost Boys), .." - Terri je totiž ona (minimálne preto, že Jami Gertz je)..čo sa týka filmu, bol úžasne priehľadný - nielenže bolo jasné, čo sa stane, ale aj ako to bude nasnímané a nastrihané..no, nádhera.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle snímku se mi ani tolik nelíbilo, o čem vlastně byl, ale líbilo se mi to, o jaké době pojednával. Ten snímek má prostě ducha osmdesátek, je to roztancované, je zde povedený hudební doprovod a díky Kevinovi to do těch osmdesátek prostě patří. Tohle mě na filmu opravdu nadchlo. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tuším môj prvý americký film, kde prím dostali cyklisti. Aj keď sa nejedná o športových cyklistov, ale takých, ktorí roznášajú poštové zásielky. Mladý Bacon, vtedy ešte asi neznámy "Morpheus" Fishbourne a obyčajná drámička s málo nosným príbehom zo života mestskej cyklistickej subkultúry. Akčnejší záver to celé nedokáže vytrhnúť. Plusom je ale typická 80-tková hudba, ktorá je vo filme hojne použitá. ()

Filousik 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí ani hercké výkony nejsou vyloženě špatné, ale prostě děj filmu je o ničem. Jestli chce někdo film z prostředí massangerů tak doporučuju Line of sight. Není tu na csfd, ale je to dobrý dokument borce co 10 let jezdil jako massanger v těch největších městech na světě. ()

vecneZivec 

všechny recenze uživatele

Tendle film je moje srdcovka :) Nikdo mi nevymluví, že nemá svoje kouzlo. Jsou tam úžasně zachycená 80.léta a ikdyž je příběh trochu naivní, tak jeho vybarvení a obsazení je výborné, prostě mě dostal. ()

Reklama

Reklama