Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědeckofantastický příběh. Přelidněná a znečištěná Země hledá stále nové planety k osídlení. Má však soupeře v Konfederaci, skupině bývalých vesmírných kolonií, které se vzbouřily proti pozemské vládě. Skupina nezkušených kadetů vojenské akademie se vydává na let k planetě Meraz, o kterou Země vede s Konfederací boj. V prvním střetu přicházejí o zkušené velitele a bude jen na nich jak a zda se se svým úkolem vyrovnají. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

BlackJoker 

všechny recenze uživatele

Opravdu škoda těch počítačových triků ale jinak krásný film s celkem dobrým příběhem i když některé scény trochu odfláknuté třeba když při zásazích jeden podruhém létejí vzduchem a pak je tu taky ten fakt že jedna maličká fregata s pěti členou nezkušenou posátkou zničila 5 nepřátelských křižníků plné cvičených a zkušených vojáků. Když to shrneme tak těch 55% si zaslouží ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Nikterak špatný, byť značně průměrný televizní snímek, který měl nepochybně sloužit jako předvoj seriálu. Právě ona televiznost je největším handicapem filmu, omezenost prostředků je evidentní. Co se týče vizuálních efektů, tak ty jsou na solidní úrovni, je však nutno přihlédnout k jejich původu a době vzniku. Scénáristé odvedli práci přesně podle příručky pro pilotní filmy. Děj je předvidatelný, až na pár scén, někdy postrádající logiku, postavy šablonovitě schématické, čemuž odpovídá i jejich herecké ztvárnění. Nejvíce však zaujme hudba televizního veterána Lee Holdridge a mladinká Kelly Hu. ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné, ale slabé(triky, zobrazení lodí). I když některé prvky byly zajímavé(Cynosura, trochu děje).Eva Habermannová pěkná, ale málo se objevuje. Připomínalo mi to spíše pilotní film k seriálu, který nebyl spuštěn. ()

Zajímavosti (1)

  • Původně byla režie svěřena E. W. Swackhamerovi, který zemřel 5. prosince 1994 na infarkt právě při přípravě natáčení v Berlíně. (moriaty)

Reklama

Reklama