Reklama

Reklama

Musíme si promluvit

(seriál)
  • Belgie We moeten eens praten (více)

Obsahy(1)

Els se rozhodla Alexe opustit. Uprostřed rozhovoru ale zjistí, že ani jeden nemůže odejít ze společného bytu. Belgická komediální minisérie o lásce, pokušení a mraku z jedovatých plynů. (Česká televize)

Recenze (7)

wege 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem přemýšlel jen o tom, jak takový divný týpek mohl sbalit takovou holku. Jinak to chvílemi bylo konverzačně a vztahově skvělé, chvílemi ne. Nicméně Českou televizi je potřeba pořád chválit a chválit, že takové seriály (není první co jsem viděl) nám zpřístupní. I přesto, že jsem nebyl celkově příliš nadšen,  překonává většinu české seriálové produkce. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tyhle konverzačky mám celkem ráda. Tohle jsem si pustila naslepo a čekala prostě čisté drama, což nebylo. První dva díly mi lezla na nervy Els, další dva Alex. Jedovatý mrak tomu dodával na bizardnosti, ale vlastně to bylo vcelku elegantní řešení, jak ty dva donutit zůstat v bytě - jen nad touhle stránkou nesmí divák moc přemýšlet. Els byla drsná. Ono je to vždycky drsný, když jeden už týdny přemýšlí v módu rozchod a ten druhej v módu všechno v pohodě. A najednou bum bác, pac a pusu a čau. Konec mě kapku zklamal. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

4-dílná konverzační vztahovka o dvou postavách v jednom bytě. Místy je to fajnově dramaticky dialogové a civilní, místy ale herci dost přehrávají. Onen jedovatý mrak, kromě toho, že postavy držel účinně na místě, na mě po celou dobu působil jako parafráze na covidový lockdown. Ale co toxický mrak, hlavně jsem celou dobu přemýšlel nad tím, jak takový fajnový týpek mohl sbalit tak toxickou holku. ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že ČT v poslední době rozšiřuje spektrum svých pořadů a seriálů o tyto skvělé kousky. Intimní, silné a komediální drama ze života dvou třicátníků. Situace a pocity ne úplně vzdálené mnohým ze současných párů (minimálně) evropské společnosti. Se skvělými herci, v rozumné délce a bez zbytečných zápletek. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Za mě něco mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Přepjatých scén na mě bylo trochu příliž. A působily občas dost nepatřičně. Ale jinak mi to přišlo přesvědčivé, postavy byly obě fajn a dobře se doplňovaly,... Docela mě to bavilo ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama