Reklama

Reklama

Lust for a Vampire

  • USA Lust for a Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

V 19. století v Rakousku se vzkříšená dcera z upírské šlechtické rodiny přihlásí na exkluzivní dívčí školu, kde by si ráda pochutnala na čerstvé krvi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar z Vampire Lovers. Úvod je síce bohovský, hneď na začiatku totiž máme rituálnu vraždu, upírov a zmŕtvychvstanie Carmilly. A to všetko v úžasne atmosferickom hradne Karnsteinovcov. Bohužiaľ potom nasleduje nemastný neslaný príbeh, ktorý varí z vody a nezachráni to ani bohatá zvieracia ríša bobrov a kôz na čele s krásnou modroočkou Yutte Stensgaard. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Prostřední a zároveň nejslabší část karnsteinovské trilogie (první jsou Vampire Lovers, poslední pak Twins of Evil). Rozhodně za to může ta přeslazená romantika, v níž se hlavní borec zamilunkuje do svojí studentky - upírky Mircally, a která citelně narušuje tu klasickou atmosféru Hammeru. Přitom se tu dočkáte jednoho povedeného probodnutí padajícím trámem a dech beroucí přehlídky krásných koziček v prvních dvaceti minutách. Slabá trojčička. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Druha časť z trilógie ma až tak neoslovila a aj keď Hammer si dal s týmto filmom dosť námahy či zobrazením dobovej atmosféry alebo výpravou, ale ako celok nestal za veľa. Hlavne tu chýbala výraznejšia postava, ktorá by to tu ťahala. Lebo zvodná Yutte Stensgaard bola naozaj krásna, ale herecky nevýrazná a to sa dá povedat aj o upírskom doktorovi, ktorý sa hral na Christophera Leeho, ale na jeho charizmu nedosahoval. Aj ostatný boli ako mechom udretý, žiadny zápal ani pokus o navodenie nejakého napätia, len umelé pohľady alebo chabé pózy. Ale keďže sa film sústreďuje na dievčenskú školu, tak aspoň je sa na čo pozerať a režisér aspoň toto využil ukážkovo. Táto časť je len za slabé 3*. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ještě jeden z těch posledních filmů od Hammer studia, který stojí za to vidět. Hlavně díky těm "kundičkám", které se tam celý film produkují a svádí oči jen k té kráse, kterou mají a né k dílu jako takovému. Leč pozorný divák se nenechá ošálit a sleduje Vampíry jak se snaží znovu o nadvládu nad světem živých. 75% ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Druhý díl z trilogie filmů, které vznikly na motivy knihy Carmilla od spisovatele J. Sheridan Le Fanu. Carmilla Karnstein je znovuzrozena a s pozměněným jménem na Mircalla vstoupí do blízké dívčí školy, kde saje krev svým spolužačkám, které často pobíhají v lehkých košilkách nebo jen tak polehávají bez nich :-) ...Vcelku příjemný vampýrský hammer, který mne bavil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama