Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladší sestra detektiva Harpera záhadně zmizí ve Španělsku, kam se vydala za prací modelky, znepokojený bratr okamžitě zamíří do Evropy a pustí se do pátrání. Nečekaného spojence najde v Aně, zástupkyni modelingové agentury, která měla pro jeho sestru několik zakázek. Díky ní zjistí, že padla do osidel obchodníka s drogami Timmonse, a vzápětí se dostane na stopu teroristů, kteří dívky používají jako lidské bomby. Agentka španělské tajné služby sice Harpera varuje, aby se jí nepletl do cesty, pokud je však jeho sestra další z dívek, které mají být obětovány, musí ji zachránit dřív, než bude pozdě. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remeselne natocene akcne becko, ktore je dokonca na svoj mikrorozpocet celkom slusne vypravne. Rozhodne to vyzera vypravnejsie a akcnejsie ako nove Seagalovky, Lundgrenovky atd. Technickej stranke nemam co vytknut. Prestrelky, bitky alebo jedna slusna autonahanacka su natocene bezchybne. Film ma dostatocne rychly spad, takze som nemal problem ani ignorovat scenaristicke nedostatky. Hlavnym problemom vdaka comu filmu nedam tretiu hviezdicku je ustredna postava policajta, ktory je tak strasne nesympaticky a otravny, ze mi liezol na nervy od prvej sceny. Problem nie je v hercovi. Rick Schroder je sympatak, ale ta postava je napisana neznesitelne. Skoda. Mohlo z toho byt velmi slusne becko, ktore by som si pozrel kedykolvek znova. Ale takto si to uz viackrat nepozriem. 4/10. ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

Tvář teroru je směsice akčního filmu, dramatu a thrilleru. Od každého si ale režisér Bryan Goeres vzal spíše to průměrnější, takže i výsledek je průměrný. Příběh je bohužel příliš průhledný a předvídatelný na to, aby pokud jste už viděli podobných filmů víc, vás nějakým výraznějším způsobem překvapil. Navíc charaktery postav jsou pevně dány a nedochází k jejich proměně, takže celé to působí dost koženě. Je tady ten dobrý, ti zlí, krásná dívčina, dost akčních scén Zkrátka jako ušité pro průměrný večer na Nově, akorát ty reklamní pauzy tomu scházejí. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně rasistická záležitost. Drsný americký policista se svéráznými metodami zlikvidoval bezectného arabského teroristu a celé němě zírající španělské policii ukázal, jak se to má dělat. Okořeněné o dvojí incestní motiv. ___Scénárista jako by chtěl strhnout rekord v množství klišé, nesmyslných hlášek a frází. Skoro bych řekla, že se mu to podařilo. Prostě přiblblý film. Ale ten odpad dávám hlavně za rasismus (kdy zvrhlý Arab využívá čisté bělošské skoro-panny k svým nekalým rejdům) a nabubřelost. (američtí kovbojové jsou nejlepší!) /16. 8. 2010/ ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Takový béčkový thriller. Ricky Schroder mi moc do role drsné policisty nesedl. Navíc lítá po Španělsku jako zběsilý, rozfláká půl města, napadne osobu z řad V.I.P. a stejně si tam dělá co chce. Je to film na jedno zhlédnutí. Nenudí to, ale žádný zázrak od toho nečekejte. Všechno zachránila Paulina Gálvez, na ni se dá koukat stále. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama